0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar 1 yil oldu buraya fasinali kombi bozuldu ben evd grdigimde bakimi yapilmismiydi bilmiyorum ana karyina bsey olmus ev sahibi sen yaptircsksin dio benim mi yaptrmam gerek sacma gelio ben kombiye napmis olabilirimki 1 yilda

11 Cevaplar

+1 oy
(4,142 puan) tarafından
Ev sahibi kendisi kombiciyi alsın gelsin zaten kombiyi yapan sizden ya da kombinin kendisinden kaynaklı olduğunu söyler kullanıcı hatası değilse ev sahibi ödemek zorunda bizde böyle bir sorunla karşılaştık ev sahibi hatta tanıdığı tamirciyi getirdi ama adam kullananlarin suçu değil diyince olay çıkarttı ev sahibi tabi eşim kombiciye parayı verdi ama kiradan düşerek verdi yoksa asla vermezdi
tarafından
Bizde dedik kiradan duseriz die onada yok dio ama dusucem gani cnku kombinin bi ayari var sabit duruyo ac kapa yapmiyoruzki bozulsun hep acik zaten ev sahipleri gervekten tuhaf ya Allah goxlerini doyursun
-Reklam-
0 oy
(2,072 puan) tarafından
Masraf ev sahibine aittir. Ama işte gelde anlat. Bizim eski ev sahibide çok sorunluydu.
tarafından
Kadina anlatamiyorum kombiyi sanki alip goturcem ben
(131,867 puan) tarafından
a oyle olmazki kombi demirbas sayiliyo kullanirken bozulursa kiraci oder tasindiginda bozuk olsaydi ev sahibi yaptirirdi
(2,072 puan) tarafından
Ama şöyle düşünün. Bizim eski evimizdeki kombi sürekli arıza veriyordu. Tamirci geldi. Içinde senelerin kireci vardı ve bu kireç ana parçayı tıkamıştı  Şimdi bunun masrafı bize mi ait
0 oy
tarafından
Ya sen yaptırıp kiradan düşer ya da direk o öder yani bizde öyle oluyo ben bu kombi sıfırken tssinmadim ki benden öncekiler ne halt yedi belirsiz
tarafından
Dimi sonucta bende duran kombinin icini acip karti bozmadimya bide 40 gunluk benegim var birini getircekti hala gelicekler yapmaya Allahtan annem yakin ona geldim ev buz gibi
0 oy
(35 puan) tarafından
Ev sahibi yapar canm siz degl sakın oyuna gelme .bizimde bir buçuk yıl snra duşa kabinin altından su siziyordu aradık defarlca siz uapin dediler bende dedim sizin yapmaniz lzm yada yapalm kiradan düşün wrtesi gün gelip yaptilr böyle büyük seulerde onlrin yapması lazm
tarafından
Zaten kabul etmedihgimi soyledim ama sorun cikocak belli Sabahtan beri bekliyorum birini geyiricekti hala gelicek aksam oldu hic demiyor bu kizin yeni bebegi var diye ben kadina kombiyi soyluyorum kadin bana kira zamini soyluyo
(35 puan) tarafından
Oyleler canm maalesef para derdinde hepsi
0 oy
tarafından
Ev sahibi yapması lazim
tarafından
Ay valla bunlari göstericem kadina sor kiracilara onlar söyler senin yaptirman gerektigini diyodu bana o yuzden emin olmak ostedim bnde
0 oy
tarafından
Cnm bizimde kombi bozulmuştu biz yaptık kiradanda kestik
tarafından
Kiradan kesmeyide kabul etmiyoki bnde vermicegimi net bi sekilde soyledim bakalim nolcak yapmaya  geldiklerinde
tarafından
Asla verme senikandırıypr
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Ev sahibinin yaptırması gerekiyor bizimde kiracimiz var bozuldu biz yaptırdık 
0 oy
tarafından

ev sahıbı yaptırır kombiyi 

0 oy
tarafından
Kasım gibi bizimde anakart yanmış 1000 TLye yaptırdık ki dolar o zaman düşüktü . Servis eski fiyattan veriyoruz dedi. Şimdi düşünemiyorum . Allah yardımcınız olsun ev sahibi tersse sorun oluyor.
0 oy
tarafından
Allah ıslah etsin bende kiraciyim pencerelere sibeklik takilmasj lazim yok tutturmuslar sen yapacaksin sonra kime kalacak diyorum kiracilara diyor valla sinir oldum anlatıyorum ev senin anlamiyorum bakiyim yaz nasil gececek bebekte var bu yil ve aşırı sinek var burda
tarafından
Gercelten Allah ıslah etsin kadindan kontrat istiyorum yapmiyo ama devletin verdigi rakama gore 300 tl zam yapio evin hicbseyine karismio kadina evin tavani çokse ben mi yaptrcam diorm kizim sen oturuyosun dio sanki dalgs gecio bak sabah 7 de aradim soylrdim birini getircekti aksam oldu hala gelicekler yapmaya ev buz Allahtan annem yakin ona geldim annrm olmasa o sogukts 40 gunluk çocuk nolurdu
tarafından
Allah yardimcinuz olsun valla bizimkilerde kiraya bir kereden 350 zam yaptilar ogrenciyiz de yani tek gecim kaynakları burasj olsa anlatirim kac tane daireleri var bu tür şeyleri yapsalar ne eksilecek ki anlamıyorum
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Ev sahibi yaptırır bizimde bozuldu ev sahibide siz yaptırın demiş eşime ben kadına kızdım siz yaptircaksiniz die onlar yaptırdı annemin evindeki bozuldu biz yaptirdik

İlgili bir soru bulunamadı

409,029 soru

12,293,946 cevap

38,284 kullanıcı

Kategoriler

...