0 oy
481 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Merhabalarrr.. Hanımlar biraz özel fakat bir sorum var. Ben doğum yaptım. Normal doğum fakat alttan dikiş attılar. Makata doğru olanlar düştü. İçimdeki de bir ara düşmemiş gibiydi şimdi ise dikiş yeri kapanmış gibi bir şey anlamadım yani.. 40 ım çıktı çoktan. Şu an adetim daha ilişki olmadı doğal olarak. Acaba doğumdan sonra ilk ilişkide ağrı falan oluyor mu. Yani yapmam gereken bir şey var mı. İki aydan fazladır ilişki yaşamadım ve çok korkuyorum nedense. Kusura bakmayın bu soruyu sorduğum için ama sizden başka soracağım kimse yok :):(

5 Cevaplar

0 oy
(875 puan) tarafından
Ben okuduklarımdan baya korkmuştum doğumdan 3 ay sonra anca ilişkiye girmeye karar vermiştim kendimi o kadar kastığım için acıdı ve kanadı zaten tam ilişkiye girmeden bitti doktora gittim çok acıyor dedim kendini çok kastığın için demişti jel kullan demişti o sayede ilişkiye girebildik bir sızı oluyor ama öyle aman aman bir ağrı olmuyor kendini kasarsan malesef çok ağrı çekersin
-Reklam-
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Aynısıydı canım benimde dikişim çoktu yavaş yavaş yapın acıdığından değil senin acımadığını görmen için ben iki kere o şekilde girdim 3 de falan normal oldu 
tarafından
Çok sağ olun
Çocuk gibi korkar oldum. Zaten ikinci olur diye de korkuyorum.. Bi garibim yani
0 oy
(6,786 puan) tarafından
İnsan ister istemez aciyacak diye korkuyor. 3 ay sonra kendimi hazir hissetmistim ve dikislerimin agrisinin geçtiğini de o zaman hissettim . Sonra yavas yavas oldu canım. 
0 oy
(513 puan) tarafından
Ben doğumdan sonra beş ay ilişki yaşamadım korkudan çünkü herkes çok zor çok kötü olduğunu soyledi korktum ama hiç de öyle değil daha önce nasılsa ay i şekildi yani 
0 oy
(164,072 puan) tarafından
ilk gece gibi oluyo diyim sana

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 699 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,299 göst.
15 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Büşrasu (656 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 909 göst.