0 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde (25,196 puan) tarafından
Muhtaç olmama nedeni ile reddedilmiş yazıyo. Ne kadar muhtaç olmamız gerekiyo anlamadım illa sürünüp sersefil mi olmamız lazım ne tuhaf :) 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet canim olucez kabirde vericeklermis
(25,196 puan) tarafından
Ha tamam o zaman :))
-Reklam-
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Nereden başvuru yaptın
(25,196 puan) tarafından
E devletten
0 oy
(1,192 puan) tarafından
Yoo sersefil de olsan verirmi hic niye vercek? Evi arabasi ihtiyacı olmayan insan dururken sana verirmi hic
(25,196 puan) tarafından
Şimdi haksızlık etmiyim pandemi başlarında hep sosyal yardım dan yararlandık eşimde bende bu ilk defa reddediliyo ama sonuçta evde yok araba da üstümüze ait hiçbişey yok yardım edilecekse varlıgı olmayana edilmeli her zaman
(1,192 puan) tarafından
Valla benimde biseyim yok ankarada mansur yavaşın verdigi kartli yardim disinda bisey almiyorum onuda yeni daha once bin kere başvuru yaptim hic biri çıkmadi esim kış gunu çalışmıyor kira 2.kredi oduyorum bebem küçük cikmiyor ama Allah razi olsun mansurdan  oda olmasa hictik
(25,196 puan) tarafından
Bana çıktı hep canım o yüzden bişey diyemem nankörlük edemem allah bin kere razı olsun. Bunun çıkmamasına şaşırdım valla sonuçta şartlarımız aynı
0 oy
tarafından
Eşin çalışıyosa ondan reddetmiş olabilirler durumu iyi olanlar nasıl alıyo ben hâlâ çözemedim hele şu pazarcılara ayrımcılık yapmıyorum ama kürtlere o kadar çok yardım geliyo ki haddi hesabı yok ben inanamıyorum gerçekten ihtiyacı olan insana vermeyip onlara verdiklerine onlarda sefil gibi yaşıyolar bide durumları olsa bile onu hiç anlamış değilim
(25,196 puan) tarafından
Ever çalışıyo canım bilmiyorum artık

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 54 göst.
0 oy
2 cevap 48 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Papatya43 (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 139 göst.
7 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Yekta.16 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
31 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,121 puan) tarafından soruldu

409,528 soru

12,309,737 cevap

38,665 kullanıcı

Kategoriler

...