Kızlar Ramazanı çok özledim,sahuru iftarı kalabalık sofraları..
Fakat doğumum Ramazana denk geliyor yani martın sonu nisanın başına bebişimizi bekliyoruz.Eşim ilk 5 gün evde olucak izinli.Annemde maalesef bu doğumumda da yanımda kalamıcak.İlk doğumunda dedem beyin kanamasi gecirmisti ve o gece ameliayttaydi.Ilk dogumumda hastanede bile kalamadı.2.5 sene gecti uzerinden suanda 2.hamileyim 40 kına kadar kalicam diyordu fakat bu dogumumda da gelemiyor sanirsam.Cunkü engelli gozleri gormeyen 60 yasinda dayim var ve yatalak hasta.Annem bakiyor dayıma.Dayimi ablama emanet edip gelicekti fakat ablaminda kayinvalidesi kanser ameliyati oldu onun yaninda kaliyor ablamda.Annemde haliyle yine yanima gelemicek gibi gozukuyor.Uzuluyorum cok ama gozun korkmuyor cok sukur.Ilkindede bundada temizligimi yemegimi ekmegimi bebek bakimimi hep tek basima ogrenip yaptim.Insallah normal dogum bekliyoruz 1 gun bile surmez toparlanmam insallah.Sadece yemek konusu var ramazana denk geliyoruz bide.Esim anlayisli biri cok sukur ama genede ben kendimi kasarim.Hem 2.5 yasinda kizim hem bebis hem ev derken maratonlu bir hayat beni bekliyor.Aranizda bu durumda olanlar varmii??