0 oy
271 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (275 puan) tarafından
Kizlar daha önce post açmıştim kısaca özet geçeyim kayınvalidem iyidir alır getirir hizmet beklemez iyiydik yani kızım iştahı kesildi binhaftadir sürekli doktora sorun iştah şurubu alın vitamin alın vs tamm dedim.hep sonra açıkladım bı sıkıntısı yok vermiyolar diye yine devam etti kızımın ateşli olduğu gün yine deyince bende anne zorlamaya gerek yok vs dedim tersledi dedi tamm yanlış anlaşılma olmuştur diye sen haklısın diyip konuyu kapatmaya çalıştım bana sanki çok çocuk büyüttün o kız benimde sen babanın evinden vs getirdin dedi anlattım .neyse küstü bu corana oldu kapısına yemek götürdüm kapıyı açmadı bile aradım msj attım görüntülü aradım torununu görsün diye açmadı cvp vermedi bı hafta boyunca aradım günde 4/5 kez ama cvp yok şimdide bugün durup bı gün arıyorum ayın 19 unda doğum günü var siz kutlarmisiniz veya gidermisiiz ev yakın 2.dk. sonuçta annedir içim hiç rahat degil ama vicdanım rahat ben kötü bişey demedim hadi dedim özür dilemek için arıyorum cvp yok iyice stres oldum 

9 Cevaplar

0 oy
(6,085 puan) tarafından
Ben bukadar aramazdım benimde gururum var. 
(275 puan) tarafından
Bende diyorum bu kadar aramayim fazla naz aşık usandirir diye.bi içimi dokeyim istiyorum msj atayım diyom eşim gerek yok ne halleri varsa görsünler sen elinden geleni yapion bırak diyor ama üzülüyorum en basiti kızı görmüyorlar ona bile uzuluyorum
(6,085 puan) tarafından
Tamamda görmek isteyen gelir bacım yani sen niye üzülüyorsun? Torun onların torunu sanki kıyamet mi kopmuş isterse gelir görür. Kendini ezdirme
-Reklam-
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Sen içinden geleni yap kendi utansın herkes kalbinin ekmeğini yer bacım iyilik bazen kaybettiriyor gibi görünür ama çok şey kazandirir
(4,589 puan) tarafından
Sen gönlünü ferah tut bacım ummadığın anda dönüşünü alacaksindir
(275 puan) tarafından
İnşallah bacım evlilikte tek şansım eşim ve kizim
(4,589 puan) tarafından
Onlar iyiyse gerisini salla gitsin
(275 puan) tarafından
Babamda ogretin bu sallama işini bacım
(4,589 puan) tarafından
Şöyle dusun bacım kocan kötü olsa dovse sovse kayınvaliden dünya iyisi olsa gelse gitse yardım etse sen gitsen yağ bal olsa ne faydası olur sana
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Ben daha da gitmezdim . Ben bu kadar aramazdim da
(275 puan) tarafından
Bende diyorum bu kadar aramayim fazla naz aşık usandirir diye.bi içimi dokeyim istiyorum msj atayım diyom eşim gerek yok ne halleri varsa görsünler sen elinden geleni yapion telefonlarımızı acmayanin doğum gününe ne gitcem  bırak diyor ama üzülüyorum en basiti kızı görmüyorlar ona bile uzuluyorum.
(6,046 puan) tarafından
Ayyy eşinin aklına sağlık. Oda zorlamiyorsa seni niye çaba gösteriyorsun ki bırak sal kadını iki gün arama bak nasıl senin peşinden geliyor. Hoşuna gitmiş hanımefendinin kovalanmak
(275 puan) tarafından
Tek şansım eşim zaten bu evlilikte canım o en başından beri çok gitme cvp ver herşeye tamm deme ama sayginida yitirme der hep ama ben dinlemedim hergun aradım bı gün durup bı gün gittim aklıma tükürem
0 oy
tarafından
Canım Corona demişsin. Belli ki hasta hasta konuşamamışdır. Bende corona olunca akrabalar arardı. Annem açar konuşurdu.
(275 puan) tarafından
Canım muhabbet istemiyorum ki başkalarıyla konuşuyor aradığımda başkasıyla konuşuyor diyor ya ordan biliyorum WhatsApp ta çevirim içi anne nasıl oldun diyorum iyiyim yada kötüyüm dese yeter zaten bişey beklemiyorum .
tarafından
Doğum günü için bir pasta yap ve git. Geçmiş olsun da dersin. Tatsızlık da büyümeden kapanır gider
(275 puan) tarafından
Yemek götürdüm canım onu bile almadı dışarıdan yiyolarmis hergun.kapiyi açmadı hadi bulaşır diye açmadı kapının önüne koyayım dedim onu da kabul etmedi.pastayi kendileri alır başka kimseden pasta almasını istemezler genel olarak
0 oy
(15,917 puan) tarafından
Birinci aradigimda açmazsa ikinciye aramam bile. Sen kaldiriyorsun onun g.ötünü. Birak ne hali varsa görsün. Böyle yetişkinlerin ergen tripleri atmasi da çok itici geliyor bana. 
(275 puan) tarafından
Sorma canım bende aramayim diyorum suç bende zaten ama içim rahat etmiyor anne sonuçta büyük.kayinvalideden yediğim tribi esimden yemedim o derece yani.bide gerçekten bişey olsa haklı dicem kizsam sanane benim çocuğum desem haklı yani
0 oy
(621 puan) tarafından
Aramazdim bu kadar Allah'ıj hakkı üçtür deyip zorlamazdim böyle yapınca değerin olmaz canım benim mesafe iyidir sen elinden geleni yapmışsın zaten
(275 puan) tarafından
Kesinlikle böyle olanın iyi olanın değeri olmuyor her kes için ama cemkircen ki değerin olsun
(621 puan) tarafından
Kesinlikle çok doğru kıymet bilmiyolar hic
0 oy
(5,216 puan) tarafından
Sen yapacağını fazlasıyla yapmışsın daha çek postu boşver biraz zaman geçsin
(275 puan) tarafından
Öyle yapcam olmadı canım bugünde aradım msj attım yok
0 oy
(41 puan) tarafından
Kendi annenle aran nasıl? Bu kadar aranmaz sen böyle yaptikca üste çıkıp kendini haklı zannedip mağdur edebiyatına bağlar.
(275 puan) tarafından
Kendi annem bana karışmaz okuma yazması bile yok denecek kadar az aramaz sormaz tüm kardeşlerimi saftır biraz yani annemle aram kötü değil ama çok şık konuşmam.11 yaşımda okumak için ayrıldım hep kendi kararlarını kendim aldım iyide olsa kötüde olsa bu yüzden galiba bana şunu yap bunu yap denmesi zoruma gidiyor bı yerdede patlıyor.gercinkayinvalidmee patlamadim anlattım ama tersledim oldu
0 oy
(8,132 puan) tarafından
Bana o lafı söyledikten sonra bir kere bile aramazdım. 
(275 puan) tarafından
Keşke senin gibi olabilsem.uzuluyorum rahat edemiyorum

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 633 göst.
6 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde xzuleyhaaa (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 341 göst.
28 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Merve33soyturk (191 puan) tarafından soruldu

412,673 soru

12,425,045 cevap

45,425 kullanıcı

Kategoriler

...