0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından
Bu isim konusu beni usandirdi artık ya esim ilk aylarda annesinin yanında dediki ismini annem koysun bende dedim ki soyadını siz veriyisunuz zaten buda benim ilk çocuğum ben koyim (Annesi 6 tane doğurmuş koymuştur dedim yani)

Nyse kaynanam herhalde ilk aylar die bsy demedi ismini ne koyacaksın dedi bnde dedim erkek olursa toprak kız olursa bi kaç tane düşünecem dedi aa toprakda güzel miş 

Nyse büyük gorumcem geldi dediki annem benim oğlumda poyraz çok istiyordu esim koydurmadi falan sen koy 

Bnde sonra bilmiyormuş gibi yaptım poyraz koyucam dedim kendim istiyormuşum gibi yani kaynanam da dedi kızımın oğluna koyacaktım bırakmadılar bnde hiç oralı olmadım kendim istemişim gibi davrandım ertesi gün de esim yanında oturmuş bi baktım eşime kızıyor diyor sen ne biçim babasın çocuğun oluyor heyecanlanmıyorsun isim aramıyorsun bebegin adını baba tarafı koyar bna yine laf çakmıştı sonra poyraz eskidi dedi hazar olsun dedi bnde sinirlendim ama belli etmedim dedim yaaaa hazarda çok güzel hazar olsun nasil sinirlendi anlatamam yani ben hangi ismi sevsem istemiyor geçenlerde de kaynanam baktım kız kardeşiyle telefonda konuşuyor ismini soruyor diyor ismi nolsun falan Oda Ali efe dedi bnde hiç beğenmedim dedim Ali efe ne bari toprak ali olsun falan kaynanam da bn sevmedim die diyor yok Ali efe de güzel 

Esimle akşam kendi evimize geldik eşime söyledim artık dedim annesi babası dışında herkes isim koyuyor çok istiyolarsa doğurup koysunlar yani dışardan biri karışınca sinir oluyorum falan dedim sende dedim düşün artık bi isim 

Ben söylüyorum bi isim mesela çınar atlas göktürk gibi diyor ki sen ne söylesen bna itici geliyor napicam  ben çocuğun gelmesine 1 ay kaldı 

6 Cevaplar

0 oy
(11,659 puan) tarafından
Ay sinir oluyorum ailesini her bo.ka karıştıran adamlara
-Reklam-
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Sen ne söylesem bana itici geliyor ne demek ya ?! Çocuğu da ben doguruyorum o da itici gelir sana deseydin keşke. 
0 oy
tarafından
Benim de doğuma 1 ay kaldı canım. Biz eşimle kararlaştırdık iki aileye de şu ismi koycaz sizce nasıl diye sorduk. İki tarafta güzel dedi geçti ki olması gereken de bu. Anne baba varken başkasına kalmaz isim koymak. Bu kim olursa olsun.

Ha bide ismi erkek tarafı koyar falan bu laflar boş canım. Hiç ödün verme eşinle konuş aranızda bir karar verin başkasını karıştırmayın 
0 oy
(3,598 puan) tarafından
Ay valla benden başkasi koyamaz o benim çocuğum yaa herkes kendi çocuğuna isim versin onkadr emek veriyoruz bırakında ismini biz verelim bari 
0 oy
(14,909 puan) tarafından
Herseyine karıştırma 
0 oy
(86 puan) tarafından
Herseyine karistirma ödün verme . Ben isim konusunda o hatayı yaptım benim de ilk çocuğum içimde bıraktılar. Esim de birsey diyemedi eşimin de içinde kaldı... şimdi hala ukte kalmıştır onlar rahatlıkla söylüyorlar ismini ama ben söylerken her seferinde o ukteyi bir kez daha yaşıyorum... 

İlgili bir soru bulunamadı

412,266 soru

12,410,293 cevap

44,806 kullanıcı

Kategoriler

...