0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hanımlar kaç gündür pasta süsleme arayisindayim evde yaptınız süslemeleri atarmisiniz kafamda 2 model var ama bilemedim 

3 Cevaplar

0 oy
(39 puan) tarafından

Her yil duzenli olarak ben yaparım asla saşmaz.Ama bu telefonumda sadece ne yazikki bubikisi var ya :( Ustteki bas harfinr ozel yapmistim alttakide benmari usulu ciklota eritip firin kagidina gekisi guzel dagitip sogutup pastanin etrafina yapistirkistim fikir olur belki

image

image

(7,375 puan) tarafından
Ne marifetlisiniz manşalh valla
(39 puan) tarafından
Ay gercektenmi teşekkür ederim ama gercekten.Öyle aman aman birşey yapmasamda mutlu oldum :))
(7,375 puan) tarafından
Gerçekler canım ❤️
(39 puan) tarafından
O sizin iyi niyetiniz ve güzel kalpli görüşünüz,eminimki siz bizden daha da güzel şeyler yapiyorsunuzdur ;)
(7,375 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım fırsat buldukça yapıyoruz birşeyler sizin kadar olmasada
-Reklam-
0 oy
(135,940 puan) tarafından

image

benim degil ama annemin yaptigi var 
0 oy
(1,596 puan) tarafından

image

image

Harf olan bu sene yaptığım 

Diğeri geçen sene yaptığım pasta daha varda resimleri tlf da değil canim ama her sene çocukların pastalarini ben yaparım çok nadir hazır alırız 

(1,142 puan) tarafından
Ne güzel S yapmışsın öyle ya.Allah tan benim kızımın harfi Z :D bunları görmüştüm ya kedi diliyle mi yapiyorsin sen de.bir de içinde ve üstüne krema oluyor galiba öyle kuru olmuyor mu? İnşallah ben de istiyorum 3 ay kaldı onerecegin krema ya da püf noktaları var mı acaba
(1,596 puan) tarafından
Ben hazır pastaban kullandım YouTube dan bakarak harfi kestim
Krema olarak pasta kremasi aldım hazır onu sütle cirptim
Kekinide şekerli sütle hafif ıslattım gayet güzel oluyor hiç kuru falan kalmıyor
(1,142 puan) tarafından
Yaa ben bir kere pasta kreması aldım tadını hiç beğenmedim.kendim yapmayı deneyecem ama çok riske de atmak istemiyorum o yüzden sordum

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 90 göst.
0 oy
12 cevap 301 göst.
8 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Yeni.bir.anne (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,015 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Alyakus (2,532 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 223 göst.
5 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Prens annesii (1,720 puan) tarafından soruldu

412,664 soru

12,424,086 cevap

45,378 kullanıcı

Kategoriler

...