0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından
Kızlar ben devlette dogum yapicam doktor normal gözüküyor dedi 35 haftalık hamileyim bebek doğunca ne zaman emziriliyor bide ilk bebegim nasil yapicam bilmiyorum gösteriyorlar mi 

7 Cevaplar

0 oy
(6,859 puan) tarafından
Tabiki bebek hemşiresi gelir başını nsl tutman gerektiği emzirme pozisyonunu gösterir. Odaya gelince bebek direk emzirme oluyo ama tabi benm bebegm direk kuveze gitti yaşayamadım görümcem. Başına gitmistim orda görmüştüm
(278 puan) tarafından
Yaa tsk cnm
-Reklam-
0 oy
(378 puan) tarafından
Normalde hemsireler ilk emzirmede yardim ederler dilerin karsina bilgili becerikli bi hemsire cikar da guzelce ogretir canim. yanlis yonlendiren cok oluyo cunku, yok meme ucun yok, yok sutun yok mama biberon falan filan daha bastan kafani allak bullak edenler var
(278 puan) tarafından
Hm InsAllah tsk ederim
0 oy
(551 puan) tarafından
Doğumhane de emzirdim canım ben ordan yardım etmişlerdi ilk emzirmemde :) ilk yarım saatte emzirmeyi öneriyorlar hatta devlette olsa ten teması istediğini söyleyebilirsin unutma :) sağlıklı gelsin bebiş 
0 oy
tarafından
Ben doğum yaptım doğumhaneye emzdirdim odaya geçerken hemşire odaya goturwne kadar orda emzdirdim odaya geçtiğinde yani emzdirme için hemşireler gelip bilgi veriyo 
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Devlette kiler pek göstermiyor. Bana annem yardım etti bir de ben netten araştırdım. Dogumdan sonra odaya alınca hemen emzir . Alttan dört parmak ile gogusunu destekle baş parmak ile de üstten destekle. Fazla basma ki damar kapanmasın. Kahve rengi kısım bebeğin ağzında olsun. 
0 oy
(7,674 puan) tarafından
Odaya alır almaz emziriyorlar canım. 
0 oy
tarafından
Bence o dogum yaptigin hastaneye bagli benim bebegimi dogurdum hemen yanimdaki kuvezde uzerini giydirdiler benim de dikisimi felan halledip koltuga otutturup cocugu kucagima verip karnini doyur dediler hemen emzirdim 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 443 göst.
+1 oy
4 cevap 69 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,666 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 106 göst.
27 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Tugceee (280 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 57 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Melisa30 (0 puan) tarafından soruldu

403,750 soru

12,096,099 cevap

36,398 kullanıcı

...