0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
1 aylık bebeğim var ailemin yanında kalıyorum eşim şehir dışında oğlum beni sadece emmek için kullanıyor annem ve kardeşlerim konuşunca onları dinliyor gülüyor oynamak istiyor ama benim kucağıma gelince sadece aranıyor ben konuşuyorum sadece ağlıyor tok olsa bile sadece emmek istiyor benim kucağımda bebeğimi kendime nasıl çekebilirim bende onunla oynamak istiyorum bana da gülsün istiyorum ama yapmıyor ve bu çok zoruma gidiyor 

4 Cevaplar

0 oy
(135,758 puan) tarafından
lohusalikdan dir o bisi olmaz takma buna
tarafından
İnşallah bu düşüncem geçer
-Reklam-
0 oy
tarafından
1 aylik bebek daha acele etme sana nefes aldirmayacahi gunlerde gelecekkk
tarafından
Kızzz nerdeydn sen
tarafından
İnşallah görürüm o günleri
tarafından
Cezaliydimm canim yaaa
0 oy
(5,765 puan) tarafından
Çok erkek değil mi deşiklerin İçin Bebek yani sonuçta dikkatini ne çekerse araya dalar merak etme yaşını geçsin senin yakandan düşmez
tarafından
Sanırım sadece benim olsun istiyorum benden başkasıyla konuşmasın gülmesin biraz bencilim bu konuda
(5,765 puan) tarafından
Aslında normal hele ilk bebekse çok normal ama biraz rahat olman laızm
tarafından
Evet ilk bebeğimiz benim aileminde ilk torunu onlarda çok düşkünler çok seviyorlar o yüzden bu kıskançlığım sanırım
(5,765 puan) tarafından
Normal aslında ilk bende öyleydim özelimle eşimin ailesinden kıskanıyordum aile içimiz bide şimdi bebeğimi gör yapışık bana kaynanam diyor sen olmasan asla ben bunula başa çıkamam
tarafından
Eşimin ailesi daha görmedi bile oğlumu onlarında görmesini isterdim ama onlar tercih etmediler görmeyi
0 oy
(18,654 puan) tarafından
Bir aylık bebek bilinçli onlara gülmüyordur zaten üç aylık falan olsun seni ayırt edecek herkesten şu anki gülmeleri çokta bilinçli değil ayrıca memede kendini güvende hissettiği için sürekli meme arıyor ilerleyen süreçte sadece sana özel tepkiler verecektir 
tarafından
İnşallah öyle olmasını çok istiyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 155 göst.
0 oy
6 cevap 467 göst.

411,760 soru

12,395,508 cevap

44,138 kullanıcı

Kategoriler

...