Ey rabbim biliyorum günahlarım ağır basıyo ama beni insanlarla sınamayı ne zaman sonlandıracaksın ekmek almaya gittim a101 e kadının teki dikilmiş yola gardiyan gibi geçecek yer yok gittim arkasından gayet minnoş pardon müsade eder misiniz dedim tepki vermedi size söylüyorum geçebilir miyim dedim hala tepki yok bende yan tarafından zayıf ve ince bedenimle geçtim yürüdüm ama yeminle kadına hiç biyerim değmedi. Arkamdan bağırmaya başladı niye bana dokunuyosunuz soyleseniz çekilirim diye . Bende iki sefer pardon dedim duymadınız saatlerce sizi mi bekliycem çekilin diye dedim . Cazgır karı da bak işte ben yalan sevmiyorum bana yalan söylemeyin kulaklarım gayet iyi duyuyo hicbisey demediniz dedi . Pardon sizin rahatsızlığınız mı var diye sordum yok hayır ne alaka dedi siz en iyisi ya bi kbb ye ya göz doktoruna ya da psikiyatriye gidin gotunuzun dibindeki insanı duymadınız anlarim da hissetmedinizde mi dedim . Döndüm arkamı yürüdüm arkamdan bağırıp duruyodu küstah sen büyüklerinle nası konuşuyorsun falan diye. Ya bi söyleyin ben küstahlık mi ettim yoksa haklımıyım kadına carlamakta
*** değilde toto deseydin kuzum haklısın yoksa
Minos ve zayıf bedenimle
Kız bosverr d.elimi ne kimbilir üzme sen o Minoş canini
Hahahhaha ya bnde ne zaman dişarı çıksan dengesizleri çekiyorm resmen kendime
Zayıf ve minnoş bedenine ayıp etmiş karı
Sorma benide hep bulur boyleleri bide cirkefler anam kaçsam bile kurtulamiyosun
Ay çok sevimli bir atışma olmus
Kendimden kilolu birini görünce hissettiğim ''Minnoş ve zayıf bedenim ''skdhdhsjdjdbsj
410,197 soru
12,335,251 cevap
39,343 kullanıcı