0 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde (603 puan) tarafından
Kızlar belden uyuşturmalı sezeryan yapıyor mu devlet? Unuttum sormayı mental olarak hazırlanmam lazım :) b. Çekmece mimar Sinan da olacak.

Bir de tek kişilik oda öyle hemen vermiyorlar. Ne yapmak lazım bileniniz var mı?

10 Cevaplar

0 oy
(1,032 puan) tarafından
Evet canim bn belden uyusturuldum
(1,032 puan) tarafından
Torpilin varsa tek oda alabilirsin
(603 puan) tarafından
Yaa çok sevindim sağolasın. Torpil yok ama vardır bir yolu illaki :) ilk kızımda hayırlıyorum acıdan sereserpe gaz sancısından yerlerdeydim yani yanımda başka birş olsun istemem ondan canım
-Reklam-
0 oy
(509 puan) tarafından
Devlette yok epidural mecbur olmadıkca sezeryanda olmuyor .tek kişilik oda çoğu hsstane ama tek kişilik olmayan yerde özel odalar oluyor tek kişilik onları tutuyorsun
(603 puan) tarafından
Mecbur sezeryan canım benim. Arkadaş oldum demiş. O zamana hastaneden hastaneye fark var demekki. Bu hastanede çiftmiş odaların çoğu tek kişilik var ama denk gelirse felan dedi görevli. Sanmıyorum ama denk geleceğini illaki ücret alınır gibi.
(509 puan) tarafından
Ben geçen sene hamileyken epdurali hastanelerden kaldırdılar diye biliyordum çğnkü epidural için doktorlar ayrı ücret vs alıyorlarmış rpidural yapmadıkları halde yaptım diye işliyolarmış kayıtlara hem malzemeden hemde ücretten çalıyolarmış onunr geçmek için kaldırıldı ve sadece özellerde yapılıyor diye biliyorum
(603 puan) tarafından
Hadi ya kısmet diyelim o zaman. İlkim genel anesteziydi özelde. Sersem gibi olmuştum. Tokatlayarak uyandırıyorlardı. Resimlerde bile ağzım gözüm kaymış :) hayırlısı artık. Sağ olasın.
0 oy
(3,550 puan) tarafından
2 genel 1 spinal var ama mecburi spinal yaptılar virüs var diye genel zorda kalmadıkça yapmıyorlaröış şehir hastanesinde doğum yaptım. Ayy keşke genel yapsalardı bel agrısı kaldı canım bende. Herkeste kalmıyor ama genelinde kadınların spinal olunca agrı kalıyor. Omuriliğe sıkıyorlar narkozu. Birde narkoz agrısı da aşırı fazla oldu kaburgalarım kitlendi omzum kitlendi hep. Dikiş acısı falan unutturdu bana. Tabi herkesin acı eşiği farklı vücut direnci farklı. Birde 3 cü sezeryan olunca daha zor oluyor. Gene de deneyimli biri olarak genel ş tavsiy ederim. 
(603 puan) tarafından
Ben de ilk genelde zorluk yaşadığım için belden uyuşturma istiyorum. Kötü bir deneyim olmuş üzüldüm adınıza. Hayırlısı diyelim ozaman
(3,550 puan) tarafından
Şimdi yarı olmayı deneyimlemediğiniz için genel zor gelir bana da öyle geliyordu
Şimdi bel agrısından hareket edemiyorum. Bütün omurilik pert. Tek güzel yanı bebek çıkınca görmek ama  narkoz un etkisi belde iken çabuk bitiyor. Beni birde kordonları bağladılar narkozu etkisi bitti acayip hissettim agrıyı diktikleri. Yerler rahmi yerleştiriken falan öyle canım acıdı ki. Doktorlar hissetmezsin diyor ama sakinleştirici etkisinde oldugumu düşündüler sonra ahlamaya vahlamaya başlayınca agrı kesici mi ne vurdular serum dan. Berbat geçti yani canım. Genel oldugu da gözümü odamda açıyorum bebek Yanı basımda herşey olmuş bitmiş Bi ayaga kalmak sorundu. Spinal de de hemen kalmk istedin panik atak var ayaklarım halen uyusuk olunca Bi daha kalkamıcam sandım. 3.cğ oldugu için birde ameliyat sonrası suni sancı yedim 2 büyük serum. Kötüydü yani.
(603 puan) tarafından
Off üzüldüm adınıza umarım ben de yaşamam bu durumu. Siz uyuşturmayı ben geneli kötü deneyşmlemişiz.
(3,550 puan) tarafından
İnşallah canım. Benim 3ü de zor geçti de tabi hem yaş gidiyor hem üst üste ameliyat sonuncu daha zordu. Doğum sonrası çok ço daha zor geçti. Güle güle saglıkla alın kucagınızq. Zaten siz genel isteseniz de çoğu doktor riski yüksek oldugu için spinal öneriyor qmq epidural spinal olur mu bilemem çzellerde var ama devlette yok sanırsam.
(603 puan) tarafından
Doğrudur canım. Sağolasın iyi dileklerin için. Hastane ile detaylı görüşeceğim 2 hafta sonra. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah.
0 oy
(753 puan) tarafından
Belden iğne yok sezerynda riskli bişey varsa oylokur
(603 puan) tarafından
Sağ ol cnm en iyisi hastane ile görüşmek galiba. Olan da var olmayanda.
(753 puan) tarafından
Ozellerde epidural var sadece devlette yok sezryanda zor durumda kalırsan. Yapılır sadece
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Canım belden uyuşturma derken neyi kastediyorsun? Prenses doğum mu yoksa lokal anestezi mı? 

