0 oy
658 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (630 puan) tarafından

İyi akşamlar kizlar. Eşim bitcoin oynuyor yani takip ediyor sürekli telefon elinde bilgisayar başında sohbet edemiyoruz konusamiyoruz sıkıldım hamileyim 38 haftalık hamileyim bu arada. Napacam böyle para için diyor sizin için diyor napacam böyle :(

16 Cevaplar

0 oy
(7,619 puan) tarafından
Haram para yerin dibine batsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
O bitcoin bela valla 
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Benim eşimde ilgisiz hep öyle artık ona kızı bagirmaktan yoruldum umarım düzelir canım bide sen hamilesin duygusalsin herşeyi takarsın ben artık takmamaya calisyrm
0 oy
tarafından
Haram para baslamis zaten huzurunuzukacirmaya bide bogazinizdan gecse daha beter olur 
0 oy
(13,994 puan) tarafından
Az kazan helal yolla kazan alin teriyle kazanilmayanin hayrı mi olur de Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 
0 oy
tarafından
Botcoindeyse sürekli başında olması lazım . Çok kötü canm parası içindedir şimdi . Herkes battı 
0 oy
tarafından
Bizim için de bizle ilgilen diycen. Öyle olmuyor işte. İlgi görmeyen sevgi görmeyen kadın para olsa ne yapcakmis. Valla benim ki 2 dk telefona salsa hemen suratımı asıp yanına yanaşıyom. Anlayıp bırakıyor telefonu. Bende 34 haftalık hamileyim canım. Biz daha çok ilgi istiyoruz haklı olarak (◔‿◔)
0 oy
(67 puan) tarafından
Çok basit bir cevabı var sende ilgisiz ol. Mesela eski davranışlarını ilgini ariyacak yapma. Canım istemiyor deme sadece ilgin başka bir seydeymis gibi davran mesela onun bitcoinde seninde onun sevmedigi bir seyde olsun birde böyle dene bak nasil sana ilgi gostercek gorursun
0 oy
tarafından
Kadinlarin para değil de ilgi istediklerini ogretebildigimiz gün rahat edecez ama...
0 oy
tarafından
Şuan bakacak piyasa yok ki. Batık vaziyette. Bu zamanda girilmez ☺️
0 oy
(762 puan) tarafından
Valla tuzak hepsi bir akrabam yaptı sımdı 40 bın borcu var esimin arkadası yaptı aynn sekılde haram para 
(3,547 puan) tarafından
Benim bacımın erkek arkadaşı oynuyor kızılayda büfe sahibi.. Adam müşteri den para alırken bile gözü telefonda. Ama o parasına para kattı 1 trilyonlık araba aldı. O biliyor bu işi..
0 oy
tarafından
her saat başı kontrol etmesine gerek yok gün içinde dalgalanma normal sonuç gece belli oluyo borsa kapanınca
0 oy
(603 puan) tarafından
Sen de öğren canım en azından muhabbetiniz olsun. Çünkü bulaşmış artık yüklü kaybetmeden kopamaz. Bırak kaybetsin. Nisanda çıkacak diyorlar ama ydt :)
0 oy
(906 puan) tarafından
Benim esimde bir ara oyle okdu en aonunda dayanamadim kensine bir yer tut belliki sen benle ve evladinla mutlu degiksin bilgisarin telefonun ve tv ile orda yasa dedim, cocuklaeini ne zaman iatersen gel gor dedim gayette xiddydim simdi yuzde yuz dondu
0 oy
(16 puan) tarafından
Benim eşimde aynı ama bitcoin degilde iddaa oynuyor sürekli maç peşinde bazen çok parası olup saçıyor bazense kuruşu olmuyor hastalık gibi bişey işte birakamiyorlar
0 oy
(136,254 puan) tarafından
kiz ordan gelenden ne hayr gorcek

İlgili bir soru bulunamadı

412,988 soru

12,434,187 cevap

45,764 kullanıcı

Kategoriler

...