+1 oy
1,154 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,104 puan) tarafından

Kizlar hersey ucacak vallaha milletce ne diyecegimizi bilmiyoruz artik ayçiçek yağı 130 bim ve şok ta bi baska marka 149 calisan bir genc kiz vardi alin koyun aksama dogru gene degisecek hatta bu gunden sonra diyodu bimi görseniz sankii indirim var millet tiktim tiklim di:blink::(

20 Cevaplar

+1 oy
(2,104 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

En İyi Cevap
Ha bide kızlar una cok zam geliyormus baktim zaten gelmis de gene cok pahalanacakmis turkiyede 1 aylik yag varmis kuzenim bimin deposunda çalışıyor orda mudurler demis yaglari kaldirin zamli satilacak diye yag gemisini vurmuslarmi patlatmislarmi neyse oyle bisey olmus allahim sen sonumuzu hayra çıkar 
(348 puan) tarafından
Bim için geçerli yegenimde başka markette çalışıyor oyle demiyor :)
(1,830 puan) tarafından
Böyle yaparak insanları stoklamaya yönlendiriyorlar ve bunu yapınca her şey daha da zamlaniyor. Aslında boykot edip iki hafta dişimizi sıksak fiyatları mecbur geri çekecekler. Ama bizim insanlarımız halen daha zam gelecekmiş eve stok yapalım modunda. Bu yüzden zam üstüne zam geliyor ya. Allah yardım etsin artık ekmek aslanın ağzında değil midesinde
(348 puan) tarafından
Zam oldukça devam diyor bizim insanlarımız:)
(1,830 puan) tarafından
Öyle. İnşallah akillanirlar
(4,151 puan) tarafından
Tamamen katılıyorum sanaa
-Reklam-
+7 oy
tarafından
Bizim millet akıllanmaz valla kaos yaratmaya çalışıyorlar bizimkilerde koşa koşa yağ almaya gitmiş her yer tıklım tıklım 5 10 teneke 5 lt yağ alan var geriye gelince para yok derler bizde bu millet oldukça daha çok şok oluruz
tarafından
Kız bende anlamıyorum her yer öyle tıklım tıklım kafeler restaurantlar keyfine çok düşkün bi milletimiz olduğu için sonra açız diye ortalıkta dolaşıyorlar
(4,454 puan) tarafından
Kesinlikle ya . 1 tane nasıl alıcaz diye düşünürken millet nasıl birkaç tane alabiliyor anlamış değilim
(2,040 puan) tarafından
Hee birde o var 3 liralık kahveye 30 lira verirler bir kilo et almazlar her hafta sonu hamburger gömerler :)
tarafından
Kiz benim eşimde tıkla gelsinde kurye kız öğrenci yurdundan günlük bissürü sipariş oluyor diyor zaten 50 den aşağı menü yok
(2,831 puan) tarafından
Aradığım yorum kesinlikle katılıyorum
+4 oy
tarafından
En basta burdaki kizlar abartiyor rızkı veren Allah bugun az sa yarın cok verir ne yapak ölek mi az yersiniz pastayı,böregi burdan sacma savma postlar aciyorlar daha da uzuluyor millet herkes otursun sessiz sakin 
(2,104 puan) tarafından
Aynn gene her halimize sukur esim calisiyor evim kira degil allahim olmayan herkese nasip etsin onlar icin hergun dua ediyorum cok zor biz bu sekilde yetisemiyoruz kirada olanlar napiyor diyorum vala gerçekten herseyden kismak lazim artik pasta borek kac cesit yemek oyle seyler bilmem zaten rabbim ne nasip ettiyse kimin nasibine ne dustuyse ona sukretsin
