0 oy
555 göst.
Diğer kategorisinde (1,082 puan) tarafından
kapalı
Valla ben 1 ay once bebegimin kilosunu soylemistim muhabbet olsun diye bi kac kendini bilmez beni burda linc etmisti. Simdi bakiyor herkes kilo paylasimi yapiyor. Beni linc edenler nerde ? Demekki bu abes bir durum degilmis herkes kiyaslama yapmiyormus bebeklerinin durumlari iyi mi kotu mu diye soruyorlarmis. Kimseyi uzmek gibi niyetleri yokmus degil mi? Ozellikle ilk gebeligi olan anneler benim.gibi herseyi her durumu 1 cm bile merak ediyorlar benimde ettigim gibi. Bana neler demistiniz demekki benim sordugum soru abest degilmis. O kadar post actiniz yok diger anneleri uzuyor diye gercekten yazik. Sirf konusmak icin konusuyorsunuz. AMACIMIZ KIYASLAMA YAPMAK DEGIL BEBEKLERIMIZIN DURUMUNU MERAK ETMEK. BAZEN DOKTOR TATMIN EDICI OLMADIGI ICIN BURDAKI ANNELERE HAMILELERE SORUYORUZ.. LUTFEN LINC ETMEK ICIN YORUM YAPMAYIN
notu ile kapatıldı: Tartışma ya açık post

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Niye kafana takiyorsun ki kim ister cocugu zayif doğsun yediklerin bebege degil kendine yarasin.. herkes bebegini beslemek icin uggrasiyor vitamini alsin gelisimi guzel olsun die bosver konuasun dursunlar
tarafından
Aman desinler
(1,082 puan) tarafından
Aynen desinler
tarafından
yok artık ya sen sordun diye mi uzulmus aglamis
(1,082 puan) tarafından
Evet cnm pskilojisini bozmusum
tarafından
sacma canim takilma kimseye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oha bebegin kilosunu dedin diye linç mı edilir yok artık yani abartmislar sacmalamislar takma bacım ya bebeğin nasıl kaç aylık doğdu mu ? 
(1,082 puan) tarafından
Yok daha dogmadi canim 32 haftalik. Neler dediler kiz beni uzdun senin postun yuzunden psikolajim bozuldu daha neler neler
tarafından
Tövbe yarabbim ya hamilelik psikolojisini hiç dusunmuyolar birde bayan olacaklar Allah aşkına ya... Herkesin bebeği kilolu normal olcak diye birşey yok sonuçta Allah nazardan saklasin kilosunu kimse bilmesin nazar değer benim bebeğime değdi doktor beş kilo dogurursun dedi eşim de gorumceme demiş cocugumun kilo alması yavaşladı karnım da buyumedi
(1,082 puan) tarafından
Işte var hadsiz insanlar
0 oy
tarafından
Senin bebegin kilolu olup baskasının zayıf olabilir üzülmez mi peki? Ya da aynı sey senin basınada gelebilir. Doktor zaten söylüyor az olsa az der normalse normaldir. Bu kadar takılmayın kilo mezvusuna kim niye linç etsin ki? Her bebegin gelişimi farklıdır..
(1,082 puan) tarafından
Benim.bebegim kilolu demedim zaten. Ki kilolu gidip gelisimi durannda var. Ettiler merak etme psikolojilerini bozmusum. Hadi kizlar sohbet edelim bebekler ne durumda cinsiyet ne diye yazdim kendi bebek durumumu cinsiyetini koyacagim adi yazdim. Bi baktim millet kin kusmaya basladi
tarafından
Psikolojilerini nasil bozmussun bu postla orasini anlamadim
(1,082 puan) tarafından
Bende anlayamamistum
0 oy
tarafından
Amaaan boşver. Doktorum sıkıntı yok diyorsa takma ama dediğin gbi kimi doktorun ağzından laf alamıyorsun 
(1,082 puan) tarafından
Aynen laf alamiyorsun ki sohbet edelim bebisler ne alemde yazmistim kendi bebegimin cinsiyetinj adini falan yazdim ana ben keyigli sohbet beklerken agzima ettiler
tarafından
Bsver takulmamaya çalış burası İnternet ortamı
0 oy
tarafından
Başkasının bebeğinin kilolu olması benim bebegimin zayıf olması beni uzmez asla da kıyaslama yapmam yapanda düşüncesiz despotun önde gidenidir tartismak isteyen buyursun gelsin!  Sağlık önce . Pufuduk gibi olan bebekleri görünce üzülüp vahlayan kadinlar var . Kiloli olunca diğer bebeklerden daha üstün olmus olmuyor o bebekler sagliklari açısından üzülürüm dua ederim . Kızım zayıf bir bebek ve benim için dert değil olmamalida bilinçli bir anne için. Çocuklardan değil bebekten bahsediyoruz . Her bebeğin her çocuğun bünyesi bir değil bunu anlamaları çok zor elestrenler için. Sağlıklı mi önce ona baksınlar. 
