+1 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar iyi aksamlar ya zor durumda olmasam sormam lütfen önyargılı davranmayalim 

:( Cok zor durumdayım esim çalışıyor asgari ucret altinda babam gilin kiracisym diger postlarimdan okuyan bilir hiç bir  sekilde yardimci olmuyorlar komurum bitmiş simdi çocuklarımla soğuk odadayiz van gibi bir yer bildiğiniz yardım edecek bir site varsa önerir misnz soyal yardim kaymakan cimer açık kapi ihtiyac haritası bunlara basvurdum ihtiyac haritasindan sadece besik verdiler bebegime onun disinda olumlu tek sonuç alamadım baska bildiginiz site varmi basvuru yapayim sosyal hizmetler nerde durumu iyi olan varsa ona veriyor komsum evi var arabasi var her ay düzenli yardim alıyor anlamadim neye dayanrak veriliyor :(

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Neden size yardım vermiyorlarki. Üstünüzde herhangi kayıtlı tapu varmi. Yardım için kaymakamlık beledye muhtar onlara gidin İnternet üzerinden nedense olmuyor
tarafından
Gittim defalarca esim çalışıyor diye vermiyorlar ama yetmiyor  esim loktada günlüğü 100 iki araba değiştiriyor her ay 800 kira elktrik su iki çocuk  bir aldığım yardım kömür oda kis basinda veriyorlar yetmiyor  uzerime ne tapu nede bisey var
-Reklam-
0 oy
(3,670 puan) tarafından
Elektrik yardımına başvurun  cimerden onaylanır. Bir de bulunduğunuz belediyenin kendi sayfasindan başvuru istek talep de bulunun
tarafından
Simdi belediyeye basvuru yapacam teşekkür ederim
0 oy
(1,039 puan) tarafından
Nerde oturuyorsunuz 
tarafından
Vanda otururum canm
(1,039 puan) tarafından
Van'ın neresinden bende vandayim
tarafından
Iskele canm sen
(1,039 puan) tarafından
Ben İpekyolu nerde kalıyorsun kiradami
tarafından
Evet kirada kalıyorum siz vanli mısınız
0 oy
tarafından
Rabbim yardimcin olsun canim babsmlarla ayni havludayiz babam aldi komuru biz yrni tasindik cunku esimde yeni ise girdi komur dayanmiyor vallahi 3 gun once torbasi 125di bugun 165 olmus şok gecirdik Rabbim bu firsatcilarin yanina koymasin insallah savastan dolayi zam gelmis güya bize göre ne varki.muhtarina git canim belki yardimci olurlar
tarafından
Bizde senle ayni durumdayz annemlerin 2 evi var biri abimin biri annemlerin abim evli degil suan annemlerle beraber yasiyorlar .diger evde bosdu bizde kiradydk 1040lira veriyoduk sirf kira.babamlarda bosuna kira vermeyn bizim eve gecn abim evlenene kadar dediker bizde tamam dedik ve tasindk komurume kadar babam aldi evimin ihtyclari falan gucunun yettigine kadar yapiyor Rabbim bin kere razı olsun daha cok versn insallah .senin annenle babani anlamis degilm o evden cik kuzum parasiyla ben heryerde otururm kira almasa nolacakki sonu olummu bide cenesi laf yapiyo sil numarasinida oyle annemi olurmus
tarafından
Havalar isinsn cikacam zaten van çok soğuk bir yer canm bu soğukta çocuklarım perişan olur o yüzden katlanyrm
tarafından
Aynen canim havalar isinsn hemen cik esinin tarafinda da soran olursa cok soguk  oluyodu isitamiyorduk dersn o güzel canini da hic sıkma
tarafından
Allah razi olsun canm
tarafından
:))))

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 132 göst.
0 oy
5 cevap 1,482 göst.
16 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Lerinin annesi (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 71 göst.
5 Nisan 2023 Diğer kategorisinde yorulmaz.65 (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 654 göst.
15 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ꧁❦✳GüLbahaR✳❦꧂ (3,617 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,477 soru

23,666,012 cevap

309,272 kullanıcı

...