0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından

Merhabalar Kusura bakmayın. Arkadaşlar benim evden çalışmam lazım  

..Eşimin maaşı yetmiyor bize. Bebek,kira derken olmuyor ya .
Evden iş yapmak istiyorum. Siz veya bildiğiniz başka kişiler varsa evden iş imkanı istiyorum. 

3 Cevaplar

0 oy
(318 puan) tarafından
Ben yapiyorum yaz bana ozelden canim
(469 puan) tarafından
Bana da yazarmisiniz özelden bende düşünüyorum evden biseyler yapmayı yalnız katolog işi flnsa bana uygun degil
(318 puan) tarafından
Sabun kahve satışı
(469 puan) tarafından
Gano muydu öyle birseydi sanki o mu
(318 puan) tarafından
evet ganoexcel
-Reklam-
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Bulunduğun şehirde illaki evde yapabileceğin iş vardır ama dışarı çıkıp araştırman gerek umarım bulursun
0 oy
(603 puan) tarafından
Canım mesleğin var mı? 7 yıldır evden çalışıyorum ama ben grafik tasarımcıyım imkanım var. Mesleğini yazsaydın yönlendirirdik. 
(1,451 puan) tarafından
Canım ben bilgisayar Programcılığı okudum ama grafikerlik konusunda da bilgim var yazılım kadar olmasada şuan hamilelikten çalışmıyorum nasıl bir iş anlatır mısın bana evde imkanım varken bende yapmak isterim.
(603 puan) tarafından
Yani dediğim gibi bionluk gibi sitelerden iş arayabilirsiniz. İnstagramdan yada mail ile firmalara freelance işler yaptığınızı portfolyonüzü sunabilirsiniz. Güzel bir tasarım yapın gönderin. Fiyat almak için mutlaka dönüş olacaktır. Benim şu an 3 markam var, sosyalmedya tasarımı, dijital tasarım (ambalaj,broşür vs.) Ve en sevdiğim kitap tasarımı üzerine. Şimdi kendimi after effectte geliştiriyorum animasyon film yapıyorum. Kendimi över gibi göründüm ama neler yapabileceğimi aktarmaya çalışıyorum yanlış anlaşılmasın :)
(603 puan) tarafından
Amin sazh cümlemize rabbim kazanç versin inşallah. 7 yıldır evimin yarısı iş yerim yanımda büyüdü kızım. İstersen yapabilirsin.
(5,141 puan) tarafından
Amin canım, maşaAllah. Yanlış anlamazsan bu bahsettiğin markalar neler merak ettim açıkçası :)
(603 puan) tarafından
Yok canım neden yanlış anlayayım şu an mizanpaj dizgi de Türkiye de ilk sıradayım:) emek verince oluyor hamd olsun. Eşimin desteği de var tabii onunda ekleyeyim.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 133 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde Efesukk (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 735 göst.
15 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,127 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 141 göst.
0 oy
5 cevap 127 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Muallimekisisi (2,083 puan) tarafından soruldu