0 oy
851 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Benim minigim daha 4+1gunlukmüs yer annesi onu Allah'ım bu ikinci gebeliğim ama buna bı ayrı bağlandım nedense ❤️❤️❤️:'(

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah sağlıklı sıhhatli versin inşallah 
tarafından
Allah razı olsun canm ❤️
-Reklam-
0 oy
(834 puan) tarafından
Inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canım çok sevindim senin adına 
tarafından
Allah razı olsun kuzum
0 oy
tarafından
Saglikla kucagina alirsin insallah :)
tarafından
Allah razı olsun kuzum
0 oy
(3,119 puan) tarafından

Masallah cnm cok sevindim RABBIM tamamima erdirsin ins<3

tarafından
Sağol canım Allah razı olsun
0 oy
(2,840 puan) tarafından

Kucagina almakda nasip olsun kuzum insallah:) bak gordunmu gecenlerde ben biraz uzaklasicam demistin yanlis hatirlamiyosam hamile olarak geri gelirim diyen sendin demi :) rabbim her canıgonulden isteyenlere nasip etsin insallah hayirli olsun<3

tarafından
Evet abla Allah razı olsun biraz uzaklascaktim dün adet günümdü olmadım bugünde öğleden sonra test yaptım hemen çıktı ama hiç umudum yoktu
(2,840 puan) tarafından
Umudunu hic kaybetme canim hic olmaz olmucak dedigimiz anda rabbkm oyle guzel kapilar aciyoki insallah seninde evladin kucaginda burda resim atarsin bizde yorumlariz bitanem :) cok sevindim senin adina
tarafından
İnşallah o günleri sabırsızlıkla bekliyorum abla
(2,840 puan) tarafından
İnsallah canim umidini kesme illaki atican resim boyle dusun ilk once hamileyim postu ikinci evre doguruyom postu ücüncü evre bebek uyumuyo postuuuu :)
tarafından
İnşallah inşallah abla ilkimi kaybedince çok hevesleniyorum
0 oy
(6,770 puan) tarafından
Küçücük daha ☺☺☺❣❣
tarafından
Evet yaa buna daha ayrı bı bağlandım nedense ilk kızımı kaybettim hala inanmıyorum ❤️
tarafından
İkide bir teste bakıyorum
(6,770 puan) tarafından
Onun da sevgisi var ya içinde canım ona doyamadın. Allah'ım yine nasip etti çok şükür. Insallahh hayırlısı ile sağ salim kucağına alırsın ☺❤
tarafından
Allah razı olsun canm evet onu doya doya sevemedim inşallah bunu sevmek nasip olur
(6,770 puan) tarafından
Senden de Allah razı olsun kuzum benim ınsallahhh❤❤☺
0 oy
(135,783 puan) tarafından
Kız sen daha iki gun once gidiyom burdan diye post actiydin kalbin ne kadar temizmis demekki bizleri cok sevdin rabbim sana bebek nasip etti kaliyosun ❤ inanki cok sevindim senin adina 
tarafından
Evet canım iki gün önce gidiyorum kendime zarar veriyorum dedim dün adet günümdü olmadım  bugünde öğleden sonra test yaptım çıktı minigim
0 oy
tarafından
Allah kucağına almayı nasip etsin canım benim ♥️ 
tarafından
Allah razı olsun canm ❤️
0 oy
(1,964 puan) tarafından

Allah bidaha yasatmasin canim bir acin vardi bu minik şey anne ben senin acini hafifletmeye geldim dedi bagladi kendine seni :) saglicakla kucağına almak nasip olsun insallah gönlünce olsun herşey canm.:)

tarafından
Allah razı olsun canm ❤️
0 oy
tarafından
Ayy maşallah çok sevindim canım. Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah ❤❤❤
tarafından
Allah razı olsun canm ❤️
0 oy
tarafından

Ya hadi maşallah size büyümüş kız teyzesi yer onu :P❤❣⚘

tarafından
Sonsuz hamd olsun rabbime tam ümidimi kesmisken bana bı tane daha melek nasip etti
tarafından
Allahın rahmet ve merhameti sonsuz işte biri cennet diğeri dünya meleğin
tarafından
Amin inşallah canım dün mezarını yaptırdık bugün abla olucagini öğrendim:(
tarafından
Anlıyorum zor bir imtihandan geçtin veya geçiyorsun ama geçici rabbim gönlüne ferahlık versin
tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(5,517 puan) tarafından
Saglikla kucagina al canim
tarafından
Allah razı olsun canm ❤️
0 oy
tarafından
İnşallah sağ salim kucağına aldığın günler de gelir canım benim 
tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun ❤️
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin inşallah canım
tarafından
Allah razı olsun canm ❤️
0 oy
(10,044 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah canım:)
tarafından
Allah razı olsun canm ❤️
0 oy
(106 puan) tarafından
Ay maşaAllah canım çok sevindim senin adına Rabbim kucağınada almayı nasip etsin.. Kendi hamileliğimi öğrendiğim günü hatırladım bi an... Ne kadar şükretsek az Allah ım olmayanlara da nasip etsin 
tarafından
Amin amin inşallah canım ilkimi doğumdan sonra kaybedince hala inanamıyorum
(106 puan) tarafından
Ayyy çok üzüldüm canımmm içimm gittii şu an... Aman Rabbim inşaAllah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin... Alan da veren de O...
tarafından
Öyle tabiki canım rabbim inşallah bu minigimi sağ salim kucağımıza almayı eder
0 oy
tarafından

önce  (1,096 puan) tarafından

Inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canım çok sevindim senin adına hayirli olsun :)
tarafından
Allah razı olsun kuzum
0 oy
tarafından
Oy minik susam tanesi ")) hatta daha bile küçük ❤ sağ salim alırsın kucağına inşallah 
tarafından
Allah razı olsun canm ❤️
0 oy
(9,651 puan) tarafından
Rabbim insallah saglikla kucagina almani nasip etsin
tarafından
Amin inşallah abla ❤️
0 oy
(1,065 puan) tarafından

Bak gidiyorum demiştin helallik istemiştin bak gördünmü burdaki herkes sana o kadar içten dua etmişlerki kısa sürede mutlu  haberi verdin bize inşallah  cinsiyetini sonrasında doğduğunu  ve sağ salim evinize geldiğinizi  gün gün de bebişin iyi haberlerini paylasırsın seni bebek bakımındada görürüz :)  birbirimizin tecrübelerine ihriyacımız var çünküüüü:D

(1,065 puan) tarafından
İyi yapmış   bak meğer gizlenmiş senden  önce üzdü sonra annem daha fazla üzülmesin dedi ceee ee eee dedi çıktı  nereye gidiyosun die :)))
tarafından
Öyle valla canm ya oy annesi kurban olur ona
tarafından
Ben hiç beklemiyordum
(1,065 puan) tarafından
Şimdi sana düşen ona gözün gibi bakmak ortalık yansın yıkılsın oralı olma sen bebişe odaklan
tarafından
Öyle yapıyorum canım zaten

İlgili bir soru bulunamadı

411,952 soru

12,401,842 cevap

44,461 kullanıcı

Kategoriler

...