0 oy
436 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (248 puan) tarafından
3 ay önce doğum yaptım eve geldikten bı hafta sonra 10 kilo gitmişti 2 kilosunu geri aldım ve çok kiloluyum 75 boyumda kısa aynaya bakmak istemiyorum çok üzülüyorum 2 çocuğum var okadar kosturuyorum ama yiyorumda birden elim ayağım boşalıyor yemek değil ama abur cubur nasıl kesicem bilmiyorum fikri olan varmı ben yaptım diyen 

LUTFEN GELİPTE  BEN HİC BİSEY YAPMADAN GİTTİ AAA NASİL VEREMEDİNCİLER YAZMASİN 

21 Cevaplar

0 oy
(1,775 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Sen kilonlada güzelsin çünkü bir annesin, illaki zayıf olunca güzel olunmaz sen kendine bak kilo verirsinde alırsın da <3

(248 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim  ama ben alışık değilim bekarlikta 54 55 lerdeydim 3 senede 2 doğum olunca kendimi taniyamiyorum mutsuz ediyor oyuzden beni
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla bende aynı durumdayım şurada bekliyim
0 oy
(7,620 puan) tarafından
Zayıflık güzellik kıstası degildir 
(248 puan) tarafından
Tabiki değil ama ben hep zayiftim son 3 yıldaki soğuklardan sebep kilom mutsuz ediyor beni
(7,620 puan) tarafından
Mutsuz olman icin bir neden olmamali
0 oy
(1,927 puan) tarafından
Ah ah anlıyorum bende aynı aldığım kilonun 10 kilosu gitti digeri yapıstı kaldı delirmeme az kaldı gitmiyor ya dukan birası diyet herşeyi yaptım diyete başladım 3.günü hastanelik oldum tansiyon düştü bayılmışım ALLAHTAN EŞİM İZİNLİYdi bağırdı ne diyeti bu diye bıraktırdı
(248 puan) tarafından
Ya çok geçmiş olsun
0 oy
(8,029 puan) tarafından
Dirayetli olmaya çalış canım zamanla alışır vücudun. 
(248 puan) tarafından
İnşallah istiyorum emzirme sonrası kan şekeri düşme olayına bişey bulmalıyım
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Canım benim de kilom beni rahatsız etmeye başladı vermeye çalışıyorum kafaya koyuyorum veremiyorum aslında ne kahvaltım var ne akşam yemeğim kızın peşinde koşturuyorum ama veremiyorum kafayı yicem ya verdim 5 kilo kaldım valla başkası yiyor biz alıyoz anlamdım gitmedi 
(248 puan) tarafından
Bende aynıyım öyle aman aman bı yemek yemiyorum ama o çay yani yediklerim hepsine bedel cocukalr yatıp keyif yapınca ölçü kaçıyor ama artık bı dur diyeceğim
(7,375 puan) tarafından
Kız düzgün yemiyorum görümcelerin eltilerime diyor hiç bir şeyde yemiyon nasıl kilo alıyon onlar yiyiyor ben alıyom yaa şaka gibi
0 oy
(441 puan) tarafından
Bende birkaç gündür kafaya taktım kilo işini şakayla karışık takılıyoruz eşimle birbirimize. Ama hamileyken metabolizma hızlanıyor hormonlardan dolayı ama doğum sonra tamamen duruyor resmen :) ben doğum yaptığım kilodan 2 eksik durumdayım şuan :D sporsuz olacak iş değik yaz gelsin de yürüyüşlere çıkarız inşallah, abur cubur bende tüketiyorum ama çok geç saatte olmamasına ve miktarına dikkat etmeye çalışıyorum. Şimdi dur yeme hepsini yarın ararsan bulamazsın bak diyorum kendime :D
(248 puan) tarafından
Benim tüm günüm spor 2 çocuk peşine :)
(441 puan) tarafından
Çocuk peşinde koşmak kilo verdirse annelerimiz (geneli) tığ gibi olurdu :D farklı kas gruplarını çalıştırmak lazım o yüzden kilo vermek kolay değil

