0 oy
458 göst.
Diğer kategorisinde (198 puan) tarafından
Saat 20.20 de fitil verdim yarım ateşi düşmüyor Corona calpolle dönüşümlü kullansam etki eder mi:( kaç saatte bir vermem gerekiyor :((( Rabbim evlatla sinamasin bizleri su illetide bian önce def etsin ateş düşürücü bugün bana etki etmeye başladı ateşim çıkınca tüm vücudum ağrıyor ufacicik bebekler nasıl dayanır Allah yardımcımız olsun şu dünya yaşanılır hale gelsin inşallah:(((

6 Cevaplar

0 oy
(6,853 puan) tarafından
Paranox piyasadan toplatıldı Cnm kullanilmamasi gerekiyor
(198 puan) tarafından
Doğrudur ciğerlerine ne kadar zararı var ya valla oğlum 2 aylık ameliyat oldu kaşık fıtığı +sünnet karaciğer enzimleri yüksek çıktı Dr hiç bi sekilde ilaç vermiceksin dedi genel cerrah çocuk.cocuk doktorumuzda ver dedi ameliyatlı cocuk ağrısına dayanamadim 1 kere verdim valla diğer Dr ver demesine rağmen insan kiyamiyor ya valla başkaları mumla arıyor insanlarda değer bilmiyor
(1,572 puan) tarafından
Kimse ilacin ciddiyetinin farkinda degil sirf kendi rahatlari icin cocuga yazik ediyorlar :/
(2,629 puan) tarafından
Ay kaynanamda çocuğum bı sıkıntısı olmadigi halde fitil ver uyur derdi uykusuzluğu çeken ben derdi onu geriyordu Dr yazmadan vermedim onlada kavga ettim vermem dr yazınca evde bulundurdum ateşi çıkınca geceleri çok nadirde olsa veriyordum halende evde bulundururum
(198 puan) tarafından
Yani insanın işi düşse bıraksa aklı kalır kimbilir naparlar çocuklara Allah korusun
(2,629 puan) tarafından
Bırakmıyorum ki şimdi büyümüş ne verse yiyebilir ama evde başına bişey gelse görmedim der güvenmiyorum millet bırakıyor nesnelerinin yanına ise gidiyorlar ben markete gitsem birakamam
-Reklam-
0 oy
(485 puan) tarafından
Normalde 3_4saat sonra verilir canım ama acil durumlarda peş peşe veriliyor :l olmadı hastaneye git serum taktir canım zor iş valla
(198 puan) tarafından
Serum falan takmiyorlar ya :(( fitil biraz daha etkili olduğu için 4 saat değil diye biliyorum ama kesin bilgimi acaba çünkü fitili sabah akşam diyolar
(485 puan) tarafından
Fitil günde 5kez e kadar verilir canım şurup olsun fitil olsun ağrı kesiciiler dönüşümlü olarak ,4saatte bı tekrarlanır o şekilde biliyorum cnm
0 oy
tarafından
Benim kızda korona oldu. Dönüşümlü olarak sadece ateş Düşürücü verdik. Fitil kullanmadım. Çok uğraşma canım 2-3 gün o ateş düşmüyor maalesef. Sonra kendiliğinden gidiyor. Sen sadece ilaçlarını ver yeter. Düşmesini bekleme
(198 puan) tarafından
İnşallah daha çok küçük 4 aylık bı calpol verebiliyorum:( Rabbim korusun cocuklarimizi
0 oy
(1,572 puan) tarafından
3-4 saat diye biliyorum gecmis olsun cok canm hic dusmezse atesi bi acile gidin olmadi :/ serum iyi gelir igne yaparlar belki
(1,572 puan) tarafından
Aksam 8 de fitil attiysan suan calpol verebilirsin.
Fitil gun de sadece 2 kez  veriliyor.
Bide  bebegin kac aylik bilmiyorum ama uygunsa calpol ve dolven dönüsumlu de kullanabilirsin. Daha etkili oluyor. Eger kucukse bilmiyorum kullanilir mi. Daha bilgili anneler okursa yardimci olur insallah. Cok gecmis olsun canim.
(198 puan) tarafından
Çok tşk ederim sagolun..Bnde bilmiyorum evet dolvende etkili 4 aylık daha
(1,572 puan) tarafından
Ahh canim cokta kucukmus yaa.
(198 puan) tarafından
Evet çok şükür canım dusurebildim ateşini ılık pansuman yaptım calpol verdim vermek zorunda kaldım sonra kollarını kaplamasına izin vermedim hava alsın ateşi çıkmasın diye o çok etkili oldu çok şükür Rabbime ama arsız bı hastalik ateş dusurucunun saati gelince hemen çıkıyor az önce kalktım benim ateşim 39.8 neyse bebeğim iyi olsunda bende duzelicem inşallah
(1,572 puan) tarafından
Cok gecmis olsun. Rabbim acil sifalar versin insalah
0 oy
(1,404 puan) tarafından
paranoks kaldırıldı piyasadan kullanmayın z
0 oy
(11,934 puan) tarafından
Doktorumuz bize calpol verildi ise 6 saat sonra fitil verebilirsiniz demişti 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 192 göst.
16 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gurmeanne (759 puan) tarafından soruldu