Merhaba arkadaşlar
Son zamanlarda işin içinden çıkamadığım bir konu var
İlk hamileliğim 15 günüm falan kaldı ve kayınvalidemgille aramızda yürüme mesafesi 15-20 dk uzaklık var.
Kayınvalidemgil görüncem , kaynım , kayınbabam olarak yaşıyor. Onları gerçekten çok seviyorum Allah başımızdan eksik etmesin.
Şöyle ki doğumdan önce ben onlarda kalmak istemedim kendi düzenimde evimde rahat olduğum için.Kayınvalidem 6. Ay gibi 40 çıkana kadar bizde kalırsın falan demişti çünkü görümcem okula dershaneye gidiyor ve babam vardiyalı çalışıyor aklım sizde kalır ben çok gelip gidemem demişti çok sıcak bakmamış ama tamam demiştim
kaynımın askere gitme durumu vardı o zamanlar kayınpederim gece gündüz vardiyalı çalışıyor
Geçen günlerde öğrendik ki kaynımın askerlik işi ertelenmiş
Sadece kaynımdan dolayı değil kendi evimde rahat olurum diye ve onların da kendine göre düzenleri olduğu için kaç aydır eşime doğumdan sonra eve gelelim diyorum kayınvalime de söylemiştim ama biz seni rahat ettiririz deyip her seferinde konu kapanmıştı. Kaynımın askerlik işi de ertelenince ben eşime kesin bir dille eve gelmek istediğimi söyledim ama eşim onların da hevesleri var ilk torun diye çok çekindi. Ama yine de konuştu . Kayınvalidemin baya canı sıkıldı aklımız kalacak rahat ettiremiyoruz hem ilk torun önce bize gelseydiniz elalem de şöyle der böyle der gibisine ben yine de sustum böyle istiyorum dedim konu kapandı gibi oldu ama hiç içime sinmeyerek çünkü çok isteksizler ve benim tarafımdan düşünmüyorlar
Bebeğin eşyaları da onlar da dolabı vs
Kayınvalidem canı sıkılarak götürün falan diyor ama hala kabullenmiş değiller ve benim çok canım sıkılıyor
Sizce ne yapmalıyım doğru mu düşünüyorum