Kizlar Günaydın bütün gece uyuyamadim yazayim dedim dun aksam esimle oturuyorduk her aksam viski icer ama evde iciyor bi iki bardak falan ama aklida gider biraz bende kizlarimi 9 da uyutup diyet yapiyorum bu ara kizlari uyutup aksam 10 dk disarda yürüyüp geliyodum hemde esim hep calsiyo beraber alışverişe gidemeyiz hic hava da soğuk ben de yürüyüş bahanesiyle acik olan marketten evin eksiklerini alırdım hep yazin bifaz yaptimm ama esim bugune kadar hicbisey demedi hatta takdir etti helal olsun falan diye sonra dun aksam gitmedim hava soguktu bu da içiyordu bana dediki hayirdir bugun niye gitmedin sevgilin mi gelmedi dedi durduk yere sok oldum terbiyesiz kustah dedim geldim yattim yatagima beni bugüne kadar sürekli aldatti hep affettim kendinden bilirmis isi derler ya o hesap oldu sonra baktim gelmedi yataga salonda yatmis hic umrumda degil üstünü bile örtmedim cekyatin ortusunu ortmus zaten her kavgada salona kacar haspam ben onjn icin neler yapiyorum bu soğukta uğraşıyorum bana dedigi lafa bak sevgilimle bulusuyomusum