Ayrıca belki biliyorsundur sabah aç karnına tarçınlı kahve içersen özellikle tatlı isteği baya yok oluyor insanın :) kilo vermede etkisi olduğu da söyleniyor
0 oy
tarafından
Bende gecen ay doğurdum bu haftasonu bir aylık olacak 102 kıloydum 90 oldu doğumdan sonra. Odemim indi sonra depresyona girdim 85 oldum şuan yine yemeye başladım ama kilo veremiyorum sanki. Allah yardımcımız olsun. Bol bol emzir ve bol su iç dediler bana öyle denicem
(248 puan) tarafından
Evet suyu kesinlikle arttırmak lazim
0 oy
tarafından
Bende bu sekildeydim hatta ben 88 kilo idim 3 aydır diyetteyim şuan 72 yım tek şey kafana koymak bizim kafamıza koyupta yapamayacağımız bişey yok bence şuan hala da devam ediyorum diyete hedef 60
(248 puan) tarafından
Bende 65 kere bı düşsem sağlıkla sizede kolay gelsin
0 oy
(7,116 puan) tarafından
Her şey irade ve beyin de bitiyor. 
(248 puan) tarafından
Kesinlikle
0 oy
tarafından
Bebeğin daha çok küçük ek gıdaya geçsin sonra diyet yaparsin
(248 puan) tarafından
Ya ozamana kadar daha çok sisersem diye korkum
0 oy
(1,021 puan) tarafından

Hiç böyle posları okumuyom sırf şu benim hemen gitti bişey yapmadım falan diyenlere sebep :)

Bende 3 ay önce doğum yaptım iki çocuk var aynı durumdayız bende zayıflamak istiyorum ama kilom sabit ne aşağı ne yukarı. Açlığa dayanamıyom dediğin gibi elim ayağım titriyor nasıl olacak bil iyom

