0 oy
866 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (35 puan) tarafından

Kızlar utanarak bişey söyleyecem :( doğum yapali iki ay oldu 42 gün güslumu aldım lohusaligim bitti ama eşim hiç bir sekilde yaklasmadi aramızda hiç birşey olmadı önceden de ilişki konusunda hep sorunlarımz var ona kalsa hiç bir zmn yapmaz daha ben alınganlık yapiyrm kendimi kötü hissediyorum aklıma bin türlü şey geliyr kızıyorum ki oluyordu bikac gün sonrası ama hamilelik döneminde bikac defa tek oldu oysaki hiç bir sıkıntımız yoktu serbesti yine yanasmiyrdu doğum yaptım aynı şekilde hiç konusunu bile açmıyor bir erkek nasıl istemez nasıl ihtiyacc duymaz anlam veremiyorum değer veriyor aslında bana hiç birşeyimizi eksik etmiyor ve hep çalışıyor dışarı da çıkmıyor ki diyim aldatıyor beni başkasıyla napacagimi sasirdim bir akıl verin bana nolur nasıl yaklaşmam lazm adama :(

19 Cevaplar

0 oy
(7,620 puan) tarafından
Erken daha bekle biraz daha
(7,620 puan) tarafından
Iliski icin evet dur bismillah iki tarafta hazir olmali
(35 puan) tarafından
İşte daha öncede böyleydi diye sinir oldm milletin eşi sabretmiuor ki kırkı dola bizimkinin umru degl çirkin pis bir kadın olsam eyv diyecem ama öylede deglm
(7,620 puan) tarafından
Güzellikle alakali bir durum degil ki
(35 puan) tarafından
Ne bilim dedim belki çirkinim diye istemiyr beni .işte böyle olunca insanın aklına herşey geliyr
(7,620 puan) tarafından
Dedigim gibi ikinizde hazir olunca olacak sabırlı ol aklina kötü seyler getirme
-Reklam-
0 oy
(8,586 puan) tarafından
Saat 12ye 5 var cok normal bacım sorabilirsin 
tarafından
Aradığım yorum:)
0 oy
(454 puan) tarafından
Eşinle konuş cnim 
0 oy
(3,358 puan) tarafından
Acaba bı sağlık sorunu mu var 
(35 puan) tarafından
Yok cmm hiç bir sorunu yok keyfi istemiyorms hep öyle diyr yada çok calisiyrm kendimde deglm diyor ama tatil olunca evde oliyor bikac gün yine aynı şekilde bişey olmuyor.hani benim istediğimden falan degl bir kadın olarak kendimi kötü yetersiz hissediyorum eksik hissediyrm suç onun ama ben kötü hissedym
(3,358 puan) tarafından
Haklısın canım ona çekici gelmediğini düşünürsün ve bı kadın için çok zor
(35 puan) tarafından
Malesef öyle canm ondn kendimi kötü hissediyorum
(3,358 puan) tarafından
Eğer aldatmadığından eminsen Bu konuda gitme üstüne
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Kemal abi geldi 
tarafından
Ahahhshshs kiz haykirdmm
(25,196 puan) tarafından
Ulan haykıra haykıra bi hal oldun yazdıklarıma :D
tarafından
Bi sana bi mihrime hayranim hangi kafayla yaizyosunuz ben bitiyorm
(25,196 puan) tarafından
Hahaha kafam güzel dünya güzellll:D
0 oy
tarafından
Lincleri bekliyorum 0 puan iliski sorusu 12gectİ bide ahhsjshs

Şaka bi yana kiz sor kendine esine
(35 puan) tarafından
Soruyorm canmn hep soruym ama bişey yok diyo başka bişey demiyor yemin ediyor seni seviyrm aklimda baska kimse yok diyor .tek söylediği şey isteği gelmiyormus ondn yaklasmiyormus .çirkin biride degilm aksine herkes çok güzel olduğumu söylüyor ama neden böyle yapıyor ki
tarafından
Bi doktorami gozukse esin ilac falan mi alsa canm
0 oy
(1,992 puan) tarafından
çok yoruluyo belki

