0 oy
113 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (13 puan) tarafından
37 gün önce sezeryan doğum yaptım ara ara kanamam oldu son 1 hafta bitti sandım kanamam ama dün tekrardan başladı kırmızı kanama lohusa kanı mi yoksa adet kanı mi bı sure gelmedi dün bugn kırmızı şekilde kanamam devam ediyor adet mi yoksa 40ım dolduktan sonra ibadetelrime başlayabilir miyim 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
41. Gün baslayabilirsin diye biliyorum canım ama adette olmuş olabilirsin
(13 puan) tarafından
Nasıl ayırt edilir biliyor musunuz
-Reklam-
0 oy
tarafından
40 güne kadar olan kanamalar lohusa kanamasıdır canım 40ın çıkınca ibadetlerine başlayabilirsin her seferinde taze abdest alarak ben böyle biliyorum 
(13 puan) tarafından
Ama bı sure kanamam bitti dünden bugüne kırmızı kanama gelmeye başladı lohusalık kanı mi adet mi nasıl anlicam
tarafından
Sen lohusasın şu an adeti karıştırma hem çok normal kesilir geri başlar sorun değil o
(13 puan) tarafından
Anladım teşekkürler
0 oy
(4,314 puan) tarafından
Sezeryan da 52 güne kadar azalarak kanama olması gayet normal canım
(13 puan) tarafından
Azaldı azaldı bitti bı kaç gün gelmedi gündür normal kırmızı kanamam oluyor adet mi lohusalık mi
(4,314 puan) tarafından
40 günden sonra olur regl diye biliyorum çünkü 40 güne kadar lohusasın
0 oy
tarafından
Regl olmuşsun canım bende öyle olmuştum
(13 puan) tarafından
Nasıl ayırt ettiniz
tarafından
Bu kanaman kısa sürerse adet olmuşsun demektir canım normal adet kanaması oluyo seninki kaç gün sürüyodu ?
(13 puan) tarafından
5 6 gün
tarafından
7 8 gün filan sürer bu kanaman en fazla o zaman benim ilk adetim biraz daha uzun sürmüştü

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 77 göst.
0 oy
2 cevap 53 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Miyu_Miyu (687 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 33 göst.
30 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oykulku (1,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 184 göst.

Kategoriler

1,436,299 soru

23,619,101 cevap

306,725 kullanıcı

...