0 oy
427 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Ya daha 5 aylık nişanliyim kaynanam her gün arıyor konuşuyoruz zaten bugün aile sorunlarım olduğu için keyfim yerinde  değildi temizlik yaparken kaynanam aradı ben birazdan aricam dedim görüşürüz demeden yüzüme kapattı sonra beni tekrar aradı bidaha seni aramam dedi insan kaynanası arayınca işini bırakır dedi ya ben bir saygısızlık yapmadım ki çok zoruma gitti napicam Bilmiyorum nişanlıma nasıl soylicem onu da bilmiyorum 

19 Cevaplar

+2 oy
tarafından

image

Bunu dinlet ona .İyi gelir sjjsjsjs

(135,777 puan) tarafından
puhahahaha tîçirimmm
tarafından
Ne saygisizligi kuzu .İsin varsa sonra ariyim anne dersin kapatirsin .Alinacak ne var bunda anlamadim ben
tarafından
Sevdosummm sjjssj
tarafından
Sen akıl almaz bi delisin
(341 puan) tarafından
Hahahahahaah sesli güldüm
-Reklam-
+1 oy
(8,342 puan) tarafından

Ay ne biliuim ben arasa konusurum galiba napiyon ne ediyon açisidan:)

(7,456 puan) tarafından
Bende bende iş bekler sonuçta :)
(8,342 puan) tarafından
Aynen valla dedikodu yapiyoz biz :)
(7,456 puan) tarafından
Oh en güzeli :)
0 oy
tarafından
Oldugu gibi nisanlına anlat. Küsecek darılacak bir durum yok.Senin zamanın oldukda hemen araman lazımdı bekletmeden
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Aramassa aramasın boş ver sonuçta bı suçun yok nisanlinada olduğu gibi anlat anliycaktir bence şimdiden kendini ezdirme ilerde daha kötü olur
0 oy
tarafından
Bence görmezden gel . Ara k.b de 
0 oy
(348 puan) tarafından
Aramazsan aramasın niye zırt pırt arıyor onuda anlamadım 
0 oy
tarafından
Bu kaynana sana evlenince cektirir hergun küser sana
0 oy
tarafından
Hazır kıta beklemen mi lazımmış.

Nisanlına at daha simdiden bunlar falan sorunsa vahhh ki ne vah. Ömür ziyan olur habrin olsun. 
0 oy
(1,438 puan) tarafından
Yol yakınken dön canim huyları gittikce artıyor 
0 oy
(1,088 puan) tarafından
Ben sürekli arayınca söyle ailene beni sürekli aramasınalr sevmiyorum telefonda konuşmayı demiştim, siznişanlıma bu olayı nasıl söyleyeceğim diye dert ediyorsunuz kendinize. Şimdiden bu kadar kafanıza çıkarırsanız ilerde çok başınız ağrır biraz dik durmayı denemelisiniz
0 oy
(548 puan) tarafından

Merak ettigim nişanlı biri neden bu uygulamayı kullanio ben hamileligmde kesfettm ondan sordum:D

0 oy
(5,216 puan) tarafından
Canıma minnet diyeydin 
(341 puan) tarafından
Hahahaa
0 oy
tarafından
Ay böyle düşüncesiz kaynana mi olurmuş şimdiden rengini belli etti aman aramasın çok gerek
0 oy
tarafından
Ammada nazlı bir kaynanan varmış kötü birsey dememissin ki işin varmış kapatmissin senin kaynana küsecek yer arıyor bence
0 oy
tarafından
Aramasın canm her gün konuşmak zorunda değilsinki müsait olmayabilirsin ayrıca o kimki aradığında açıcakmışsn töbe töbe ya 
0 oy
(826 puan) tarafından
Nisanli insanin burda neisi var onu anlamadim bide kaynanasini anlatmasini hic anlam verrmedim 
0 oy
(2,425 puan) tarafından
Her kapıdan girdiginde ayağa kalkıp, onun oturmasını bekledikten sonra oturup. O yemeğini yiyip masanın kenarinda bekleyip, o yedikten sonra kalan yemekleri yemen lazım. Ayy ne sanıyorlarsa kendilerini. Derdimiz bize yetiyor birde bunlarla uğraşıyoruz. Hasbam..
0 oy
(677 puan) tarafından
Keşke hal hatır sorup öyle kapatsaymissin canm yaa
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Şimdiden ağırlığını koy annenin hergün aramasından rahatsızım bugün böyle böyle bi olay oldu de ben her allahın günü annenle ne konuşayım de  gitsin annesini uyarsın.Şimdiden ağırlığını koymazsan bu kadın sana çektirir gibi geldi canım.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 453 göst.
23 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Queen14 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 858 göst.
3 Mart 2021 Diğer kategorisinde Nzli (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 412 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 657 göst.