0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Anneler birşey duydum da doğru mu acaba tecrübeli olanlar biliyorsa yorum yapabilir mi:ermm: ben 36+4 oldum kızım sürekli kipir kipir Masallah hiç durmaz karnimda ayın 10 unda randevum var doktor nst den bakalım artık dedi sancin var mı ......Bazı gebelerde sanci Cook yüksek cikiyormus ama anne bunu hissetmiyormus bebek anne karnında geriliyor strese giriyormus bebeği erkenden alabiliyorlarmis bu doğru mu ilk hamileligim olunca birşey bilmiyorum :)

5 Cevaplar

0 oy
(7,620 puan) tarafından
4 cm açıklık vardi zerre sancim yoktu kisiden kisiye değişir 
tarafından
Bende dün okudum internette işte bir bayan kontrole gitmiş sancilari makinada çok yüksek çıkmış açılma vs birşey yoktu sezeryanla aldılar dedi 38.haftada
(7,620 puan) tarafından
Internette neler neler yaziyor
Farkli sebebi olabilir su azalma gibi
tarafından
İşte bende ondan doğru mu acaba dedim :)
(7,620 puan) tarafından
Ben sahsen sancı var bebek icerde stres oluyor diye doğum yaptırilan görmedim duymadim
tarafından
İşte :) kim ne yazarsa yazıyor bilemiyoruz benim bebegimde kıpır kıpır olunca acaba strese mi giriyor dedim ilk olunca birşey bilmiyorsun :)))
-Reklam-
0 oy
(551 puan) tarafından
Evet canım normal olan bir durum doğru ama herkeste olacak diye bir şey yok :))
0 oy
(1,947 puan) tarafından
O haftalarda benim sancim yoktu doğacağını gunun önceki gününde bile yoktu doğduğu gün sancim vardi 2cm açıklık vardi çok sancim vardi kişiden kişiye göreve değişebilir 
tarafından
Anladım sagolun
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Öyle seyler var ama onemlı olan açılma acılman yoksa sancının bır onemı olmamalı
0 oy
(4,236 puan) tarafından
Oğlumda 3 cm açılma ile erken doğum riski var diye hastanede yatıyordum 34 haftalıktı o zaman tepe tepe sancı çıkmıştı nts de bende gram sancı yoktu ☺️ 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 87 göst.
0 oy
7 cevap 341 göst.
29 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryem Ana (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
10 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Azracan11 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 207 göst.

409,901 soru

12,323,853 cevap

39,051 kullanıcı

Kategoriler

...