(248 puan) tarafından
Sorma çıldırıyorum her konuda var öyleleri illa kendilerini ailelerini çocuklarını övmek için yazarlar nefretlikler
0 oy
(5 puan) tarafından
Dayanabilir misin bilmiyorum ama ben günde bir öğün yemek yedim sadece saat 1 de başka da ertesi güne kadar hiç birşey yemedim meyve abur cubur dahil aciktikca su içtim ilk üç gün zorluyor insanin midesi falan bulanıyor ama sonra alışıyor bünye 15 kilo verdim 56 kiloya düştüm sonra geri öğün öğün yemeye başladım mide küçüldüğü için zaten az yiyorsun elhamdülillah sonra da geri almadım şuan da hamileyim artık almaya başladım doğumdan sonra yine bu diyeti yapicam 
(248 puan) tarafından
Emzirdigim için o kadar katı yapamıyorum zaten 2 öğün besleniyorum aralıklı oruç için uygun aslında ama emzirme sonrası kan şekerim düşüyor ona çare bulmak lazım sabaha kadar emziriyorum sonuçta
(5 puan) tarafından
Ben de çok sık emziriyordum 6. Aydan sonra rahatlıyor insan ek gıdaya geçince bir de suyu çok ictigim için sütüm de oluyordu eğer sizi zorlamazsa 6. Aydan sonra deneyin tansiyon şeker yükselip düşerse yapmayın tabiki sağlık herşeyden daha önemli rabbim inşallah gönlünüze göre versin
(5 puan) tarafından
Benim de sizin gibi üçüncü yılda iki doğum olucak rabbim bebislerinizi size bağışlasın
0 oy
(3,358 puan) tarafından
Boğazını tutacaksın
(248 puan) tarafından
Bende nerde kaldı bu densiz diyordum hosgeldin
(3,358 puan) tarafından
Bi annenin bı anneye söylediğine bak. Herkesin söylemek istediğinin kısaca özeti BOĞAZINI TUT terbiyesiz kadın :)
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Bnde almak istiyorum ama olmuyor 85le gırdım 65 kiloyuk
(248 puan) tarafından
Çay yani abur cubur aldırıyor dene :)))
0 oy
(509 puan) tarafından
Aralıklı oruç yapıyorum canım akşam 8 den sonra bişey yemiyorum sadece şekersiz türk kahvesi , kremasız sütsüz  kahve bitki çayları ve su tüketiyorum sadece kahvaltımıda 12 de yapıyorum yani sadece 12.00-20.00 aradı yiyorum hemde istediğim herşeyi istediğim kadar burda mantık nekadar ne yediğin değil ne zman yediğin önemli 10 günde 4 kilo verdim ve son bi kaç gündür saat 14.00 ile 18.30 arası yemeye başladım alıştım . İlk 3 gün zorlandım sadece . Vucut 8 saat açlıkta otofajiyr giriyor saati yanlış hatırlamıyorsam . 12 saat açlıktan sonra ise vucut enerji için yağ depolarını kullanıp yakıyor.  Ve bu açlık süresinde organlardaki eski şeyler yok oluyor yenileri üretiliyor ve daha sağlıklı oluyorsun . Bunu yapmanı tavsiye ederim . Bunu alışınca şöylede yapabilirsin haftanın 2 günü akşam vrya kahvaltıyı kaldırıp az kolori ile geçirebilirsiniz. Veya normal hergün istediğin herşeyden değilde tabaklarını külterek bol salata eşliğinde yiyebilirisn
(248 puan) tarafından
Bunu bende istiyorum ama emziriyorum ya 8 den sonra hiç bişey yemezsem dayanabilir miyim yada sütümü etkilermi
(509 puan) tarafından
Kaç aylık bebeğin
(509 puan) tarafından
https://youtu.be/v2v9xWccdWA izle bunu canım. 24 şubatta başladım yapmaya aylık kilosuna bakıcam ona göre ya devam ettiricem ya bırakıcam 5.5 aylık bebeğim
(509 puan) tarafından
Az kalori yapma zaten ben genel olarak anlattım sana videonun içinde hesaplama var kolori ihtiyacını gösteren onu hesaplayıp kadının videoda emziren anne için olan kaloriyi dediğini yap
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Aslında herks bna klon norml dyo ama dediğin gbi bnde klo dan memnun değilim snuç olrak sabh başldıpm dyet öğle saatlerinde son buluyor çnkü bu ara aşırı yeme isteği duyuyrum neden bilmm 
(248 puan) tarafından
Bende aynı :)
0 oy
tarafından
Boyun kacki canim ben tek cocukla 75im bence senin normal
(248 puan) tarafından
Yok yok değil bı karış boyum 155 lerde
0 oy
(2,746 puan) tarafından
Aşkoooo ben 166 boy 74 kilo ile hamile kaldım.... 93 kilo ile doğurdum. Neyse doğum kilolarım gitti. Geriye kaldı kendi kilolarım. 75 kilo kaldı yani. Sonra şeker detoksu yaptım. 20 günde eksi 5 kilo gitti. Mükemmel bir şey. Bende abur cubur yüzünden kilo alıyordum. Dene bence.... Instagram da https://instagram.com/sekersiz21gun?utm_medium=copy_link şu sayfaya bak detaylar için 
(248 puan) tarafından
Aaa ilk defa duydum bunu bakıyorum tesekkurler
(2,746 puan) tarafından
Dene dene spor içinde @dansatolye hesabına bak mükemmelllllll
0 oy
(456 puan) tarafından
Bende şurda bekleyeyim aslınd başladım çok su tüketerek emziriyorum 17 aylık olmasına ragmen aşırı emiyor ve çok acıkıyorum 76 kilodan 71 kiloya düştüm aşırı acıkıyorum nasık olcak bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 539 göst.
10 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,477 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 512 göst.
12 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minik mucizemm1 (491 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
25 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelerr toplandiik (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 348 göst.
6 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mmkhngg (10 puan) tarafından soruldu

410,127 soru

12,331,643 cevap

39,223 kullanıcı

Kategoriler

...