Kızlar kayinvalidem bizimle yaşıyor herşeye muhalefet karışıyo eşimin üstüne cok gidiyo boş yere bos sebeplere sinirlendiriyo sürekli tartışıyolar bunalıyorum geriliyorum bu kadar ustune gitme diyorum anlamiyo yine yapiyo sinirlerim bozuluyo en küçük örnek eşim dışarı ciksa nerde kaldı diye duramiyo peşpeşe ariyo bana firsat vermiyo bende kendimi geri cekiyorum mecbur bende bisey desem adam iyice patlicak evin icinde surekli tartismalari bagrismalari uyariyorm siz didismeden duramiyomusunuz kuma gibisiniz diyorum ama takmiyo kayananam nasil engel olcam bilemiyorum cok bunalıyorum sessiz yer arıyorum evin icinde yalnız kalmak istiyorum o da pek mümkün değil. iyice **** etti beni kendine görmeye tahammül edemez oldum tabi başka sorunlarida var bu sadece bir kısmı :(( sıkıntıdan stresten patlicam ben ne yapcam böyle ya bunun bi sonu olmalı :((
Ayrı eve çıkma şansınız yok mu cnm yani sorun kayınvalideyse uzak olmaktır çareside Allah yardımcın olsun
Ay valla yazık kız sana. Nie kaynananla yaşıyorsun. Canım kabul etmeseydin keşke :/
Esinle kkonuşmayı denesen annen bu saaten sonra değişmez huyunu biliyosun bisi diyosa he he de geç sen üzerine gitme desen ? Sende tamamen görmezden gelip onlar tartışırken hiç görmezden duymazdan gelsen ?
O canm baya skntili bi durum ya e peki kaynanann gidicek baska yeri yokmu . Sende ciddi ciddi konus yeter artik kavga etmeyin bide sanirim cocugun var nasil ornek olduklarni gormuyolarmi
Kulağına pamuk tıka tatlım :)
Simdi kocanla annesine pekte yapacak birseyin yok onların kendileri halletmesi lazım ama kaynanan senlede uğraşıyorsa o çok daha kötü olur bence
Onlar tartışırken otur ağla biriniz eşim biriniz annem alıp veremediğiniz ne sürekli kavga halindesiniz benim psikolojim de bozuldu üzülüyorum yapmayın de eğer sürekli kavga edecekseniz kavga ettiğiniz an kendimi dışarı atarım kavganız bitince ararsınız de
1,492,731 soru
24,390,709 cevap
349,278 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın