0 oy
604 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Psikoloğa randevu aldım haftaya gideceğim inşallah hayatıma biri girdi sonra ilişkimiz bitti ben bu durumu hazmedemedim adamın burnundan getirdim eskiyle yaşıyorum eski bitti gitti hala beni seviyor sanıyorum evet sevmişti ama artık bitti sevmiyor birde üstüne bana acıyor ve korkuyor korktuğu için iletişimi kesemiyor çok acizim doktorun verdiği ilaçlar işime yararmı nolur bişey diyin bu durum çok yordu artık beni 

17 Cevaplar

0 oy
(827 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bol bol kuran oku ve dua et bence en güzel ilaçtır
tarafından
Hergün ağlıyorum Allah’a yalvara yalvara az öncede ağladım yine yalvardım içime bişey geliyor hemen arıyorum dayanamıyorum
-Reklam-
0 oy
(2,540 puan) tarafından

Ne demişler geçmişe mazi derler. Geçmişe takilirsan bugününü yaşayamazsın.  

Psikolojik destek elbette seni rahatlatcak daha az takıntılı hale geleceksindir
tarafından
Öyle ama duramıyorum elleri geliyor aklıma gözleri konuşmaları iyi olduğumuz zamanlar atlatamıyorum
0 oy
(7,620 puan) tarafından
Igrenc bir espri ile baslayim hazimsizlik varsa maden suyu içebilirsin ;))

Dr a gitmeye karar vermen cok dogru canim uzerinden gelememissin umarim sifa olur
tarafından
6 aydır direniyorum ağlamadığım tek gün yok sonra kendimden tiksiniyorum ilaçlar iyi gelir dimi rahatlarım
(7,620 puan) tarafından
Kesinlikle canım Allahta yardım etsin bol bol dua et kuran oku
tarafından
Sağol canım allah razı olsun ediyorum birde tıptan yardım alıyım bakıyım nolcak durumum
(7,620 puan) tarafından
Allah sifa versin
tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Engel olamiyosan kır hattini sil onun numarasi herkesten engelle anne babanda falan varsa onlardanda engelleki bulamasin seni ve hayatina yeni birilerini almaya calis unutursin zamanla
tarafından
Kimseyi gözüm görmüyor ahhh canım engelle beni dedim engellettim kendimi krizlere girdim kaldırttım onada yazık adam zaten istemiyor beni
tarafından
Kac yasindasin
tarafından
31 canım ....
tarafından
Tek ilacin başkasi sen yalniz kalmaktanda korkuyosun biraz indir sohbet programlarini biraz kafani dagit bi kac kisiyle konus hosuna giden olursa sohbete devam et hem zaman gecer hemde onu arama hissi olmaz
tarafından
Ya ben artık kimseye güvenememde kuzum birde bana yalanlar söyledi yaşı benden küçükmüş mesela insanlara güvenimide yitirdim aslında şu durumdan bi kurtulsam erkek merkek istemiyorum beter olsunlar benim kendime faydam yok birinin daha başına bela olmakta var tedavime bakıcam
0 oy
(51,567 puan) tarafından
Kafanda bitirmen lazim artik onunla.olmayacagini yoluna devam etmen gerektigini lisede boyle takintili severdim dusunuyorumda ne kotuymus bak yoluna 
tarafından
Nasıl takıntı hemde uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum gece gündüz o kafamda bitti gibi oluyor 1 saat sonra aklıma geliyor bişey yine olmuyor bakamıyorum yoluma kör gibiyim
(51,567 puan) tarafından
İsmi gecse aglardim ben hala ablalariyla gorusuyorum onun sayesinde kanka oldum ☺️ gerisini sen dusun
tarafından
Ahhh ahhh sevgimi neyse bu çok lanet bişey gerçekten insana yapmam dediği herşeyi yaptırıyor allahım aşkın bile sağlıklısını nasip etsin dua et bana
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Tedaviyle düzelirsin merak etme sadece biraz sabır..
tarafından
İnşallh kuzum tek umudum ilaçlar doktor artık sabahlara kadar yalvarıyorum Allah’a ya canımı al ya içimdeki neyse onu sök al diyorum çok zorlanıyorum
0 oy
tarafından
En azından doktora falan gitmişsin keşke her bağımlı senin gibi cesaret gösterip rahatsızlığını kabullense bence atlatirsin çünkü huzursuzsun onu hayatından cikarinca mutlu olacaksin
tarafından
Gidemedim aslında ilk başında bende anlamadım nolduğunu kendi kendine biter sandım ama gün geçtikçe daha fazla etkilenmeye başladım anladım yani durum benim çözebileceğim bişey değil
0 oy
tarafından
Sorunun farkında olman aslında çözümü gösteriyor. 
tarafından
Evet normal değilim çünkü ilişki yaşanır herkes yoluna devam eder bende öyle olmadı taktım kafaya hayatını zindan ettim ne gerek var düşünüyorum yok ama kendimi durduramıyorum
tarafından
Hayatına farklı kişileri al. Farklı yüzler ,  farklı meraklar,  farklı sorular, farklı ortamlar. Ancak bu şekilde uzaklasabilirsin
tarafından
Kuzu alıyımda almasına benim kendime faydam yok şuan sonra gelenede takarım baksana halim hal değil yazık insanların dengesini bozmaya ne gerek var birde gözüm kimseyi görmüyor o olsun ekmeğim aşım olmasın diyorum kafama bakarmısın pırıl pırıl gram beyin yok
0 oy
tarafından
Bende birini aşırı sevdim ama asla gururmdan ödün veripte aramadım kendimi kimsenin gözünde küçültmem önce kendini ve gururunu düşün sonra zaten unutulup gidiliyor kimler unutulmadı ki şuan evliyim eşimi çok seviyorum hatta iyiki o kişiylede olmamış diyorum her şeyde var bi hayır bi de böyle düşün
tarafından
Bak benim yaptığım çok sağlıksız bişey normali öyle olur dimi insana rahatsızlık vermezsin gurur yaparsın aman gururda neymiş diyorum ölüm var diyorum sıktıkça sıkıyorum en son allah belanı versin bırak peşimi dedi düştüğüm duruma bak dua et lütfen bana
tarafından
Canım sende öyle sürekli kendine takıntılıyım yok ölüm var falan deme evet ölüm var ama sen öldükten sonra da seni öyle anmasınlar yani ölüm var diye herkes her şeyi yapsın oh ne güzel. Asla öyle kendini koy verip düşünme ölüm var aman boş ver ne düşünürse düşünsün gibi şeyler söyleme sen çok değerli birisin ve bu değerini düşürme her kes kendince çok değerli ve kıymetlidir. Kendine zaman ver zamanla her şey geçiyor olgun düşün geriye dönüp baktığında pişman olduğun davranışalının olmasına asla izin verme çünkü zamanı geriye alamıyorsun
tarafından
Canım sen sağlıklı düşünebiliyorsun işte şimdi dedin mesela sana evet haklısın diyorum sözlerinin son harfine kadar katılıyorum ama 1 saat sonra geliyolar bana hadi yaz hadi ara oda canından bezdi bende kendimden bezdim
tarafından
Destek al o zaman inşallah iyi olur
tarafından
İnşallah canım çok sağol
0 oy
tarafından
İlaçlar işe yararmı
0 oy
tarafından
?????????????
0 oy
(133 puan) tarafından
Bacım YouTube den kuran aç boool bol dinle Allaha sığın. Rabbimin izniyle atlatırsın 
tarafından
Kuzu neler neler yapıyorum  sabahtan akşama kadar Arapça çalıyor evde böyle düzeltmedikçe Allah’ta unuttu görmüyor halimi diyorum imanım zayıflıyor iyi değilim ruhum  çok hasta
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Ewet bende bir ilişkimi psikolojik destek alarak atlattım aldatmıstı beni sındıremedım aldatsada illa o olcak dedim ne sacma dimi aklı olan demez aklım gitmişti 5 sene sürdü toparlanma bitti gitti
(9,238 puan) tarafından
Su muge de vardıya doktor ona gitmiştim ben
tarafından
Arif verimlimi
(9,238 puan) tarafından
Ewet ozamanda 750 TL ydi
tarafından
Şimdi kim bilir ne kadar olmuştur
(9,238 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
(603 puan) tarafından
Sanırım bir benzeri kardeşimde var. Babama düşman çok birşey yaşamadılar ama ona takıntılı. Doktor beyinde bir damar var o küçük mü ne demiş. Bir ilaç verdi. Ama o da karaciğerin şişirdi bıraktı. 
0 oy
(14,661 puan) tarafından
Her gidenin arkasından boyle misin 
0 oy
(234 puan) tarafından
Canim, her insan farklıdır. Bazıları 3 gune bazıları 3 aya bazilari da 10 yılda aşık olup 3 senede anca unutmaya başlar. Bunun için utanmasa gerek yok kendinden öncelikle, çünkü şuan mantıklı düşünemiyorsun, duygularını kontrol edemiyorsun sadece. Emin ol geçecek. Evet seninki bile geçecek. Klasik olacak ama tek çare zaman. Gerçekten böyle. Bu zaman içinde de yapman gereken acı da çeksen her gece ağlasan da geçmesini beklemek. Bunu yaparken geçecek zamani kısaltmak icin de o kişiyle sıfır iletişim kurmak. Sana ulaşabileceği her seyi kapatman ve senin de hiçbir şekilde ulaşmaman gerekiyor. Çünkü bu enerji vampirleri tam sen unutmaya basladiginda kendini hatırlatmak isteyecek buna izin verme. Bunu senin onu sevmeni sevdiği için yapacak. 