borcunuz va varsa onları düşünüyo da olabilir 
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Bı gece bebiş uyuyorken sen git cnm belki senden tepki bekliyordur.dogumun nsl oldu bilmiyorum ama çekiniyor olabilir
(35 puan) tarafından
Sürekli ben gidiyordm ztn neden böyle yapıyorsun sevmiyor musun diyorum seviyorum diyor ne sorsam biaeu uok diyor evlendiğimizden beriidr aynı sorunlar var ama hamilelikten snra daha beter hale geldi bir yılda bir kaç kez tek oldu okadar yani
(6,857 puan) tarafından
Konuşma Cnm yanaş baya bi
(35 puan) tarafından
Yüz kere konuştum kendisiyle dolabım ful gecelik takımları doluydu bikac kez hazırlandım yanına geldim yine tık yok hatta bikav kez oyundan kalkmadı bile gelmedi odaya bnde en son bütün gecelikleri poşete katıp kapının önüne attım gidip getirdi bidaha ama ondn snra giyince yine pek tinlamadi ben de hepsini kaldırdım
(6,857 puan) tarafından
Acaba bı problemini var
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Aha saatlerimiz 12 yi gösteriyor
(35 puan) tarafından
Ne oldu ki 12 olunca ben ilk defa buraya giriş yaptım ilk kez bişey soruym:))
0 oy
(865 puan) tarafından
Biz de bugün aksine tam tersi kavga ettik çok sık boğaz ediyor beni çok üstüme geliyor.. her gün her gün bulantiyor beni. Bi de 4 aylik hamileyim. Nasıl canınız istiyor anlamıyorum ki. Şu an sırf cinsellik yüzünden konuşmuyoruz.. Sen de boşver canı ne zaman isterse o zaman gelsin yaklaşsın sana..Sen bebeğini düşün ona odaklan onunla ilgilen. 
(35 puan) tarafından
Öyle yapıyorum ztn canm bebisim ağlıyor diye yatak odasında bile uyumuyrm başka odada bebeğimle yatıyoruz hiç bu konuyu açmadm doğumdan snra bakayım dedim onun ne zmn aklına gelecek isteyeck mi ama iki ay oldu hiç bahsetmedi bile hatta hamileykn ona dedim artık ilişki konusunu kapatyrm kardeş gbiyiz bu konuda sesini etmedi bişey demedi
0 oy
tarafından

Ben olsam soramam ama böyle sen yanaş ona. 

Benimde hamileliğimde nerdeyse hergün oluyordu. Lohusalik sonrası azaldı. Erkekler biz anne olunca karıları olduğumuzu unutuyor bence:D

