0 oy
302 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar daha önceki postlarda da belirtmiştim. Ev alırken eşimin ailesi de destek oldu . Şimdi o eve geçiyoruz. Şimdi bı kzm var bir yaşına girecek odasını ayircam ve hamileyim. Eşimin ailesi de şehir dışında yazın felan geliyorlar biz de kaliyolar haliyle , canları isterse felan gelirler üç saatlik yol mesefadeler. Bı tane belalı dolap var eşimin eski dolabı . Onların evine taşınmıştık kalsın dediler eskiyince atarsın felan dediler kirmiyim dedim.simdi yine o dolap gitmese npariz diyolar çok ararsın bizim eşyalarımızı nereye koyacaksın niye böyle yapıyorsun diye eşime söylüyorlar o kadar büyük bi mesele oldu ki kafayı yicem kavga bile ettik yani . Arkası yok kapakları yok , çekmece kapakları düşük ama illa o gircek diyolar . Niye bu kadar diretiyolar anlamadım ya napiyim ben o dolabı istemiyorum ya  o kadar yer kaplıyor ki çocuklara odda yapacaktım bütün hevesim kaçtı , napiyim söyleyin ya 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Al götür sonra atarsın kırıldı deyip
-Reklam-
0 oy
(1,342 puan) tarafından
Kileri falan varsa evin oraya koy kullanmadığın eşyaları koyarsın  yada parçala :)
0 oy
(3,281 puan) tarafından
Götürüyom de eve girmeden at  yada başka dolap alırız bu eski de
tarafından
Kız diyorum daha büyük Alicam ona koyarsınız , siz onun gibisini bulamazsınız niye böyle kavga cikartiyosun diyor ne var bu kadar anlamadım yani
(3,281 puan) tarafından
Bişeymi varki dolap ta ya götürme gideceğin yere
tarafından
Ben de anlamadım gitti
0 oy
tarafından
Al eline keseri parçala 
tarafından
Sonra deli gelin desinler :))
0 oy
(2,046 puan) tarafından
Ne dolapmış kır orasını burasını
tarafından
Kız her yeri kırık arkası yok, kapakları yok , çekmeceleri tam kapanmıyor daha napim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 532 göst.
24 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Karagoz2525 (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 522 göst.
14 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 852 göst.
+2 oy
7 cevap 363 göst.
2 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,865 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,832 soru

24,611,510 cevap

364,101 kullanıcı