0 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde (147 puan) tarafından
Doğum gunu almak için geldim ama bebek kafası küçük çıktı ben 38 haftayım bebek kafası 33 hafta ile uyumlu böyle bisey yaşayan veya bilgisi olan var mi 

3 Cevaplar

0 oy
(147 puan) tarafından
Yok mu bildiğiniz kizlar 
-Reklam-
0 oy
(721 puan) tarafından
Benim kardeşimin bebeginede kafası küçük demişlerdi doğduğunda bı sorun çıkmadı şu an gayet sağlıklı. Yanılma çok oluyo ultrasonda. Banada son hafta bebeğin kafası küçük cikiyo demişti. Bende iki gün önce başka hastaneye gitmiştim iyi demişti doktor dedim oda durma pozisyonundan belki küçük cikiyodur demişti. Kızım doğdu şu an 18 aylık sağlıklı çok şükür. Kilosu bile doğru cikmiyo ultrasanda. İnşaallah seninde bebeğin sagliklidir doğmadan kendini üzme hiç belli olmuyo çünkü 
(147 puan) tarafından
Benimde öyle dedi ama yanılma payı ufak olmaz mi bu direk 33 haftalık gözüküyor dedi 38 nerde 33 nerde bu oran çok degil mi çok üzgünüm
tarafından
Çok doğru demişsin canım ağzına sağlık
Gerçekten öyle cihazlarda yanılma payı oluyor başka doktora da gidebilirsin canimm
(721 puan) tarafından
Kardeşiminde bı ay fln geri demişlerdi. Zaten öyle bişey varsa müdahale edemezler yakında doğunca anlaşılır cnm. Sen dua et sağlıklı doğsun diye. Ben hamileyken detaylı ultrasona bile girmemiştim çünkü karnında olan küçücük canlıya bı sağlık sorunu varsa bile bilemezler bence sadece hamileliğim zehir olur diye düşündüm hep.
0 oy
(1,152 puan) tarafından
Kiziminda 2 hafta geridn geliyrdu ve bunu bana 7.ayimda söylediler. ...çok şükür ddkleri gibi değil norml yani hatta bana büyük bile geliyor kafası ☺️☺️☺️ insalh siznde bişey olmaz canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 112 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Eflinduruu (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 188 göst.
21 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 436 göst.
1 Mayıs 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bags Bunnuy (1,126 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 406 göst.

404,340 soru

12,113,161 cevap

36,448 kullanıcı

...