Kızlar dün herzamanki gibi aylık alışverişi yaptı eşim inanın içinde zeytin peynir sucuk et felan yok sadece çok para eden 5 lt siviyağ çamaşır makinesi deterjanı felan var geriye işte yumurta süt bulgur pirinç felan şaka gibi 1100tl tutmuş eşim soyleyince şok oldum 3 poşet malzeme 1100 TL nasıl tutar resmen soygun yapıyorlar birde bu ay çok sıkışıktık sadece iki bin TL vardı elimizde yarısından çoğu markete gitti daha faturalar var bu ay sonu nasıl gelecek bize Allah hepimizin yardımcısı olsun
Birazdan markete çıkmam lazim yarin misafirim var kocamla karşılıklı bakisiyoruz bakalım
Bizde aylık mutfak alışverişini 15 inden 15 ine yapıyoruz, geçen ay aldıklarımiz 700 tuttu ama ben sıvı yağ makine deterjan almadım ve tavuk kıymada almadım bende anlamadım nereye gitti bu para
Ondan önce ki ayda 1000 tutmuştu bende bir geçici şok geçirdim sonra kendime geldim. Kız dua edelim daha da kötüye gitmesin bu durum hadi diyelim bizim aydan aya aldığımız bir maaş var düzenli olarak ya askerî ücretle çalışan ne yapsın ben en çokta onlar için üzülüyorum bide kirada oturanlar vs bende dahil bu arada kiramiz 1200 oldu bu sene . Herşeyin hayırlısı olsun hayat zor valla
1,493,390 soru
24,400,407 cevap
350,098 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın