0 oy
387 göst.
Diğer kategorisinde (99 puan) tarafından
Rahim ağzıyla idrar torbasinin arasında şişlik var, ağrım yok bu normal mi doğum dan sonra vajina değişiyor mu dis görüntüsü. Doktora gidicem hafta içi ama fark edince normal gelmedi sanki stres yaptım. Aramızda hemşire olan ya da daha önce başına gelmiş biri var mı ki 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
2 normal dogum yaptım hic oyle bisey farketmedim canim
tarafından
Kız gecenki arkadaşta tanıdıkmıydı siz özele gectinizya
tarafından
Burdaki bi mahalleyi soyledi soyisim falan sordum cevap vermedi. Tanişamadik :D belkide gormemistir daha. Dönerse soylerim sana
Sen dogurmadın mı.
tarafından
Anladım cnm
Yok daha doğurmadim valla beklemedeyim 39+2
tarafından
Bir avazda kurtulursun insallah :)
-Reklam-
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Benimde ikinci doğumdan sonra vajina ve makat arasında şişlik çıktı . Tuvalet pozisyonunda otururken daha çok kendini gösteriyor. Hala gidemedim hastaneye ya 10 aylık oldu bebeğim ama ben geç farkettim ağrı yok hic
0 oy
(195 puan) tarafından
Canım aynısı bende de var şuan hatta buraya da sordum tam cevap alamadım netten baya araştırdım sanırım rahım sarkması gibi duruyor baya vajinama bakınca görebiliyorum zamanla düzelir mi bilmiyorum doktora gitmeyede korkuyorum. Belki sizinki de böyle birşey olabilir

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 587 göst.
4 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 626 göst.
2 Aralık 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Zzzzzz (1,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 417 göst.
28 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysehuma (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 239 göst.
27 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cekirdek ailem (3,853 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,822 soru

24,392,014 cevap

349,368 kullanıcı

...