Devlet prenses doğum yapmaz yani epidural. Sadece lokal anestezi ile belden aşağısı uyusturulur ve o şekilde doğumun gerçekleşir. Tek kişilik odası varsa verirler yoksa nasıl versinler. Mesela ben Çam ve Sakura da doğurdum normal doğum için odalar tek kisilikti sezaryende cift kişilik 
(603 puan) tarafından
Belden uyuşturma canım adı ne bilmiyorum. Tamamen uyumak istemiyorum bu kez. 2 hafta sonra gün almaya gideceğim en iyisi hastane ile detaylı görüşmek sanırım. Çünkü her hastane bir değil gibi.
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Sana ve mecburiyet derecesine bakıyor devlet mesela ben epilepsi hastasıyım erken doğum oldu nöroloji doktorumla görüşemedenn oldu doğumum ama benim doktorlarim çok iyiydi doktorum çok yalvardı genel yapalım başına iş gelmesin bayılırsın falan dedi ben inat ettim erken olduğu için kızımı gorucem belden yap dedim ama birdaha olsa kople bayılmak istiyorum çünkü ugusmadim ve kötü oldum yani eğer aksilik olup bu şekilde hissetme olursa tavsiye etmem bide bel ağrısı ve sırt ağrısı bırakıyor o iğne bence genel ol. 
(603 puan) tarafından
Doğrudur canım. İlk genel oldum. Acil sezeryandı stresten masada titremeye başladım tansiyonu yükseliyor dediler panik yaptılar hop uyudum. Yoksa onunda belden istemiştim. Acı ile uyanıyorsun zaten genelde. Hafızam felan gitti sersemledim çok. Ondan istiyorum uyuşturmalıyı
(4,060 puan) tarafından
Senin için hangisi iyi Olucaksa o olsun kuzum
0 oy
(135,787 puan) tarafından
kac haftalik oldun 
(603 puan) tarafından
34 canım 36da gün almaya gideceğim. Bakalım şansıma ne denk gelirse
0 oy
tarafından
Canım sana olmuyor demişler ama ben de devlet hastanesinde oldum ve bana doktorum sordu spinal mi(belden uyusturmali yani yarı uysturmali) yoksa genel anestezi mi diye ben kendim istedim spinal oldum ve genel anestezi olanlara göre o kadar çabuk ayağa kalktım ki akşam ameliyata girdim sabahına ayağa kalkmıştır hem de dimdik yürüyordum sezeryan ağrısından bahsediyorlar ben hiç o ağrı ne bilmiyorum bile. Ameliyat olduğun için tabii ki dikiş yerlerinde gerginlik oluyor ilk iki gün oturup kalkarken bir acı oluyor ama ağrı sancı iki büklüm olma durumu hiç olmadı. Spinal olursan çabuk toparlanirsin. Ayrıca bahsettiğin hastaneyi bilmiyorum ama üniversite hastanesi ise para ödeyip tek kişilik odada kalabiliyorsun. Devlet hastanesi ise tek kişilik oda olmuyor maalesef
(603 puan) tarafından
Yorumun için çok sağ ol. 8 yıl önce anestezi aldım uyanmak zordu sersemlemiştim. Şimdi istiyorum ki uyanık olayım o anı yaşayayım. Bakalım inşallah tek oda gelir şansıma. Halbuki çok hassas bir an o anı başkasıyla paylaşamam istemez kimse. Mesela ben sırtıma kadar kan içinde kaldım. Yedek pijama gelene kadar çıplak oturdum felan. Gaz çıkarmak için inledim dolandım. Yani bir göz ameliyatı değil sonuçta hassas olunmalı. Kısmet artık. Sağolasın
0 oy
tarafından
Evet ben belden oldum ama sonra genel anestezi oldum bana tek oda verfiler anmemle tektim 
(603 puan) tarafından
Hangi hastane acaba değişiyor gerçi. Sağol canım
0 oy
(139 puan) tarafından
İzmir'de oluyor canım ama başka şehirlerde bilmiyorum
(603 puan) tarafından
Bakalım canım bazı hastanelerde var galiba. Sağolasın

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 1,031 göst.
20 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Deniz. 01 (2,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 80 göst.
6 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,861 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 54 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 187 göst.
16 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Ummebrar (1,169 puan) tarafından soruldu

411,998 soru

12,402,960 cevap

44,500 kullanıcı

Kategoriler

...