O kadar haklısınız ki bn oglumu sezeryanla doğum yaptım hamileyken hep sağlıkli şeyler tuketirdim sgarayi bile ağzıma sürmedim evladima gitsin diye bir dipsiz kuyuya düştüm her gün ağlıyorum gizlice oğlum iki yaşında ayakları üşüdüğü zaman ayaklarını gösteriyor daha konuşamıyor onun ayaklarının üşüdüğünü bnden başka kimse anlamıyor iki yıldır birlikte uyuyoruz yemin ediyorum
Hastanede yattı 15 gün ne gece ne gündüz uyumadım başında bekledim ayakta uyurdum babasi umruna bile almadı toplasan bir iki kez hastaneye anca gelmiştir oğlum yoğun bakımda yattı ben yoğun bakımın önünde sedyede yattım korona olmuştu o dönem kovit bittikten sonrada ağır bir hastalığa yakalandı hep ben suclandim sen çocuğu hasta ettin korona bulaştı çocuğu markete götürdün dışarı çıkardın kasti yaptın dediler çok üzüldüm zaten derdim bana yetiyordu bir insana bir şeyi hergun söylersen artık beynine yer eder sonra bugün doldum tastim yazdım buraya evladımı kolumun üstünde yatırıyorum doğdu dogali bana aşırı düşkün birlikte yatmasak öğlen uykusu bile uyuyamiyor çocuğumu kimseye vermem ben sokakta yatarsam oda benimle yatar çok haklısın lincleyenlerde haklı
Bazen çok yoruluyorum ama yine kıyamam çocuğuma canım o benim
1,490,725 soru
24,362,436 cevap
347,222 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın