0 oy
354 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
İyi geceler hanımlar . Direk konuya gireyim evlilik yıldönümümüze sayılı günler kaldı ve ben ne alacağıma karar veremiyorum . Şimdiye kadar her türlü hediyeyi aldm bu sefer farklı olsun istiyorum eşim öğretmen hediyeyi okula göndermek istiyorum ama çiçek buketi mi teraryum mu karar veremedim . Önce teraryum almayı düşündüm ama bir yandan da çiçek gönderim bir süre sonra eve getir derim anı çerçevesi yapıp çiçeği içine koyarım diye düşündüm  sizce hangisi daha hoş olur çiçek buketi göndersem saçma olmaz dimi ?

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bebeginizin saçıyla tesbih yüzük bileklik yaptırabilirsiniz
tarafından
Onu da düşündüm canm ama bir hafta kadar kaldi birde kızım hasta gidip saçı kargoya veremem
-Reklam-
0 oy
tarafından
bence sacma olur.. ben kayinvalideme nisanliyken gondermistim esimin dogumgunu diye.. sma esim uzerine alinmisti sonra bana nie cicek yolladin ki dedi sana degil deyince rahatladi.. erkekler pek sevmez cicek almayi yanii bence okula yollla ama o kdr adamin icinde cicek almasini nsl karsilar bilemedim
tarafından
Bende öyle düşündüm ya :(
0 oy
(2,548 puan) tarafından
Sizin resimlerinizle bir albüm yaptir resimlerin altina yazilar yaz ve kapağına sana bizden daha değerli bir hediye bulamadım yaz . Ben sosyopixten yapmıştım esimin cok hosuna gotmisti
tarafından
Eşimle toplasan 3-4 foto ancak vardır canm
(2,548 puan) tarafından
Yaptırana kadar bol bol çek sende çocuğunuz varsa çocuğunuzla tanisma resjmi soz nisan düğün resimleriniz
tarafından
Bir hafta kaldı canm yetişir mi ki
(2,548 puan) tarafından
Resimlerini sectikten sonra 2 3 gun içinde eline ulaşıyor zaten yapıştırıp yazi yazmak da 1 saatini alır anlamli ve güzel bir hediye yetisir tabiki
tarafından
Düşüneyim ben bunu canm teşekkür ederim
0 oy
(1,027 puan) tarafından
Bir erkeğe çiçek saçma olur bence 
(1,027 puan) tarafından
Başka ne geçiyor aklından almak için
tarafından
Hiç bişey gelmiyor aklıma inan çoğu şeyi aldm ona aklımda çiçek yada teraryum vardı çiçeği eledim
(1,027 puan) tarafından
Kol saati Çok güzel olur :)
tarafından
Evde bir sürü saati var hiç birini takmıyor ama yinede bir bakim
(1,027 puan) tarafından
Takmıyorsa başka bişey düşün :)
0 oy
(348 puan) tarafından
Ne öğretmeni:)) bence ismine özel isimli kalem vs gibi şeyler yaptira bilirsin ahahah çiçek erkek için pek uygun olmuyor tecrübeyle sabit:))) eşime erkeklerin çok olduğu bı yerde çalışıyordu çiçekli çikolata buketi gondermistim:)) aşırı abes oluyor
tarafından
Beden eğitimi öğretmeni canm . Bende işte aynı durumu yaşamaktan korkuyorum
(348 puan) tarafından
Güzelinden bı eşofman takımı al kolaymış seninki :)
Yada Anahtarlık vs set yaptır
tarafından
Onun giydiği eşofman takımlarına gücüm yetmez canm ya orjinal takıntısı var geçen baktm bir esofman altı 400 liraydı  o kadarına gücüm yetmez
(348 puan) tarafından
Ayy herşey pahalı unutuom arada
tarafından
Aynen canm ya çok pahalı
0 oy
(123,049 puan) tarafından
erkege tuhaf oluri
tarafından
Bende öyle düşündüm ya ama ne alacam bilmiyorum
0 oy
(80 puan) tarafından
Yani bir erkeğe çiçek pek olmaz gibi . O size ne alırsa ondan biraz düşük bir hediye alın. Misal veriyorum o size çikolatalar alıyorsa siz ona gofret alın. Onnun hediyesini ezecek bir hediye almayın 
tarafından
O bana ne alır inan bilmiyorum . Geçen sefer yüzük almıştı ama şimdi borçlu altın falan alacağını sanmıyorum o yüzden hiç bir fikrim yok .  Teraryum nasıl peki oda mi tuhaf olur
(80 puan) tarafından
Yani eşinizin tarzı, stili nasıl bilemiyorum severse o tür  şeyleri alın . Benim eşim pek sevmez mesela :D
tarafından
Benimki de hiç bişey sevmez yüzük saat bileklik tesbih hiç böyle şeyler kullanmaz
(80 puan) tarafından
İşin zır Allah kolaylık versin
0 oy
(5,958 puan) tarafından
Erkeğe çiçek hayal edemedim  olmaz Erkeğe çiçek
tarafından
Bende öyle düşündüm teraryum da saçma olur dimi
0 oy
(603 puan) tarafından
Biz sadece doğum günlerimizde hediye alırız ama ilk yıl çikolatalara özel cümleler yazmıştım. İşte hadi beni ara. Akşam yemekte ne istersin gibi. Bazen romantik bazen saçma Her gün bir tane yiyordu. 1 ay boyunca çok hoş sohbet olmuştu :) cam kavanoza kızımızın resmini koymuştum. İçimdede kağıda sarılı çikolatalar
tarafından
Güzel fikir teşekkür ederim canm
0 oy
tarafından
Çiçek yerine çikolata olabilir bence 
tarafından
Aynen canm iyi fikir bir bakayım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 634 göst.
28 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 92 göst.
26 Kasım 2024 Aile kategorisinde Avatar (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 300 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,653 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 123 göst.

406,083 soru

12,174,435 cevap

36,647 kullanıcı

...