0 oy
99 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (35 puan) tarafından
Boş gebelik geçirip tekrar hamile kalan var mı nasıl tedavi süreciniz oldu ilaç kullandınız mi

3 Cevaplar

0 oy
(1,845 puan) tarafından
Ablam geçirdi boş gebelik gecen hafta kürtaj oldu canim
(35 puan) tarafından
Sebebi arastirdi mi ilk gebelik miydi
(1,845 puan) tarafından
Yok canım bir oğlu var ikincisiydi boş gebelik geçirdi ama araştırmadi sebebini
-Reklam-
0 oy
tarafından
19 temmuzda bos gebelikten kürtaj oldum daha hamile kalmadım,ilk olduğumda sadece 1 tane serum verdiler sonra evde kullanmam için antibiyotik ve ağrı kesici verdiler o kadar.
tarafından
Rabbım büyüktür umudunu asla kaybetme elbet bi gün o minnos ellerinden tutup parka da gideceğiz,okula da götüreceğiz☺yaptığı yaramazliklari beraber düzelteceğiz buna inan kuzum elbet gelecekler kucağımıza Rabbım boş bırakmaz♥️♥️♥️♥️♥️
tarafından
İnanıyorum inşallah o günleri göreceğiz ♥️ herşeyin zamanı var tabi işte az çok biliyorsun insan düşünüyor duruyor. Sağol canım benim ❤️ senin güzel haberini alırız inşallah
tarafından
Insallah en kısa zamanda ikimizde o güzel haberi veririz kuzum♥️♥️♥️♥️
tarafından
Amin inşallah canım ❤️❤️❤️
tarafından
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Ben yasadim .3 ay korundum kurtaj oldugum icin sonraki ay birkatim ay hamis kaldim oglum 20 aylik suan
(35 puan) tarafından
Herhangi ilaç kullandın mi kürtajın sebebi neymis
(3,854 puan) tarafından
Yok hic bir sey kullanmadim bos gebelik gecrdim kanamam oldu dra gitdim  bosoldugunu kurtaj olmam gerektiyini soyledi..yumurtada yada soermde sorun olunca bos gebelik oluyor yaziyordu netden baktimda. Sonucda kurtaj oldum ve 3 ay korundum sonraki ay birkadim korunmayi .
Agustosda kurtaj oldum ekimde adet oldu sonuncu bir dahada olmadim həmile kaldim ekimden

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 63 göst.

Kategoriler

1,443,055 soru

23,714,816 cevap

312,479 kullanıcı

...