(35 puan) tarafından
Kız benim hep böyleydi hamile kalınca bahanesi oldu yoksa evlendiğimizden berii hep ilişki konusunda soğuktu hatta dalga geçiyordm senin top olduğunu düşünmeye başlıyorum dedim kavga etti benimle :)
tarafından
Sende dan diye öyle denirmi canım bnm. O zmn eşinde bir sıkıntı var cnm
(35 puan) tarafından
Değerli temiz çıktı doktor biseyin yok dedi kendi istemiyor sanki .hatta dedim beni sevmiyorsan istemiyorsan ayrılalım hayır dedi dünya bir yana sen bir uana çokta ilgili başka konularda opmeden ise gitmez gelinve yine öper sarılır tek sorun cinsellik istemiyor
tarafından
Değerleri derken ne gibi değerler. Bence pskilojik olarak bir sikintiisi var.
(35 puan) tarafından
Aynen piskolojik kendi istemiyr yoksa bir sorunumuz da yok gecim sıkıntımız da yok sadece işini pek sevmiyor oda ne alaka yani sonucya oda bir erkek anlam veremiyorum buna insan hiç mi eşini istemez ve okadar sorun yaşadık tartıştık ağladım defalrca beni istemiyorsn diye ama yine aynı duzelmiyor
tarafından
Haklısın canım erkekler kadınlar gibi değil. Genelde cinselliğe önem verirler. İsterler. Ama seninki başından beri böyleymiş o yüzden anlam veremedim. Hiç konuşmadinizmi peki bu durumu. Yani ne dedi sana
(35 puan) tarafından
Yüz defq konuştum canm çok zoruma giden zamnlqr oldu agladm yalvardım sebebini şöyle dedim bileyim bir sorunun varsa bende bileyim uzulmeyeum kendimi yetersiz hissetmeyeym dedim düşünsene hazirlaniyrsn susleniyrsn adam seni tinlamiyr kadinlk gururum yerle bir oldu resmn her defasında çok üzüldüğümude biliyor bu konuda .ve her zmn dediği şey sende bı sorun yok sen çok güzelsin sorun bnde canım istemiyor aklıma hiç cinsellik gelmiur diyor başka biri mi var diyrm uok diyor Kur'an'a el basıyor tlf hep ortalıkta hiç dışarı çıkmaz gezmez işten eve evden işe izinli olduğunda bile ful oyun oynar evde
tarafından
Ay o zmn Allah sana sabır versin canım. İşin zor. Şimdi cinsellik önemli değil diyecekler ama bence evlilik için cinsellik çok önemli. Karikocayi daha bir ayrı yakınlaştıriyor her ne kadar onlar bize iyide davransa el üstünde de tutsa cinsellik olmadan olmaz.
Valla erkekler cinsellik olmadan durmaz deriz ama bence kadınlarda duramaz. İnsan eşiyle yakınlaşmak istiyor.
(35 puan) tarafından
Kesinlikle öyle evliliği ayakts tutan şey bnce odur.bixim hiç yok bildiğin kanka gbiyiz evde hiç bir münasebet yok bazen kocam olduğunu unutyrm
0 oy
(134,164 puan) tarafından
zamana birak olur nasilsa
0 oy
tarafından
Yorgun mu oluyor acaba
(35 puan) tarafından
Hep mi yorgun izinli olunca dinleniyor yorgun olmasada olmuyor inan benim zevkim falan degl mesele sadece zoruma gidiyor böyle yapması kadınlık gururum inciniyor çok bakımlı biriyim herseyime dikkat ederim güzel giyinirm güzel kokarim neden böyle yapar anlamiym
0 oy
tarafından
Belki yoruluyordur çok çalışıyorsa cnm
0 oy
(100 puan) tarafından
Canım zor Bir durum yaşamadım omyuzden cok yorum yapamicam 40 günü saya saya bitirdi eşim hemne de yaptık normal doğüm ikinci doğümüm sikinti olmaz belki seni düşündüğünden uzak durur daha yeni doğüm yaptın diye 
(35 puan) tarafından
İki ay geçti yani norml dogum yaptım ikinci haftada toparlandım aslında ondn degl bnce :(
(100 puan) tarafından
Öyle gözüküyor biraz düzelir inşallah bazen uxaklsşiyo insan birbirinden
(35 puan) tarafından
Hemde nasl iki yabancı gbiyiz evde
(100 puan) tarafından
O durumu düzeltmeniz bence önemli olan daha da güçlü bağiniz olur inşallah biraz zaman tanıyın birbirinize siz yaklaşin falan diyorlar ama sürekli yaklaş yaklşa karşilik bulamayınca insanin yaklaşaşi bile gelmiyor ozaman hepten soğüyo insan
0 oy
tarafından
En iyisi eşine sor yada sen yanaş 
0 oy
tarafından
Bı sağlık sorunu olabilir mı
(35 puan) tarafından
Yok bidefa çok kavga ettim hastaneye git dedim belki sorunun var doktor hiç birseyin yok dedi bütün degerleri tertemiz çıktı
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Aldatmaz rahat ol çok istekli değil eşin o gelecek isteyince onu bekliycen Allah sabır versin gülüm 
(35 puan) tarafından
Bende aynısını söylüyorm daha iki yıllık evliyiz smdiden böyleyse ileride nasıl olur bilmiym dedim iki yıldır düzelecem diyor duzlmiyr hatta daha fena oluyr ayda bir belki oluyordu
(1,783 puan) tarafından
Kızım ayda bir çok az sizin ilerde tamamen biter genç yaşta senide kendi gibi yapacak neden söylememiş sana evlenmiş günahına girmiş bu kadındır ister dememiş.Bu sebepten ayrılanlar var  buda bir ihtiyaç çünkü.Şimdi sen ya düşüne düşğne filozof olucan yada bu adam dr a gidecek hotmonlarına falan bi baktıracak ikna et.Onu beklersen yandın seni oyalıyor çünkü olduğu olacağı o.Sen anlamamışsın onun var bi sıkıntısı erkekler gururlu olur söyleyemez sende tecrübesizsin belli.konuş.haftada bir iki kesin olacak olmazsa dr a gidiyoruz de
(35 puan) tarafından
Çok söyledim de gitmem diyor bidefa tek gitti değerlerim temiz çıktı dedi .kız daha ayda bir ben kızınca oluyor ona kalsa oda olmaz ve bu yüzden evi bile terkedecktim düşün yani ama düzelme adına bişey olmadı aksine nerdeyse bitecek ve bende iyice soğudum herşeyden kendimi yaşlı kadın gbi hissediyorum
(100 puan) tarafından
Bence sigarayla alakası yok eşimde kullanıyor öyle Bi sikintimiz olmuyor hiç
(35 puan) tarafından
Aynen bncede yok
0 oy
(6,014 puan) tarafından
Belki canın acır falan dye yaklaşmıyor çnkü doğumdan sonra insan ilişkiye bile giremiyor aferdesın yınede sen yaklaşmaya çalş konuş hata
(35 puan) tarafından
Besigide yanimzda ama her dk uyaniyr besige katınca daha çok agliyr sürekli kat çıkar zorlaniyrm
(6,014 puan) tarafından
Bennm kızım 18 aylık eşim 2 aylıkken hep kucagına koyardı bırakmadım asla uyku ölüm birdir yani ben sinek uçsa bile uyanırım ama yınede kolum elim savuruyırum resmen dkkat et bnce arana koyma benmde beşik yatağıma yapıştırmış emzdryırum uykuya dalıyor dikkatlice bırakyorum bide kokuna alıştımı hep yanında yatmak ister büyürse çok zorlanırsn
(35 puan) tarafından
Valla canm bnde korkuyrm ama bebiş hep uyanık diye katyrm gece boyu uyumuyrz gazdan ikindi tek uyuyor
(6,014 puan) tarafından
Hee valaa gazlı bebek zor olınca zor bennm kızmda baya gazı vardı
(35 puan) tarafından
Aynen zor valla

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 434 göst.
30 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 731 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy