0 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde (603 puan) tarafından
34.3 haftalık gebeyim 32 de kanama vs. Sancı çıkmıştı durdurdular. Şu an altta diken gibi batma var. Karnım taş gibi olup duruyor. Sonra tekrar taş gibi oluyor yine duruyor. Sürekli büyük abdest geliyor. 1 saat arayla bu 2. Yapışım afedersiniz. 

İlkim sezeryan dr. normal başlamamalı dedi. Kanama sebebi ilk sezeryan dikiş yerlerinin nedeni olabilirmiş.

Sancı nasıl birşey bilmiyorum keşke yaşayabilseydim.

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sanci kaç dakika da bir canım 
(603 puan) tarafından
Süre tutmadım ama sanki 30 dkda bir karnım ayrılacak gibi taş kesiliyor sonra rahatlıyor. Yani olurdu ama bugün çok oluyor anlamıyorum bu değişikliği.
tarafından
Yarım saate bir olması iyi değil canım haftan da erken ilkin sezeryan ama normal de yapabilirsin üstünden süre geçti ise bence durma bir acile git nst ye gir
(603 puan) tarafından
İlkim 8 yıl oldu ama bende çatı yokmuş. Mümkün olmadığı bu yüzden asla normal yapamayacağım söylendi:( nst de sancım çıkıyor hep zaten. Ama ben hissetmiyordum sanki bugün bazı şeyler farklı gibi. Bir de çok takıyorum kafama son yaşadığım olaydan ötürü. Sağ olajsn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sancı hiç bişeye benzemiyo sancı olsa anlaraın bence
(603 puan) tarafından
Filmlerdeki gibi bir anda çığlık çığlığa mı kalıyor insan yoksa hafifi hafif mi başlar bilmiyorum ki :)
tarafından
Yok. Canım bir anda olmaz :D adet sancısını düşün onun bi kaç tık şiddetlisi belden gelir :)) ben de her belim ageıdıgında sancı mı diyodum. Bana. Da böyle diyorlardı gercekten belli oluyo yani :)) bi. De önce saatte sonra yarım saatte aonra 10 dak da gibi sıklasır
(603 puan) tarafından
O dakika tutma doğru yani. Annem farklı anlatıyor her doğumunu kafam allak bullak oluyor. Sağolaısn
0 oy
(4,139 puan) tarafından
Ben adet sancısı gibi oldum canm kaburgaların sıkışıyodu ishal olmuştum ve kusmam vardı bunlar açılmayı artırıyomuş durumun riskliymiş bence doktora git hekrsin bir olmuyor çünkü 
(603 puan) tarafından
Bunlar yok bende ama sürekli büyük küçük wc yapıyorum. Tahlilleri de iyi enfeksiyon yok. Sağ ol canım yorumun için.
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Seninki kasılma canım ama bu da doğum belirtisi bence hastaneye git bu kadar sık olmaması gerekiyor 
(603 puan) tarafından
Hadi ya bugün bir değişiklik var zaten kendimde. Bir de çok dinliyorum kendimi son yaşadığım durumdan ötürü. Çok sağ ol yorumun için.
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Doğum sancısı son haftalarda kısa süreli sancı şeklinde oluyor doğum zamanında ise adet ağrısı gibi başlayıp ilerledikçe şiddeti artan çok kısa aralıklarla şiddetli ağrı şeklinde devam ediyo kasılmalar da sıklaşiyo canm 
(603 puan) tarafından
Sağ ol canım. Herkesin doğum hikayesi farklı malesef annem kasık ağrısı çekmiş. Babanem belim koptu diyor. Arkadaşlarım adet sancısıydı diyor. Kendimi dinlemekten çıldıracağım. Nst de sancı var çıkıyor. Bende bir şey yok.
(950 puan) tarafından
Benmde geçen hafta kasıklarıma vurdu ağrılar sabahına arttı ve 5 dk ya düştü aralığı ve o gün acilmam vardı doğum da o gün oldu ama sezeryan .yani hepsi farklı oluyor.ilk gebeliğim de belime vurmuştu.ikisi de doğum belirtisi maalesef. Açılma sezeryan için rriskli bilirsin
0 oy
(122,491 puan) tarafından
o sanci oyle bisiki geldigi an aliyo insan 
(603 puan) tarafından
Doğrudur. Acaba sancı mı dedirtmez yani. Bugün kendimde değişiklikler var anlam veremediğim. Sancı mı kasıntı mı anlamıyorum. Sağ olasın. Devam eder ve sıklaşırsa gideceğim
0 oy
(2,679 puan) tarafından
34 haftalik dogum yaptim bobrek hastasiyim ve bobregimde nefristomi katater vardi sanci adet agrisi gibi geldi sure tuttum dakika azaldikca ve nisan gelince anladim cnm 

Agri kasilma seklinde basladi ve devam etti doguma alinana kadar allah yardimcin olsun 
(603 puan) tarafından
Size de çok geçmiş olsun. Sağolasın. Adet ağrısı kanama olduğunda oldu. Hatta dr. Sancı var mı dedi yok dedim adet ağrısı var. Güldü e tamam Ozaman sancın var dedi. Serum iğne durdu işte. Korkuyorum çok dinliyorum kendimi ondan çok daraldım. Sağol yorumun için
(2,679 puan) tarafından
Hic korkma allah yaninda gucu kuvveti veriyor evet cnm agri gun icerisinde vardi gece dalika azaldi sonra az kanama gibi nişan geldi sakince sabahi bekledim sanci 5 dakika altina gelince gittim nts de zaten sanci cikti hemen doguma aldilar sezeryan ile . Ben ölürüm kesin dedim aglayark girdim doğuma riskim coktu hortum takili 10 kg verdim hic kilo almadan ama sukurler olsun rabbime 2300 kg dogdu ne kuvez.gordu ne sarilik allaha emant oldu yavrum
Endise etme moralini yuksek tut sen annesin senin mutlulugun evladinin mutluluğu olacak hic aklina kotu seyler getirme
Bnm en buyuk hatam en gusel anlari aglayarak ve moral bozuk sekilde gecirmisim :)
0 oy
(1,593 puan) tarafından
Ayy lütfen beklemeyin acile gdiin ben kendi isteğimle sezeryan doğum yapicaktim ama oğlum gününü beklemedi normal oldu doğumum .. aynı dediklerinizi yaşadım doğum yaptığımın gecesi bide benim acı eşiğim çok fazla sanırım  nişanım gelene kadar çektiğim sancı öyle normal gelmişti bana belki açılmaniz bile olmuştur ben hastaneye gittigimde açılmam 8 cm di inan kanama olmasaydı ben o sancıyla gitmezdim hastaneye ama tecrübesizlik işte lütfen beklemeden koşun hastaneye 
0 oy
(87 puan) tarafından

2 tana bebem var normal dogum yaptim canm 20 tane kemigin bianda kirilmasimis acisi nettede yazio zaten aklima geldikce piskolojim bozulio bence hic merak etme:pouty:

0 oy
(8,412 puan) tarafından
sancımı o an gelınce anlarsın zor ama sonu guzel 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 300 göst.
0 oy
3 cevap 117 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Butterffly- (568 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 201 göst.
8 Mart 2023 Diğer kategorisinde ryaaygt (332 puan) tarafından soruldu