0 oy
(16,738 puan) tarafından
Nisan'da teneke yağ 1000 olacak ve yağ bulamayacagiz kıtlık çıkacak savaştan daha kötü bu Allah fırsat vermesin zalimlere 
(1,830 puan) tarafından
Vahyedildi herhalde
(16,738 puan) tarafından
İnanması niye güç acaba ? Mübalağa bile olsa şuan cokmu ucuza alıyorsunuz
(1,830 puan) tarafından
200 liralık şeyi iki ayda 1000 yapmalarına inanmak gelmiyor içimizden
(16,738 puan) tarafından
Beş lt demiyorum ben 10 18 olanlar beş TL o kadar olmaz bizde biliyoruz :D şuan 10 TL teneke yağ 600 700 tl
(1,830 puan) tarafından
Vallahi içim rahatladı. Harbi korkuyorum artık yiyecek ekmek bulamiycaz
0 oy
(162,865 puan) tarafından
allah somumuzu hayr etsin valla ben hafta ici yapmistim bizimkilere alisveris iyiki yapmisim
(2,104 puan) tarafından
Aynn valla iyiki yapmissin bende 1 tane vardi 1 tane daha aldim geldim napalm dunya telaşı
0 oy
tarafından
Yağ gemisini vurmuşlar o yüzden çok çıkcakmış yağ fiyatları
(2,104 puan) tarafından
Evet bunu bende duydum allahim sonumuzu hayr etsin
0 oy
(2,529 puan) tarafından
Biz 18 litrelik yağı 410 liraya aldık koyduk kenara migrostan. Yağdan yana kafan rahat Allah'tan 
(2,104 puan) tarafından
Aynn vala canm iyi yapmışsın bereketli olur hem
0 oy
(45,027 puan) tarafından
Valla pazartesi çıkacam alışverişe 200 de olsa mecbur alcam napim 
(2,104 puan) tarafından
Aynn vala canm boğaz işte mecbur
0 oy
tarafından
Biz de izne çıkacak iki hafta yoğuz ama gitmeden bir toplu alışveriş yapsak iyi olacak 
(2,104 puan) tarafından
Bencede daha cok zam gelmeden yap koy köşeye gitsin
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Allaha şükür  yag derdimiz yok ama yeni bebek dogacak bende simdiden bez stogu yapayim diyorum 
tarafından
Ne şanslısın canım;))bizde surekli takio ediyoruz fiyatlari
(3,952 puan) tarafından
Rabbim hepimizin yardımıcısı olsun inşallah.  Çünkü  herseyin fiyati uçmuş durumda
tarafından
Amin canım .ne yiyip ne içeceksek kıtlık çıkacak gibime geliyor
(3,952 puan) tarafından
Bana da öyle  geliyor.  Sanki kıyamet kopacak gibi savaslar çıkıyor hastaliklar çoğalıyor  insanlar zıvanadan çıkmış durumda ... biz neyse de çocuklarımızı nasil bir hayat bekliyor inan onlar icin cok üzülüyorum
tarafından
Aynen oyle vallahi canim endsemiz ayniymis:(
0 oy
(4,100 puan) tarafından
1.25 lt. Olanlar geçn A101 de indrmdeymiş 26 tlydi eşim aldı 6 tane baklm inşallah çabk bitmez kızartmyı bıraktım zaten mümkün olduğunca az kullanıyorum yağı 
(2,104 puan) tarafından
Vala o dereceye geldik canm napalm mecbur kisacaz
0 oy
tarafından
Ee ahir zaman. Daha neler göreceğiz ☺️
(2,104 puan) tarafından
Aynn oyle vala
0 oy
(14,424 puan) tarafından

