Merhaba güzel insanlar.. Çok zor günlerden geçiyorum. Normalde böyle şeyler konuşan biri değilim ama çok bunaldım artık. Eşim çok değişti. Sağlıklı bir iletişim kuramıyoruz artık, her şeye bağırıp çağıran biri oldu. 3 aylık bebeğim var doğduğu günden bugüne kadar beni hep bebeğimle tehdit etti, çocuğu senden alcam diye. Dün akşam yine tartıştık boşancam senden diyor, instagramdan falan da silmiş. Ben anlam veremiyorum 3 günlük dünyayı bu kadar can sıkıcı geçirmek bana çok saçma geliyor. 1 buçuk yıllık evliyiz her tartışmada aynısını yapıyor bana.. Yalanı var, sözünde durmaz, dediğine itimat edilmez çünkü çok çabuk değişir fikirleri ve asla dediklerini kabul eden biri değil.. Bunlar gibi birçok şeyi var ve bu durumlar beni çok ama çok yordu artık.. Boşanacaksa boşansın yoluma bakayım diyorum bende artık. Ne sevgi kaldı ne de başka bir şey ama adım atıp da boşanma dilekçesini yazamıyorum. İçimde beni engelleyen bir şey var.. Ne yapcam ben ya :( bebeğim böyle sağlıksız bir ortamda büyüsün de istemiyorum
1,496,593 soru
24,447,694 cevap
353,761 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın