0 oy
214 göst.
Aile kategorisinde (2,488 puan) tarafından
Halamin kızının 18 martta düğünü var akşam eşime dedim ki gideriz eşimde hemen dedi.çalışıyorum ben orası çok kalabalık olcak ne gerek var gitmemize dedim bende niye bu kadar yabanilik yapıyosun kendi tarafına koşa koşa gidiyosun ya beni çok sinir ediyo bu adam ya geçen yazda teyzemin oğlunun dügünü vardi orayada çocuk cok kucuk diye gidemedik aslinda gene bunun yabaniliği yüzünden gitmedik çok odun bi insan sonucta benim aileme giriceksin ki seni damat yerine koysunlar hic bi yere katılmıyo benimle bende tek başıma gittikten sonra ne anlamı kalıyo sonuçta bu bir ömür olucak ama akşam dedim elbet senin akrabalarınında dugunu cenazesi olucak bak o zaman görüşücez 

6 Cevaplar

0 oy
(1,026 puan) tarafından
Eşin de saçmalıyor senin hatrin için gidecek akraban sonuç da
(2,488 puan) tarafından
Ama elbet onunda olcak akrabalarinin ozel günleri
(1,026 puan) tarafından
Sende gitmezdim hak etti
-Reklam-
0 oy
(123,072 puan) tarafından
neden oyle yapiyo cekingenmi yoksa dislandinimi hissediyo
(2,488 puan) tarafından
Yok aslinda cekingen değil ama fazla yüz göz olmak istemiyo sanirim bayramlardada aynisini yapiyo benim aileme hic gitmeyiz hep onun tarafina
(1,309 puan) tarafından
Canım yanlış anlamada bayramlarda senşn ailene gitmemesi yüz göz olmak değil düpedüz saygısızlık terbiyesizlik
(123,072 puan) tarafından
iste kopruyu gecene kadar diyolarla seninkide o durum.olmus evlendik is bitti kafasinda esin ama olmaz oyle
0 oy
tarafından
Kaçarak evlenince benimkide ilk zamanlar çekinip utaniyodu bizim aileye girmeye hem annemlerin üstün yakın davranması hem benimde onun tarafına gitmemem sonucu açıldı şimdi bişey oldu mu benden once gidiyo
(2,488 puan) tarafından
Benimki tam bi odun
0 oy
(4,623 puan) tarafından
valla sonuna kadar haklisin kadin da erkek de hem kendi ailesini hem de esinin ailesini bir tutmak zorunda insan eso olmadan gidince icinde bir burukluk oluyor ister istemez
(2,488 puan) tarafından
Tabiki canim
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Benimkide aynıydı okurken kendim yazmıs gibi okudum :)) ama tek farklı kendi tarafınada aynı yabaniydi benimki 3 seneden sonra düzeldi 
(2,488 puan) tarafından
Kiz biz 3 seneyide aştık değismedi
(1,045 puan) tarafından
Kaç senelik evlisn kuzm bizm 5 sene oldu. Seninki zor değişecek o zaman

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 712 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Alisimm (2,498 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 152 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nuraydnn (108 puan) tarafından soruldu
0 oy