Vallahi ben cesaret edip gidemedim helal olsun sana :'(

(2,104 puan) tarafından
Esim gec geliyor canm daha fazla olmadan bitane alip koydum napim ya
0 oy
tarafından
2.5 yil dunyaya yasaklar koyarak tarimi uretimi bitirdiler . amac zaten buydu. ekonomik.kriz ve kitlikti. hayat eve sigar derken bagi bahceyi dusunmedi kimse. korona tiyatrosunun asil amaci buydu zaten. ee noldu hastalik bitti mi yok. ulkeler batti !!!
(3,270 puan) tarafından
Kadın dağda tek başına koyununu güdüyor jandarma geldi kadını korona var hastalık bulaşır ne yapıyorsun dışarıda diye yaka paça eve götürüyor kadın koyunlar açlıktan meeliyor napim ben diyor çok üzülmüştüm ağaçtan koyundan virüs bulaşmıcak ya
(2,104 puan) tarafından
Cok dogru gercekten baska dicek bisey yok...
0 oy
(966 puan) tarafından
Üretici toplum değiliz herşey ithal ediliyor gayet normal .
(2,104 puan) tarafından
Sıkıntı orda iste yag getiren gemi ye bisey olmus suan sadece 1 bucuk aylik yag oldugu konuşuluyor turkiyede acisinida milletten cikariyorlar izmirde yaglari kaldirmislar neymis pahali satacaklar cunku
0 oy
tarafından
Üretmeye çalışan yok çünkü herkes memur olsun masa başı çalışsın ama herşey uygun oldu nerdeee o dünya 
(2,104 puan) tarafından
Aynn oturdukları yerden konusmasi kolay birazda icraat lazim
0 oy
tarafından
Devam edin hem almaya hemde birilerine oyy vermeye ben hiç bişey demiyorum dün aldım bimden 32 tane bez 60 TL olmuş nalet olsun diye diye aldım artık nefret ettim artık nefes alsam ona bile sayaç takip para alicaklar tek kelimeyle hakkımı helal etmiyorum 20 TL bir litre mazot ben bağ bahçemi nasıl temizliyeyim tırpanını nasıl yapayım işçi yovmiyesi geçen sene 110 TL di bu sene en az 150 200 olucak findigi patosa vermek için kaç bin TL makineye mazot Alicam bilmiyorum Yarabbi sen yardım et deliricem 
(2,104 puan) tarafından
Aynu seyleri dusunuyorum bagim bahcem yok ama diger turlu millet oy vermeye cakistikca bunlar iyi gunlerimiz
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Eşim market çalışanı dün dedim ki yağın fiyatı değişecek yok ya aynı dedi sabah aramış diyo millet ekın akın yağ alıyo kendi alamadığı için dedi babama söyle bizede alsın bir dahaki aya veriyim parasını böyle zorda kaldık genelde çoğu et  yağ salça pirinç bulgur hep kaynanamdan getiriyorum ya getirmesek hiç geçinilmezmiş hem borç ödeyip hem evi geçindirmek çok zor gerçek ihtiyaç dışında bir şey alamıyorum bile 
(2,104 puan) tarafından
Aynn oyle canm gercekten cok zor rabbim yardin etsin
0 oy
(3,270 puan) tarafından

Bundan 1ay kadar önce yine bir bim çalışanı tanıdığı olan birisi yağlar 200olacakmis hemen gidip alın demişti 2gun sonra gittim rastgele baktım yağlar 114tl dün akşam birisi dedi koşun 200 olacak bugün siz gitmişsiniz 130tl su yağ 200olamadi bir türlü :D(sahsi fikrim evt olabilir ama her söylenene körü körüne inanmayın lutfen)

(2,104 puan) tarafından
Dur kiz daha iyi gunlerimiz ben yag icin gitmedim bugun hava sicakti biraz hava aliyim kizimla dedim dun dediler de zaten ben genr olmaz sanmistim gecen aldigimda 109 falandi baktim gene ucmus bitane  daha aldim yaşımdayken yengem aradi zam geliyomus al eeve diye bakiyim dedim gidiyorum vala nblm ya
(3,270 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun ne diyelim çok zor zamanlar bizi bekliyor
0 oy
tarafından
şok uygulamasından alışveriş yaptım ben herşey aynı fiyat yağda 108 TL zam falan yoktu 
(2,104 puan) tarafından
Nezaman yaptin canm
tarafından
Bu sabah canım şimdi gelmiş ama zam sabah aldım ben zamsız fiyattan şuan 128 olmuş

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 719 göst.
14 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 399 göst.
0 oy
17 cevap 276 göst.

Kategoriler

1,453,642 soru

23,860,326 cevap

320,349 kullanıcı

...