0 oy
354 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar kiralik kucuk bi dukkan var daha önce kuafor actilar işlemedi bakkal actilar işlemedi kisa surede kapattilar

Benimde kuaforluk belgem var

Evde boş oturmaktan skldim acaba ben acsam işletebilirmiyim cevrede kuafore gelecek insan yok ama bi acilis falan yapsam tutmazmi dersiniz bitanede 22 aylik oglum var

14 Cevaplar

+1 oy
(603 puan) tarafından
Sermayen varsa neden olmasın. 
tarafından
5 bin kadar var
(603 puan) tarafından
Canım 5 bin iş yeri açılışına gider sadece. Sermayen çok az. Bu sermaye ile başka bir iş düşünebilirsin. Sosyal Medya ve internetten al sat işleri. Kız kardeşim tayt alıp satıyor mesela o da bu bütçeyle girdi. Sen de yapabileceğin bir iş kolu bulabilirsin. 6 yıldır evden çalışıyorum tasarım işi benim iş. Görüşmeleri kafelerde yapıyorum yada online. Artık iş yeri açan az kişi var
tarafından
Saolasin canim
-Reklam-
0 oy
(135,301 puan) tarafından
baci post aciyon cvp vermeden bi daha aciyon
tarafından
Veryom kiz
tarafından
Sana vermiyor demeki puahahaha
tarafından
Denk gelene veriyom herkese yetsemiyom
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Valla canım bakkal bile işlemediyse bişey dşyemem
tarafından
Demi ya valla işlemiyo
0 oy
(7,620 puan) tarafından
Hande bugün ki kaçıncı post:)))
tarafından
Sorma gitsin evde cok sklyom
0 oy
tarafından
Guveniyosan kendine ac gitsin
tarafından
Öncesinde yeniden kuafor kurslarina katlmam lazim
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Bence hic aksiyona girme kuafor acmis islememis zaten 
tarafından
Demi ya
0 oy
tarafından
Bence şu kriz ortamında boşver 
tarafından
Demi ya bide işlemez
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Ya genelde bu kuaförlük işinde bnm bildiğim önce evde filan yapıyorlar. Üç kuruş beş kuruş milletin kası bıyığı alınıyor. Sonra müşteri yapınca kendine dükkana geçiyorlar. Bnm arkadaşlarım genelde öyle yaptı. Bı iki de uygun fiyatlı kuaför arkadaşlarım vardı. Herkes 30 a yapıyorsa o 15 e yapıyordu. Başta milletin ayağını alıştır bnce . 
tarafından
Bizim apartman hep teyze dolu gelen olmaz ama kapiyami yazsam kaş byk alnr diye
(1,297 puan) tarafından
Yani şöyle teyzelere dersin. Ya da günler olur ne bilim misafirlik olur. Ayy dur kasların gelmiş gel alayım iki dakika dersin. Önce bedava sonra seni ararlar ay alsana filan dersin 5 liraya alırım. Az diye gelen olur. O ona söyler o diğerine . Yani az yırtık olacan. Teyzeleri emin ol torunları kızları vardır. Geldiklerinde iki dakika uğrarlar. Kendi akrabalarına filan. Her gördüğünde al iki dakika kaşlarını. İkincide üçüncüde paraya döndür. Sonra aç dükkanı musterilerin hazır
tarafından
Yetisebilirmiyim acaba:) bide ben pek laf etmesini bilmem guler yuzluyum ama musteri toplarmiyim bilemedim
0 oy
(14,865 puan) tarafından
Kuaför açılmış zaten niye bidaha açıyorsun anlamadım 
tarafından
Belki kadin sevilmedi
0 oy
tarafından
Oğlun daha küçükmüş canım hiç kalkışma bence 
tarafından
Yanimda dururdu o sorun olmazdi ama
tarafından
Dükkanda çocuk yasak ama
0 oy
(828 puan) tarafından
Bence uğraşma kira parasını elektrik faturasını cikartamazsn masraf olur bence sana
0 oy
(76 puan) tarafından
Kuzum iki defa dukkan acilmis ve kapanmis demmekki guzel gorunen bir yer degil bir debu devirde dukkan acip isletmek cok zor artik ha cok zenginsen batarsan da sana zarari olmayacaksa ac ama zarari olacagini bile bile acma bence ekonomi zaten cok kotu bence zor olur 
0 oy
tarafından
Bulunduğun semte bağlı canm bence bakkal iş yapamadıysa kapattıysa pekte tutçak gbi görünmüyo canm
0 oy
(1,395 puan) tarafından
E daha önce açmış işlememiş diyosun niye deniyorsun ki

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 838 göst.
25 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Melegimin annesi (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 121 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 349 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Berram27. (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 469 göst.
10 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Rumeysahanim (156 puan) tarafından soruldu

411,008 soru

12,369,325 cevap

42,263 kullanıcı

Kategoriler

...