0 oy
116 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,831 puan) tarafından

Kızım 6 gün sonra 9 aylık olacak. Gece çok sık uyanıyor bir defasında tam olarak emiyor ama diğer uyanmalarinda memeyi ağzına alıp geriye uyuyor. Yatmadan evvel kaşık maması yapıp yedirsem yine bu kadar uyanır mı? 

Kaşık mamasını kendim yapacağım hazır kullanmak istemiyorum daha önce hiç vermedim. Bildiğiniz ve yaptığınız tarifler varsa yazarsanız çok sevinirim anneler :) 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaşık maması çok tok tutar canım kaşık maması veriyorum ben hep 8 aylık gece yatmadan çörek otu rezene kaynatirim arada gaz damlası kasik maması deliksiz uyuyor :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben sürekli hero baby nin alırım ve ama evde de yapıyorum 

İrmikle 1 su bardağı su 1 y.k dolusu irmik armut ne meyve varsa ama kabız olmaması için armut öneririm eziyorum yada hasliyorum biraz pekmezle (ev yapımı) tatlandiriyorum  değişiklik olsun diye bazen arı mama da veririm onlar araomali muzlusunu çok seviyor :)
0 oy
(129 puan) tarafından
Kaşık maması ver canim o tok tutuyor hero baby olanını
tarafından
Hero baby gaz yapma ihtimali varmi
0 oy
(599 puan) tarafından
Yatmadannonve kaşık mamasi yesede maalesef hala saat başı uyanıyor yoruldum bende 8ayligiz bizde
0 oy
tarafından
Bence muz cici bebe irmik ceviz karıştır yedir ben öyle yapiyodum gece 12 gibi yedirirdim koca bir kase yerdi sabaha kadar kalkmazdi kalksada su verirdim sadece geri uyurdu irmik muz felan çok tok tutar
(1,831 puan) tarafından
Cevizi henüz yiyemiyor benim kızım ya
tarafından
Blendiran geç canım toz haline getir

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 541 göst.
23 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 74 göst.
23 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy