0 oy
94 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından
Hanımlar hayatım mahvoldu resmen artık çok sıkıldım inanın 3 hafta önce kadın doğuma gittim mantarın yok bitmiş dedi ama benim kaşıntılarımın geçmediğini söyledim cildiyeye gönderdi tabi devletteki üstten baktı zaten başı o kadar kalabalıktı ki ilgilenemedi bile egzama dedi ilaç verdi yolladı ama egzaması baya araştırdım genital bölgede sadece kaşıntı ve çok hafif kızarıklik var ne acı ne ağrı ne çatlama ne döküntü bunun üzerine özelde bi cildiyeye gittim bana egzama böyle olmaz egzama yok sende dedi krem ve hap verdi 20 gün sonra gel dedi cilttede mantar yok dedi ama ben anlamıyorum bu kaşıntım neden geçmez pazartesi tekrar kadın doğuma mı gitsem acaba birde akıntımda yok akıntı olmadan mantar olur mu ki bilgisi olan lütfen paylaşsın 

3 Cevaplar

0 oy
(191 puan) tarafından
Bilgisi olan yok mu acaba
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok yavrum bi bilgim ama 20 gun kullan bence doktorun verdiklerini sürekli doktor degistirmekde çözüm değil
(191 puan) tarafından
Aynen cnm öyle yapacağım
0 oy
tarafından

Kadın kendini soyuga verincede kaşıntı yaşaya bilir.

Hamile değilsen papatya kaynatıb onun sıcak suyunda otur. 3-4gün arayla. Su soyuduğunda kalk.
(191 puan) tarafından
Yapayım cnm deneyeyim bakalim
tarafından
Geçmiş olsun arzu.
(191 puan) tarafından
Tşk ederim cnm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 73 göst.
0 oy
5 cevap 151 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,490 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
25 Haziran 2023 Diğer kategorisinde dilekrzgr1907 (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 81 göst.
4 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde meva1 (1,440 puan) tarafından soruldu

407,230 soru

12,223,810 cevap

36,824 kullanıcı

...