(1,082 puan) tarafından
Aynen oyle ki bebegim nasil bile demedim. Sohbet edelim benim kizim su kadar hafta su kadar kilo kiz ve adi asel olacak sizinkilerin cinsiyet ne dedim. Biri yazmis bursaki anneleri uzuyorsun kiyaslama yapma neler neler. 8. Aya kadar kilolu olup Allah korusun gelisimi durabilir vs. Allah korusun erken dogum olabilir. Bunu anlatmaya calistim ama anlamadilar. Zaten bebekler 2500 gectigi zaman tamamdir gerisi onemli degil yeterki premature ve ciger gelisimi eksik  olmasin yeter.. ama boyle fesat insanlar cok
tarafından
Canım yengem bebeğini 2 kilo altinda doğurdu Allah vergisi  zayif dogdu Kizimdan iki ay önce dogdu 3 ayda toparlandı benim kizimdan cok daha kilolu şimdi ama ne var ki sağlığı söz konusu bir ayağı sakat kuzumun doğuştan :(( Allah vergisi . Sağlık herşeyden önce
(1,082 puan) tarafından
Rabbim sifa versin ❤
tarafından
Amin canım sağol
0 oy
(1,984 puan) tarafından
Canım hiç takma bile bende öbür tarafta post açtım bebeğimin gramiyla alkali kendi kilomla alakalı bir sürü şey yazan oldu hiç takmıyorum bile cevap verdim yazanlara ama kilomu ve bebegimin kilosunu takmıyorum şükürler olsun iyi olduğunu bilmek içimi rahatlatiyor zatwn 
(1,082 puan) tarafından
Var oyle fesatlar
0 oy
(2,351 puan) tarafından
Seni ne zamn linc ettioer ben gormemism. Bende hamioeyken hep sordum su hafta da bu kadr kiloda norml mi vs die herkes soruo ne varmis bunda hic onlarin canı skılmistr ogun catacak seni bulmuslardir sinirlenme bosver
(1,082 puan) tarafından
1-2 ay once canim
(2,351 puan) tarafından
Bazen oluo ole vakalar :)))
Bnde 26 haftalik hamileyim gogusumden sut gelio hani cinsellikte bi sknti olur mu dedm  sonucta cinsellik bu yani oksanio felan gbi aciklama yaptim esimin agzina sut gelmesi haram mi vs gbi neyse vay cok acik yamzismda etmismde bni yerle iksan ettiler :))  tas kaya ne buldularsa firlattilar snra kadinin biri gecelikleirni atti iste sizde giyionuz mu bilmem ne yok iste ilskiye grdik canm cok aciyo vs . Ya bazen kime ne tepki verecklerini bilmiolar kafalarina gore iste o gunki ruh hali ne ona gore yazio :)))
(1,082 puan) tarafından
Bos insanlar bos muhabbet yapiyor
(2,351 puan) tarafından
Evt peki ben napiyorum onlari takip sinirlenmiyorum gulup geciyotum sanada tavsiye ederm :))
0 oy
(12,776 puan) tarafından
İyide olay olmuş yaşanan yaşanmış o postun altında seni linç ednei görürsün de bana bunu demiştin ne oldu diye sorarsın şimdi böyle tartışma açık post açmanın amaci ne kapatsam şimdi insan kayiriyorsun diyecen
(1,082 puan) tarafından
Adini hatirlamiyorum hatirlasam.mesaj atarim ozelden. Neyse kapatabilirsiniz umurumda degil. Ki kapatilmis zaten. Teşekkürler.....
0 oy
tarafından
bende sevmiyorum kilo ve boy sormayı etrafimdada cok kiyaslama yapıyorlar sinir oluyorum ama burda soranlarada cemkirmiyorum her bebegin yapısı farklidir zaten anlamadigim soru isine gelmiyorsa oku gec illa laf sokup kirmak zorunda degiller ama ne yazikki bu engellenemiyor canim takılma kimseye 
(1,082 puan) tarafından
Sanki kufur etmisim gibi neler neler dediler

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 320 göst.
0 oy
5 cevap 177 göst.
16 Eylül 2021 Aile kategorisinde Nursena324 (550 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 853 göst.
0 oy
9 cevap 1,624 göst.