Kızlar ben insan ilişkilerinde galiba berbatım. Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdi benim bi eltim var. 1 buçuk senelik gelinim ne eşimin ailesini ne de eltimi çok tanıdığımı söyleyemem. Zaten mesafeliyim de hepsine. Yalnız o onu kötüler, diğerleri onu kötüler kimse birbirini sevmiyor. Şimdi benim 6-7 ay önce eşimle aram açıldı. Çok sorunlar yaşadık ve ben evimi terkettim. Bi kaç ay babaannemde kaldım. Annem babam yurtdışında bi kaç ay içinde onların yanına gittim. Babaannem yalnız yaşıyor. O dönem insanların desteğine çok ihtiyacım vardı ve ben olsam en azından bir kez olsun çıkar giderdim yanına eltim aynı durumda olsa. Kimse yanıma çıkıp gelmedi eltiyle de sadece mesajlaşıyorduk. Neyse sonra baba evine döndüm. O dönem eltim ayrı bi yakama yapıştı. Makyaj malzemeleri duyurmalar, telefon vs duyurmalar. Orda ucuz ya böyle şeyler. Bende yüz vermedim. Zaten ne zaman yurtdışına gitsem yapar böyle. Neyse eşimle düzeldik evime döndüm. Buna da açıkçası beklenti içinde olduğunu çok hissettirdiği için bi hediye almıştım. Geldiğim gibi korona olduk eşimle eve kapandık. Yine mesaj atıp sordu ilgilendi ona bişey demiyorum. Şuan üzerinden 2 buçuk ay geçti. Evime falan gelmedi. Aramadı da. İnsan bir kez olsun aramaz mı? Ama mesaj attığı zaman falan beni çağırıyor sen istediğin zaman gel falan diyor. Gitmeli miyim? Yoksa o bana çıkıp gelmeliydi ben niye gidiyorum diye mi düşünmeliyim? Hediyesini vermeli miyim? Bazen sinirleniyorum boşver diyorum. Sonra aman git ne olacak çok ince düşünüyorsun diyorum. Durumlarıma falan da gizli modda baktığını farkettim bu arada. Yani takip ediyor ama izini belli etmiyor. Neyin kafasıdır bilmiyorum. Bu arada evet ben aylar sonra evime döndüm bir kez olsun çıkıp gelmedi ama misafirliklere gidiyor dıdısının dıdısına bile gidiyor duyuyorum. Benim eşimin ailesiyle aram açıldığından beri de birbirini sevmeyen insanlar (elti, görümce, kayınvalide) ayrı bi sıkı fıkı oldu Yalnız benimle de arasını açmak istemiyor mesajlaşırken baya tatlı dilli konuşuyor. Siz olsanız ne yapardınız?
1,495,197 soru
24,426,449 cevap
352,064 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın