0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (177 puan) tarafından
Kızlar dua okuyorum ama oturdu içime gitmiyor 8 aylık bebeğim var ve kilo alıyorum modum düşük hiç bsy yapasım gelmiyor özgüvenim bitti bitiyor durum vahim ne önerirsiniz acaba bı psikiyatriyemi gitsem

5 Cevaplar

0 oy
(6,086 puan) tarafından
Emziriyorsan psikiyatriste gitme ilaç verir psikolog yardımı al.. Ve kilo alamıyor bu mutsuz ediyorsa diyetisyen yardımıda Al bence 
(177 puan) tarafından
Emzirmiyorum 6 aylıkken bıraktı
(6,086 puan) tarafından
Ozaman psikiyatristede gidebilirsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence psikiyatriye görünmene gerek varmı modunu yerine getirecek aktiviteler yap kuzu kalk maske yap cilt bakımı yap üzerini evde değiştir şarkı söyle pasta kek yap benimde bazen öyle oluyor saçım dalgalı düzleştiriyorum çok iyi geliyor kendime değişiklik yaptığım zaman 
0 oy
tarafından
Valla ben kuaföre gidiyorum saçımı başımı kesiyorum kuaförümle iki sohbet ediyorum kendime geliyorum sıkıntı içinde psikiyatriye gitme bence
0 oy
tarafından
Ayyy okudum ben bunaldım ya kendinizle barışık olun boşverin sağlık olsun o sıkıntıyı siz kendinize çıkarıyorsunuz yapmayın ya valla ne olmuş kilolu olduysan kalk bakara suresi aç işini yap çocuğunu doyur birşeyler ver oyalansin yemeğini çayını yap ayyyy gına geldi bere:-D
0 oy
(8,419 puan) tarafından
Guzel olmayan kadin yoktur bakim yap kendine 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 257 göst.
18 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Caresiz1 (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
1 Mart 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (1,799 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 199 göst.