0 oy
616 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından
Hanımlar merhaba size bir sorum var fikirlerinizi merak ediyorum. Eşimden nefret ediyorum asla asla birlikte olacagim bi insan değil evlilik bize yaramadı cok tuhaf bi insana döndü. Ikiz bebeklerimiz var henüz 6 aylik ben ayrılmayı cok istiyorum mutsuzum ama bebeklerden dolayı cesaret edemiyorum siz olsanız ne yapardınız

19 Cevaplar

0 oy
(191 puan) tarafından
Aynı durumdayım bilmiyorum 
(2,743 puan) tarafından
Allah ikinize de hayırlı kapılar açsın
(9 puan) tarafından
Allah yardimcimiz olsun
-Reklam-
0 oy
(2,539 puan) tarafından
Enteresan sevmeyerek mi evlendin ?
(9 puan) tarafından
Hayır sevgiliydik önceden iyi biriydi
0 oy
(138,118 puan) tarafından
neden nefret ettin biriyle evlendin yasa sonradanmi bu kadar tiksindin boyle hayat gecmezki
(9 puan) tarafından
Gecmiyor da zaten zevk almıyorum hicbir seyden sonradan boyle oldu tabi bile bile evlenir mi insam öyle biroyle
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Sebebi ne peki 
(4,658 puan) tarafından
Özel degilse tabii
0 oy
(7,620 puan) tarafından
Sebepleri belirlerim bosanma icin yeterli mi diye
(2,743 puan) tarafından
Kız ne fenasın sen heeee
(7,620 puan) tarafından
Neden azkaban böyle olur boşanma
(2,743 puan) tarafından
Doğru
(7,620 puan) tarafından
Niye fena oluyorum cadı:))
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Neden nefret ediyorsunuz ? Nasıl evlendiniz severek mi görücü mu
(9 puan) tarafından
Ailesi cok burnunu sokmayi seviyor her seye esim denen kisi pasif bir insan annesi car carın teki bu yuzden aramızda kesin sorun oluyor. 5 yildir birlikteyiz mesela hala benim sevmedigim seyleri tam bilmiyor bana gore fazla sorumsuz davraniyor evin butun yuku kendi ustumde gibi hissediyorum cok yorgunum cok. Hala ne giyinecegini bile dogru duzgun bilmez sacma sapan giyinir ben de tam tersi asiri dikkat eden bir insanim bu bile bana cok batıyo artik
(6,853 puan) tarafından
Birazda ikizlerin yorgunluğu var Cnm bitkinlik bezmislik oluyo. Bence asilamayacak problemler değil. Seviyor musun peki
(9 puan) tarafından
Tabi cocuklar ve is hayatim da cok yorucu. Yani sevgi demeyelim de alışkanlık su anki haliyle hic icimden sevmek gelmiyor
(6,853 puan) tarafından
Bnce biraz zamana yay durumu çocuklar az ayaklansin belki herşey çok değişir 1 sene biç kendine ölç tart herşeyi ne istediğini nsl bı hayat istediğini düşün. Sahsimca ben öyle yapardım. Erkeğin üstüne düşme şal çocuklarına odaklan onlarla ilgilen. Ben öyle yaptm 19 aylık olacaklar yeni yeni iyiyiz açıkçası
(9 puan) tarafından
Hayırlısi olsun insallah hakkımızda
0 oy
tarafından
Niye çocuk yaptın o zman
0 oy
(3,444 puan) tarafından
Buna ne Zaman karar verdin peki doğumdan sonra mi 
(9 puan) tarafından
Evet 1 kere de hamileyken sorun yaşamıstik hatta cocuklari aldirmaya kadar gitti is ama tekrar toparlamaya çalıştık en son yapilacak seydi bebek aldirmak onlar en gunahsiz meleklerim o zamandan sonra şimdi tekrar patlak verdi
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Nefret ede ede niye evlendinki
(9 puan) tarafından
Nefret ede ede evlenmedim
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Oturup konuşsanız aşamaz mısınz bişeyler acba
(9 puan) tarafından
Hep başa sarıyor ailesinden ötürü cok sorun yasiyoruz daha kendi problemlerimizi asamadik bi de onlar vsr
(4,100 puan) tarafından
Allh yardımcınız olsun
(1,585 puan) tarafından
Ay aynı bizim gibi ailesi yüzünden çok kavga ediyoruz o yüzden çok soğudum oğlum için kendi ailem için katlaniyorym yoksa bı dakika bile durmam
(9 puan) tarafından
Beni de en cok sogutan faktör ailesi oldu bunun gercekten bir çözümü de yok allah bildigi gibi yapsin onlarin hepsini
0 oy
(9,676 puan) tarafından
Zor bi durum düzelme ihtimali yok mu
(9 puan) tarafından
