Hamileyken çekim yapan var mı aranizda. Ben elbise beğendim eşim almak istemedi Trendyoldan bi kere giyeceksin dedi almadı ama sonrasında da giyebileceğim bi elbiseydi ben çok üzülünce annem bana hediye aldı parasini verdi bende eşimin kartından siparis verdim eşim annemin yanında alma dedi parayı ama eve geldik annemin verdiği parayı benden aldı eşim. Sonra geri verecem dedi vermedi aldığım siparis elbiseyi ödedi elbise 180 liraydı bu arada parayı madem öyle gün ayarla gidelim çekelim dedim hep isim var dedi çekecek kisiyide buldum para vermiyecektik ama bi türlü ayarlamadi her gün her saniye isim var isim var hafta sonu hafta sonu diye kandırdı beni moralim çok bozuldu şimdide sordum çekecek miyiz diye giy evde kendi kendine çekin dedi sinirlendim ağladım cuma da doğuracam 9 ay boyunca kandırdı beni
Bende heves etmiştim hoc demedim eşime sevmez boyle seylerı bılıyorum cunku bir gun şansımı deneyeyim dedim çekim yapalım mı dedım tamam olur dedı ayarladı konustuk cuma gunu pazartesiye çekim gunu yerı ayarlandı ama ne oldu bılıyor musun... prensesim erken dogacı tuttu çekim gunu ben doguma gıttım
1,493,486 soru
24,401,321 cevap
350,145 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın