0 oy
1,096 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,655 puan) tarafından
Kizlar sakinleştirici ilaç alan var mı esim çok agresf en ufak şeye sinirlenip depresif hallere giriyor bebelere kızıyor böyle çekilmez biri oluyor sakinlestiric ilaç almak istiyorum gizlice ne alablrm böyle sinirlenmemesi için kullanan varmı tavsiye edin ltfen

15 Cevaplar

+1 oy
(348 puan) tarafından
O zaman sen boşanma seçeneğini kullan adamın ölmesini istemeden daha iyi bir seçenek bence
-Reklam-
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Adamdan habersiz mi iciricen ?
(2,655 puan) tarafından
Wlla ben veriirm bu deliyi cekemem
(3,192 puan) tarafından
Eşinin ilacın içindeki herhangi bir maddeye karşı duyarlılığı varsa beyin felcinden tut ölüme kadar riski var. Sen doktor değilsin bilmeden bir insanın hayatinin mahvolmasina hatta olmesine bile sebep olabilirsin.
(2,655 puan) tarafından
Olsun çok sinirlym ona hiç sevgi kalmadı
(3,192 puan) tarafından
Bence sen kendinde bir sakinleştirici almalısın.
(2,655 puan) tarafından
Ben emzirhrm keşke alablsem
0 oy
tarafından
Gizlice bilemiyorum doktor yazıyor o ilaçları sonuçta yazdirmadan eczaneler vermez diye biliyorum papatya çayı içir 
(2,655 puan) tarafından
Papatya çayı mi sakinlestrr mi etkisi çok olur mu yazdirmaz ki o gidip ya of
tarafından
Beni sakinlestiriyo valla bilemiyorum ben de sinirliyim su ara
(2,655 puan) tarafından
Hmm bende ilaç gibi etkili olsun istiyordum bende içeyim bari bende sinirlym
0 oy
tarafından
Alamazsın öyle ilaçları reçetesiz canım 
(2,655 puan) tarafından
Yaaa hangi doktor yazar bunu
tarafından
Psikiyatrist canım
0 oy
tarafından
Reçetesiz satılmaz o ilaçlar. Doktora gidip kendine yazdirabilirsin
(2,655 puan) tarafından
Kendi adıma die mi hangisine gidilmeli wlla üstünde bı karamsar llik bı depresiflik hiç bişey sen mutlu olamama var
tarafından
Psikiyatri bölümüne gideceksin. İşte mutsuz olduğunu en ufak şeye sinirlendigini bagirdigini falan soyle ona göre yazar
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Benim bildiğim dehşet etkili bi ilaç var ama hiçbir doktorun verdiğini görmedim. Daha çok kanser hastalarının ağrılarını unutması için sakinlik ve mutluluk veren bi hap. Eczanede satılıyor kırmızı reçeteli ama bir nevi uyuşturucu o kadar etkili
(200 puan) tarafından
Bence ne olduğunu söyleyip birinin istemeden vebaline girme canım baya sinirli eşine karşı ilacı fazla kullanır adama bir şey falan olur bir de
(3,549 puan) tarafından
Yok kuzum söylemedim sadece böyle etkili ilaçlara ulaşım neredeyse imkansız diyorum
0 oy
(789 puan) tarafından
Passiflora canım sakinleştirici şurup
0 oy
(16,580 puan) tarafından
Melisa çayı papatya çayı içir bacimm kimse ilaç tavsiye edemez sanaaa.....
0 oy
(16 puan) tarafından
Lustral alabilirsin reçetesiz satılır cokta etkili onun haricinde Melisa çayı öneririm eğer icirebilirsen o çok daha iyidir
tarafından
Lıstral recetesiz alınmaz
(16 puan) tarafından
Lustural ve prozac reçetesiz mümkün biz alıyoruz acaba şehire göre veya eczaneye göre farkedermi bilmiyorum
0 oy
tarafından
Ben çok sinirliydim ocak ayında. Fitosedin yazdı doktor.Tamamen bitgiselmiş. Sabah akşam 15damla suya katıp içiyordum. Ufak bir tadı ve hafif kokusu vardı. Alyakus ilacı içince sanki mutluluk hormonlarım tavan yapıyordu, hayat toz pembe oluyordu. Herkesin her kötü lafı bana bal gibi geliyordu rahat uyuyordummm.

nabzım tansiyonum hersey normal oldu.
tarafından
Canım tam adı nedir damlanın resmi var mı
0 oy
tarafından
Melisa çayı için canım aşırı yumusatiyor
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Annemin amca kızı yaptı bunu kocası anladı on sene içirmiş ama adamda cok kotüydü. Adam anlayınca dava actı bosadı kanda kanıtladı kadın hapıste
0 oy
tarafından

Birkaç meyvey suyunu karıştırıb ilave edersen fark edilmez. Meyvelerin tadı kokusu karıştı dersin. Azerbaycanda yaşıyorum. Bize göre uygun fiyatlı.Aşağıya kaydır iki foto var

image

tarafından
Bunda da passiflora var...
tarafından
Bitgisel demişti doktor.
0 oy
tarafından

Ben eşime passiflora şurup verdim daha iyi kendisi şuan:D kendisi de kendinin farkında. Bu dediğim bitkisel şurubu da var hapı da. Rahatlatıyor. Uykudan önce içinde de daha rahat uyunuyormuş eşim öyle dedi. Ama kokusu felan dediğine göre likör gibi imiş bilemedim neye koyar icirirsin vitamin diye yutturabilirsen hapını al

0 oy
tarafından
Recetesiz satilan bi dunya antidepresan var ama yine de doktorun dozu soylemesi lazim. Kafaya gore kullanilacak seyler degiller. Bence sorun bu kadar buyukse bi psikiyatr a gorunmesini sagla esinin.
tarafından
Hangileri var kız recetesiz
(2,655 puan) tarafından
Eşim gitmez sanmyrm herşeye atarlı herşeye ters cevap anlaşamıyoruz bide polis gitmek istemez
tarafından
Yani simdi isim verip tesvik ediyo gibi olmiyim da var recetesiz satilanlar :D benim esim yillarca panik atakla ugrasti, ona aliyoduk her bittiginde gidip yazdirmiyoduk, doktorunu ariyoduk ayni dozla dewam diyodu gidip aliyoduk eczaneden. Bazilari evet receteli ama recetesizler de var. Yine de kisinin bilgisi olmadan ona verilmesi taraftari degilim ben ya. Bi de insan anlar cunku ilk donemleri vucut alisana kadar sarsiyor vucudu. Sahsen bana verilse mesela cok net anlarim

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 3,739 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (721 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 670 göst.
20 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KEBELEK (1,753 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
0 oy
2 cevap 111 göst.

Kategoriler

1,465,243 soru

24,013,904 cevap

327,910 kullanıcı

...