Psikoloğa gitmen bu zamanı kısaltmak jcin cok iyi olmuş.  Genelde bir şekilde üstünü kapattığımiz travmalar tetiklenir kötü sonlarda. İnsan her şeyi unutuyor, alışıyor. Bu süreyi kısaltmak gerekiyor sadece çünkü uzadıkça insan hastalanıyor
(234 puan) tarafından
Hamileyim canim ondan zor geçiyor son ay
tarafından
Sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim hayırlı doğumlar diliyorum sana tatlı anne adayı :) sohbetin çok iyi geldi eksik olma ♥️
(234 puan) tarafından
Amin tatlım çok sagol iyi geldiyse bu da bana iyi geldi. Dediğim gibi bunalınca yaz:*
tarafından
Allah razı olsun canım :) çok tatlısın gerçekten ♥️
(234 puan) tarafından
Senden de kuzucum :*
0 oy
(2,467 puan) tarafından
En azından doğru olmadığını bilip huzursuzluk yazıyosun bu farkındalık cok iyi birsey ilaçlarla daha iyi duruma geleceksin ins bol bol.dua et seni oyalayacak bir uğraş bul  aklını başka yere verebilirsen zamanla unutursun allah şifa versin

tarafından
Evet canım hastayım maalesef farkındayım benimde umudum doktor çünkü evde herşeye denedim İnan bana sabahlara kadar Allah’a yalvarıyorum ağlayarak duasız bırakmıyorum kendimi ama destek şart oldu bakalım teşekkür ederim inşallah düzelirim şu dönemi atlatmayı herşeyden çok istiyorum

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 187 göst.
0 oy
11 cevap 300 göst.
0 oy
14 cevap 291 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 107 göst.
24 Haziran 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (310 puan) tarafından soruldu

409,824 soru