Bu gece cok hareketsiz kızlar çıkıp çıkıp giriyorum sıfır aksiyon.. nabiyosunuz ne ediyosunuz bi hal hatır sorayim dedim :)
Evet bugün çok sakin//
Bende bilmiyorum naptigimi ya oglumun basinda az uyusa diye bekliyorm ama yok gece uykusina yatirana kadar kapamayacak gozleri belli :)) migrenim tuttu burnumdan geliyo iki gundur
Heran uyuyabilirim :))
Oglanı uyuttum sayılır bugun herkes bi durgun ya kimsenin keyfi yok havadan mı ne komple depresyona girdik galiba
Evet ya kimseler yol bende boyle bosey paylascaktm valla ozellikle kelebegin yorumlarini gormeye alistik nerde bu millet acabaa :)
Ben bi yandan misafirlerle uğraşıyorum bi yandan kızımla çok yoruldum boynum çok ağrıyor.
Bu gun herkezde bi durgunluk var zaten havanamidir nedir :D bende kızımı uyutmaya çalışıyorum
Ay bende girip çıkıyorum kimse bişey yazmıyor :D
Bn sinir krizi geciriom cnm sn
Felaket bir diş ağrısı çekiyorum :((
Iyiyiz canim bizde disardaydik eve geldik gorumcem gelmis kaynanamda oturduk, bende ara ara baktim iki cok hareketli gecti simdi durgun geliyor :)
Nazar oldu nazaarr :D
sen hamilesim sanirim :) can sıkıntisina bu program iyi gidiyor :) sen aksiyoni gel bizim evde gör uyumamak için ciglik ciglik bagiran bir minnak cadi var iki saattir kucagimda kucagimda uyutmya çalışıyorum:)
Valla ben yatamiyorum ya hiç sıkıldım bu durumdan artık psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum ya neler yapıyorum uyuyamiyorum =/
Ben yoktum ondandır :D Dry Şngl sataşacak kimse bulamadı çünkü ben yokum yohum la yohum ben aslında yohum :D benim gitmemem lazım ben yoksam buralar çok durgun aksiyonsuz geçer mi bu günler ayol =))))
Kız uyudum ben valla aksiyon maksiyon beklerken dun gece uykusuz kalmısdım ))
1,436,983 soru
23,628,388 cevap
307,188 kullanıcı