0 oy
253 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (509 puan) tarafından
3 kişi eşimin halası halasının kızı görümcem gelicek . Düşündüm ki kuymak yapayım patates kızartırım sucuklu yumurta yapayım işte domates salatalık biber havuç peynir 3 çeşit zeytin kahvaltılık sürmelik şeyler sofra yeterince dolar diye düşünüyorum daha başka bir şey yapsam mı acaba börek ya da pişi yapayım ya da Bunlar olmazsa siz bana tavsiye verin ne yapayım eşim pişi patates kayganası yumurta kırarsın dedi işte ben de kuymak patates kızartması sucuklu yumurta diye düşünmüştüm ya da şey var sucuklu domatesli pişiriyorsun da üstüne yumurtayı kırıp yumurtayı dağıtmadan pişiriyoruz ya ya işte ya da onu düşünün bilmiyorum kafam çok karıştı düşündükçe her şey yapasım geliyor ☺️

9 Cevaplar

0 oy
(6,857 puan) tarafından

Ay okuyunca bnm kafamda karıştı:) 

Börek olabilir cnm patates kizart yumurta hasla terayagli toz kırmızı biber at tavaya 2 ye bol yumurtalari mis yeter yahu :D

(509 puan) tarafından
Dur dediğini yapıcam☺️ kuymak yapmak istiyorum kaygana yaparım bide kahvaltılıklar mis tamam ☺️☺️
(6,857 puan) tarafından
Sıcak sıcak yaparsın onlari cnm
-Reklam-
0 oy
(5,568 puan) tarafından
Yumurta hasla börek yap . Ya da poğaça yeter canım.
0 oy
tarafından
menemen, patates ve biber at fırına, bir de paçanga yap ya, e kahvaltılık çeşitlerde olacak yeter. sabah da taze simit alırsınız mis
0 oy
(4,179 puan) tarafından
Kuymak sıcak vermek gerekir uğraştırır seni patates köfte sucuk iyi bence canım bide poğaça yada gözleme olabilir
0 oy
(877 puan) tarafından
Börek yap cam sarmada  portakal kabuklu dilimle 
0 oy
tarafından
Börek yada poğaça olabilir 
0 oy
(19,541 puan) tarafından
Bence yeterli saydiklarin. kişi sayısı az zaten. Ancak yenir
0 oy
(5,121 puan) tarafından
Sigara böreği olabilir ya milfoyden patatesli peynirli börek
0 oy
(9,590 puan) tarafından
Pişi güzel olur bence az boş az peynir ile yap ohh miss 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 198 göst.
23 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemianne3107 (775 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 184 göst.
20 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 397 göst.
14 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Filiz Taser (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 173 göst.
4 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Kizilaslan (1,744 puan) tarafından soruldu

408,574 soru

12,276,642 cevap

37,779 kullanıcı

Kategoriler

...