0 oy
437 göst.
Diğer kategorisinde (1,019 puan) tarafından
2 senelk sözleşme yaplmsti .girerken komisyon alınmadı eve bise olrsa çıkarken alırım demsti yani bnm gördüğüm kdr duvarlarda bse yok ama boyaytrcazmi smdi biz burayı ya

36 Cevaplar

0 oy
(5,949 puan) tarafından
Cnm nasıl girdiyseniz oyoe birakcaksiniz sana göre bişey olmayabilir blki ama dışardan birine göre belki vardır çizik yada bozulan bı yer 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Temiz girilince boyayılır canım
0 oy
(104 puan) tarafından
valla bizim ev sahibi dediki cikarken boyalı isterim dedi biz tayinciyiz burada duracagimiz iki yıl evdede 7 aydir oturuyoruz hic bir zararı yok ama boyalı isterim dedi eşimde diyor cikarken boyayla  mı ugraşacam kaporayı almayız o boyatsın dedi 
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Biz çıktık bir yıl oturuduk eşim yinede boyadı
0 oy
(13,612 puan) tarafından
Boyatman gerekiyor canım
0 oy
tarafından
Eve girdiğinde boyayıp girersen çıkarken boyatmak zorundasın. Ama sen boyatmamissin o yüzden gerek yok cnm
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Temiz aldıysan temiz bırakacaksın ve boyamak gerekecek sen görmüyorsun ama is vardır illaki
0 oy
tarafından
Temiz vermiş temiz bırakmanız gerekir ben olsam borç harç alır boyatırdım kirliyse. 
0 oy
(1,438 puan) tarafından
Evi oyle aldıysan oyle boyatıp çıkman gerekir canim 
0 oy
(348 puan) tarafından
Temiz bulduysanız temiz bırakmalısınız 
0 oy
tarafından
nasil girdinse cikarken oyle birakman elzemdir bence :) kiracim insaattan 0  evime girdi gecen gidip bakmislar civi cakmadik duvar birakmamis. ben bu sekilde birakip cikmasini istemem.
(1,019 puan) tarafından
Eyvah eyvah bzde çaktık çivi fln ama illa oluyor ya neblm saat tablo kira die hc mi bse yapamicaz :(
tarafından
ya ama dusunsene sifir girmissin o eve. ve cikiosun o evin duvarlari delik desik ben kabul etmem canim.
0 oy
tarafından
Konturantta varsa ewet
0 oy
(9,650 puan) tarafından
Yani boyalı girdi isen evet boyamalısın 
0 oy
tarafından
boyalı girmişsin çıkarken boyatmak lazım ama bişi yoksa ev sahibi gelsin baksın gerek yok derse boyatma
0 oy
tarafından
Evi boyalı aldıysan çıkarken de boyalı bırakırsın canım ama boyanmadan girdysen gerek yok 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 361 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 176 göst.
0 oy
5 cevap 386 göst.
8 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,051 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 615 göst.
7 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Milena16Miran (7,155 puan) tarafından soruldu