0 oy
374 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

39hafta 2 gubluk oldum kizlar hala dogum belirtim yok suanlik sicak dus aldim nst sanci cikmadi hemsire aciklik varmi diye bakmak istedi bende kabul etmedim acaba etsemiydim ki kolosu 3.500 kilo olmus kizlar acaba dogum ne zaman olurki yaa boyu nekadar goremedim bilen varsa yorum yapabilirmi 

image

:(

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Fl 73mm canım bunu 7 ile çarp boyunu bulursun eğer bebekte ve sende bir sıkıntı yoksa bir hafta daha beklenebilir merdiven in çık çömel kalk sıcak duşa gir inşallah kolay bir doğumun olur canım ")
tarafından
Insallah canim cok tesekkur ederim
tarafından
Rica ederim canım ")
-Reklam-
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Neden izin vermedin bakmasina 
tarafından
Canim cunku ilk dogumum cok zor gecti surekli alttan baktilad oyuzden istemedim
(5,514 puan) tarafından
Anladim canimm
0 oy
tarafından
Doktora sorsaydınız keşke hibir şey belli oluyor ki
tarafından
Boyunu sormayi unuttum kilosunu soyledide
0 oy
(2,187 puan) tarafından

Normal doğum yapcan açıklığa baktırmıyosum. Neden canım? Doktora gidiyorsun hazırlıklı gitseydin ya :)

tarafından
Yok hazirlikliydim ama baktirmak istemedim cunku cok can yakiyor ilk dogumum cok zor gecti surekli alttan baktilar oyuzden tiksindim baktirmaktan :(
(2,187 puan) tarafından
Hımm anladım canım önceden korkun olduğu için yani. Bir avazda doğurur sun inşallah
tarafından
Insallah canim evet cok kotuydu dogumum suni sanciyla dogum yaptim cok zorlandim oyuzden
0 oy
tarafından
Bnmde hic bi dogm belirtim yoktu canm daha zamani var demekki kilosuda gayet guzl canm niye korkuyonki endise ediyonki sagligi yerindeyse skinti yapma bn 40 +3te hi sancm ve aciklik olmadn girdm aniden suyum geldi suni sanci verdiler bi kac aaat icnde dogurdm
tarafından
Hayirlisi olsun bakalim canim vardir saati mevlam bilir artik hayirlisi olsun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 286 göst.
18 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevgi344 (406 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 233 göst.
22 Mart 2023 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,148 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Annelikheyecani (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 231 göst.

Kategoriler

1,506,630 soru

24,593,762 cevap

363,214 kullanıcı

...