Bilmiyorum çıkmazdayim bebeklerim olmasa bi dk düşünmem de hangisi dogru karar bilmiyorum :(
0 oy
tarafından
Bebek büyütmek Zor iken ikiz annesi olmak dahada zor bence bunalmış olabilirsin bence eşinle başbaşa olabileceğiniz anlar olsun yoksa araya soğukluk giriyor
(9 puan) tarafından
Bu konuda haklısınız 5 ay boyunca kendi ailemin yaninda kaldim ben mecburen dogumdan sonra. Simdi de o gunlerimi ariyorum
tarafından
Bak canim hormonlar bizde tavan yapmış durumda bende çalışıyordum şimdi evdeyim ve bir haftadır uykusuzum insanın çekip gidesi geliyor çocuklar için eşinden destek al çocukları koyun birine 10;dj bir kahve içmeye çıkın yada onlar uyuyunca evde bir ambiyans yapın saçma şeylerden konusin yoksa olmuyor birde şeytan birbirlerini çok seven kişilerin atasını bozmak için çok uğraşır o yüzden bol bol ya Vedud çek inan boşanmak çözüm degil
(9 puan) tarafından
Tavsiyelerin icin cok teşekkür ederim canim deneyecegim insallah bir cozume kavuşur hayirlisi ne ise o olur mutsuzluktan artık ne yapacağımı bilmiyorum
tarafından
Bende ogleyim ama öfkeyle kalkan zararla oturur bende dua edeceğim sana
0 oy
tarafından
Gerçekten severek evlendiğine eminmisin. Sevgi öyle hemen biten birşey değil çünkü.  Hepimiz evlenince hayatımız değişti. Giyinip süslenip el ele parkta cafede gezmekle aynı evde yaşamak bir olmuyo malesef. Evde 6 aylık bebeğin var evcilik değil bu toplayıp oyuncaklarını evine gidemezsin malesef. 
(9 puan) tarafından
Herkesin hayatı kendine ne yasadigini kimse kimsenin bilemez oyle bir biter ki sevgi mevgi hicbir sey kalmaz insanda yeri gelirse gidilir yeri gelirse kalınır
0 oy
(456 puan) tarafından
Eşinle otur konuş canım başbaşa vakit geçir bebeklerden araya sogukluk girmiş olabilir eger kabul ederse evlşlik terapisi alabilirsiniz Allah hakkında hayırlısını versin 
(9 puan) tarafından
Ikimizde bunu cok istemistik fakat ilcede yaşıyoruz aile terapisti yok olsa da zaten malum ekonomik durum her seye engel :(
0 oy
(780 puan) tarafından
Şimdi olmasa bile sen eninde sonunda ayrılırsin bi arkadasim aynı durumdaydı surekli nefret ediyorum bırakırım da ne zman bilmiyorum flan derdi şimdi bıraktı gitti 14 sene sonra baştan beri de bı gel bı gitti zaten bi evlilikle ayrılma düşüncesi kafaya girdiyse en ufak sebepten de olsa birgün bitiyor 
(9 puan) tarafından
Evet malesef ben de oyle düşünüyorum allah hayirlisini versin umarım
0 oy
(4,896 puan) tarafından
Birlikte bi aile danışmanına gitseniz yardım alsanız. 
(9 puan) tarafından
Keske imkan olsa da gitsek keske
0 oy
(746 puan) tarafından
İnsan sevdigiyle mutlu olurim zannediyor evlenince. Ama evlendikten sonra cogu kiside mutsuzluk lismanlik goruyorum. Sorumsuz duz bi insanla hayat gecirmek cok zor. Merak etme bu konuda yalniz degilsin
(9 puan) tarafından
Oyle zannediyor ama malesef Allah yardimcimiz olsun cidden her sey su an o kadar ustumdeki
0 oy
(2,108 puan) tarafından
Neden nefret ediyorsunuz önce bunu bilmek lazım. Ama ayrılmadan önce muhakkak evlilik danışmanına giderdim ben olsam. Ki ortada 2 tane de evlat var. En ufak bir çözüm ışığı bile olsa sonuna kadar zorlamak lazım.
(9 puan) tarafından
İmkanımız olsa keske zaten gidecegiz ama haklisiniz evlatlar olunca isin ucunda insanin her seyi denemesi lazim çıkar bir yol icin
0 oy
tarafından
Cnm bebeğin varmış  vesvese yapma bnce çocukların için onların piskolojisiji hıc kimse dört dörtlük değil  bnce iyi düşün tek kendin için değil bebeklerin için yuva kurmak kolay anma yıkmak çok zor 
(9 puan) tarafından
Zaten bu zamana kadar hep dayanma sebebim bebeklerim :(

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 361 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde ryaaygt (355 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 133 göst.
0 oy
0 cevap 44 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Buğlemsinem (40 puan) tarafından soruldu
0 oy