0 oy
251 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10,394 puan) tarafından
15 gün önce doğum yaptım hastane bize mama aldırdı ama bebeğim içmedi. Sadece 1 2 ölçek kullandık. Ben çöp olmasını istemiyorum ihtiyaci olan birine verelim dedim eşimde büyük oğluma verelim o içsin diyo büyük oğlum 22 aylık verilir mi verilmez mi midesini bozar mi eşime laf anlatamıyorum

11 Cevaplar

0 oy
(1,992 puan) tarafından
bozmaz cnm ver tabi 
(10,394 puan) tarafından
Bebekken hiç  mama içmedi büyük oğlum da. Gece uyurken şuan süt veriyoruz süt yerine mamayı verelim dedi eşim 1 aylık bebek hazmediyosa buda hazmeder diyo ben emin olamıyorum
(1,992 puan) tarafından
sanmıyorum sorun olucağını sizin yediğiniz yemekten de yiyor kesin
ama hiç içmediyse tadını beğenmeyebilir cnm içmez ozaman
-Reklam-
0 oy
tarafından
Esin napiyo cocuga bisiy olacagina cop olsun bu ne kafa yani

Bilmeyorum bu arada 
(1,992 puan) tarafından
nice cocuğa bişey olsun ki 1,,2,3 die var çunki bebek büyüdükçe mamanın içeriği değişiyor daha vitaminli vs oluyor tek fark bu.
bişey olmaz zehir değil sonuçta tarihi geçmediği sürece içsin tabiki
tarafından
Ben bilemiyorum dedim farkindaysaniz.
Yani diyoki baskasina vermiyo, illa buyuk cocuk icecek anlatamiylrum diyo. Ben onun hzerinden yorum yapiyorum.
(1,992 puan) tarafından
anladım ama hiç içmemiş bebeken
içmeyebilir mecbur birine vericek :D
tarafından
Ay kim icerse icsin sifa afiyet olsun ahsh ben hep linc yerim ya kotu bisehmi dedimmm
(1,992 puan) tarafından
kız bişi demedim aboo
❤️❤️ yanlış anlama bişi demedim
0 oy
(827 puan) tarafından
Yok cnm ne olcak tarihi geçmemisse ver cnm
(10,394 puan) tarafından
Yok tarihi geçmedi acali 1 hafta oldu bozulmamiştir
(827 puan) tarafından
Ver o zaman cnm hiç bir şey olmaz yarasın
0 oy
tarafından

bende de benzer durum oldu mama fazla geldi bitmedi atmaya kıyamadım   22aylik kizim var ona icirdim formüllü süt olarak içti:)

6. ayına kadar o da alıyordu zaten bir sıkıntı olmadi bizde

(10,394 puan) tarafından
Formüllü süt derken mamayı sütle mi hazirladin
tarafından
hayır hayir su ile yaptim mama da süt niyetine oluyor ya  canm o bakımdan dedim
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Ver Cnm bişi olmaz kolay sindirir ztn
0 oy
(51 puan) tarafından
Bence ihtiyacı olana verin zaten mamanın bı süresi var kapak açıldıktan sonra o süre içinde tuketilmezse kalan bütün mama bozulmus olur boşa gider zaten 15 gün olmuş gün geçmeden birine verin bence mamanın üstünde yazar ne kadar sürede tüketilmesi gerektigi
0 oy
(395 puan) tarafından
Vermende sorun yok verebilirsin ama açıldıktan 1 hafta sonra daha kullanmamalısın 
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Verilir verilmez bilmiyorum ama eğer bebeğine muhallebi tarzı bişey yediriyosan mamadan yapabilirsin yada bebeğine yaptığın diğer ek gıdalara çorbalara katablirsin nette detaylı tarifler var bakabilirsin
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Markası ne mamanın
(10,394 puan) tarafından
Hipp.............
(9,238 puan) tarafından
Bende hip kullanıyorum bebek ayı buyudukcr numara artıyor yararı olmaz mamanın sadece içmiş olur
0 oy
(781 puan) tarafından
İcerse ver canım ama icmezse meyveli yoğurtlu purelere katıp verirdi bizim gelin esinede bişey diyemiyorum herşey çok pahalı
0 oy
tarafından
Düşük numarayı büyük çocuğa verirsen bişey olmaz. Ayına göre olmayan mamayı küçük bebeğe verirsen o sorun olur hazmedemez. İçiyorsa verebilirsiniz

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 503 göst.
0 oy
15 cevap 257 göst.
14 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zehrabnm (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 674 göst.
21 Şubat 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 296 göst.
6 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu

409,824 soru

12,321,467 cevap

38,967 kullanıcı

Kategoriler

...